Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 gawe jeneng bocah kok iso kaboten

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Wed Nov 21, 2012 2:55 pm

nyuwon penjelasane lorr ben mudeng mtrnuwon
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
macanWong7
Koordinator
avatar

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Wed Nov 21, 2012 3:18 pm

kuwi mung ungkapan wae koq
misal jenenge: BINTANG JAGAD PERKASA

kan kesane koyowong sing kuat ngangkat bintang lan jagadroyo
opo mungkin wong sak uprit iso kuat ngono
dadine kabotan jeneng
jarene awake dadi loro2nen

nek aku hura percoyo
sing penting ngibadah + ora gawe sing olo2
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Wed Nov 21, 2012 4:16 pm

anu kang... nak bab kuwi percoyo ra percoyo nyatane adiku dewe cilik ane ngalami nganti di ganti jeneng lagi mari..
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Wed Nov 21, 2012 8:01 pm

cah cilikki pancen rawan loro, dijenengi sape we ya ra ngaruh tetep wae gampang loro, utamana bocah umur 1-5 tahun, mergane pancen daya tahan tubuhnya rung kuat.ora kok merga kabptan jeneng. kabotan jeneng dalam arti magis, sing marahi lara laranen aku durung bisa percaya, kabotan jeneng secara soiologis aku percaya ana, lire nek wong tuwane mung buruh tani, urip prajasa nek pojok gunung, terus dhuwe anak di jenengke nganggo jeneng sing kebarat baratan, utawa jeneng sing nginmgkrik ingkrik tak kira kok ya ra pas, wong mesthi ya bakal ngguyu krungu jenenge merga ra cocok karo kahanane....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Thu Nov 22, 2012 1:14 pm

pinter sampean mbah,,,,tumben kata2ne lurus ora mblasok maksudku ngikik
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Thu Nov 22, 2012 1:46 pm

pinterku ki wis suwe loh gon... lha mblasuki ya enak...
Kembali Ke Atas Go down
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Fri Nov 23, 2012 7:23 pm

Mantep ,.,
Lanjut,.,.kang!!!

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Sat Nov 24, 2012 6:42 am

nak eneng jowo ki kepercayaan kuwi iseh ono tergantung le nyingkapi shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Wed Jan 23, 2013 5:46 pm

sing penting sekak tur berbobot...
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Fri Mar 15, 2013 7:56 am

Nama sebagai tanda gan, pendek saja bermakna Very Happy

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Fri Mar 15, 2013 3:58 pm

sing temping pentike...................
Kembali Ke Atas Go down
suryanto SL
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 3
Join date : 03.04.12

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Fri Mar 15, 2013 8:26 pm

opo kuwi mbah...
Kembali Ke Atas Go down
http://twintulipware-indonesia.blogspot.com/
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Sun Mar 17, 2013 2:05 am

Asmaraningtyas wrote:
sing temping pentike...................
mbahkakung ngendikane nganggo boso suriname kawi.
Huraiso mangerteni aku

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Mon Mar 18, 2013 10:15 pm

wacanen ping sepuluh kanthi cepet mengko bakal weruh arti sak maknane....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Tue Mar 19, 2013 12:16 am

Asmaraningtyas wrote:
wacanen ping sepuluh kanthi cepet mengko bakal weruh arti sak maknane....
wis tak coba tetep ra mudeng mbah

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
alventa
Pengawas
avatar

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Wed Mar 20, 2013 9:40 am

coba lagi gan, biar mudeng, ngikik

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Thu Mar 21, 2013 9:45 pm

alventa wrote:
coba lagi gan, biar mudeng, ngikik

huft huft
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Mon Mar 25, 2013 4:14 am

Asmaraningtyas wrote:
wacanen ping sepuluh kanthi cepet mengko bakal weruh arti sak maknane....

aku yo hura ngerti..
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Mon Mar 25, 2013 7:59 pm

uppps sorry syarate kurang...kuwi perlu keimanan yg tinggi untuk bisa mengerti dan sisertai amal sholeh...
Kembali Ke Atas Go down
anasilver
KorLap
avatar

Lokasi : Malang
Reputation : 0
Join date : 20.02.13

PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    Thu Mar 28, 2013 6:25 am

Lha iyo mbah,,, Very Happy ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.glutera-indonesia.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: gawe jeneng bocah kok iso kaboten    

Kembali Ke Atas Go down
 
gawe jeneng bocah kok iso kaboten
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: