Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Mbah Tukimin
KorLap


Lokasi : bekasi
Reputation : 1
Join date : 11.02.09

PostSubyek: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Sun Mar 31, 2013 9:46 am

:Sskabur: kabur kabur joz joz

SEdulur sedulurku sing bagus bagus ,..ayu2 .... kenopo forum iki semakin lama semakin sepi... coba kasaih info... demi perkembangan forum... Dengan adanya saran kritik dr poro sedulur... mudah mudahan dpt ditemukan titik masalah difrorum ini..
kabur
kabur

kabur

kabur

kabur

kabur
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tdw.co.id
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Tue Apr 02, 2013 12:26 am

wis dolali password'e mbah
ayo d gawe rame meneh mbah...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Tue Apr 02, 2013 12:31 am

sensani kurang greget ra koyo wingi-wingi nane

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Mbah Tukimin
KorLap


Lokasi : bekasi
Reputation : 1
Join date : 11.02.09

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Tue Apr 02, 2013 7:40 pm

gawe passwod anyar.... now.

....
...
ben greget maneh.....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tdw.co.id
widjiume
Camat


Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Wed Apr 03, 2013 7:03 am

Maaf kang, menurut saya seperti yang pernah saya utarakan sebelumnya, karena forum ini tidak ada berita utama untuk dilihat orang. Yang tau mungkin hanya mullut kemulut. Kalau ada berita utama, mungkin saja akan sering di share orang ke FB atau twitter, sehingga makin banyak oragn kenal.... cmiiw

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Asmaraningtyas
Camat


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Wed Apr 03, 2013 9:25 pm

wong gunungkidul moh mlebu kene..lha forum iki nek ra diisi wong solo jeneng widjiume apa ra wis diutup wingi wingi...ganti dadi solo.com wae yuk....
Kembali Ke Atas Go down
pan65cint4
Koordinator


Lokasi : Playen
Reputation : 20
Join date : 06.09.10

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Wed Apr 03, 2013 11:32 pm

widjiume wrote:
Maaf kang, menurut saya seperti yang pernah saya utarakan sebelumnya, karena forum ini tidak ada berita utama untuk dilihat orang. Yang tau mungkin hanya mullut kemulut. Kalau ada berita utama, mungkin saja akan sering di share orang ke FB atau twitter, sehingga makin banyak oragn kenal.... cmiiw


masukkan yg bagus kang,,, joz mongga ja mimin baca ini,,,


Asmaraningtyas wrote:
wong gunungkidul moh mlebu kene..lha forum iki nek ra diisi wong solo jeneng widjiume apa ra wis diutup wingi wingi...ganti dadi solo.com wae yuk....

kata2 ki kok rodo ra mudeng yo kang,,, Very Happy

_________________
Hijauuuuu...!!!. ^_^
Kembali Ke Atas Go down
http://jogjaheritagecity.com
anasilver
KorLap


Lokasi : Malang
Reputation : 0
Join date : 20.02.13

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Thu Apr 04, 2013 1:45 pm

Asmaraningtyas wrote:
wong gunungkidul moh mlebu kene..lha forum iki nek ra diisi wong solo jeneng widjiume apa ra wis diutup wingi wingi...ganti dadi solo.com wae yuk....

Weleh iso wae ki, aku wong malang mas... ngakakk

_________________
Jual Glutera. Glutera 10 orang terkaya Indonesia Cara Mencegah Masuk Angin Manfaat Glutera
Kembali Ke Atas Go down
http://www.glutera-indonesia.com
rizky
Pengawas


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Wed Apr 10, 2013 1:31 pm

aku dewe asline juga bukan asli GK.
Tapi garwoku asli GK.
Dalem asline seko Nganjuk jatim.
Ning aku seneng banget masuk forum iki. aku malah ora setuju yen diganti solo.com
ayo tetep eksis lan semangat lah. sempat ora sempat yodisempetke ngendangi forum

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
alventa
Pengawas


Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Thu Apr 11, 2013 9:23 am

mantap gan, yang aktif terus aktif Insya Alloh ramai ke depannya..joz

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
Ngamen
Lurah


Lokasi : Jogja
Reputation : 0
Join date : 02.10.09

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Fri Apr 12, 2013 10:34 am

Aku lagi bingung golek gawean, arep bukak warung sembako ning isih bingung golek pemasok/pedagang grosir, dadi ora sempat temenanan niliki forum, yo mung kadhang2 mak jedhul... joz
Yen menurut aku lho kang...., sepining forum jalaran seko ora ono topik sing menarik mungguhing wong arep usaha koyo aku. Usul lan saran iki kang, yen biso pengurus forum dibantu anggota koyo inyong kiye, podho aktive menehi kawruh lan gawe topik sing migunani kanggo anggota kabeh. Koyo toooo "Yuk gawe patungan usaha xxx, bagi hasil." atawa "Peluang usaha diutamakan untuk anggota forum" dlsb.
Kembali Ke Atas Go down
http://quran4beginner.blogspot.com
rizky
Pengawas


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Sat Apr 13, 2013 11:30 pm

sik nganti siki aku bingung tenan iki.
Nang jero ijo iki kan wis dibagi-bagi toh gone alias trite.
Trit gon dagang. trit gon guyon lan tris gae serius.
Lah trus kadi kono kan biso nilai ngendi sing rame ngen sing sepi.
Rumangsaku trit sing tak leboni rame terus.....

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Kus Lare wonosari
Koordinator


Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Wed Apr 17, 2013 9:37 pm

Absen kang...
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
penaltev
KorLap


Lokasi : Indonesia
Reputation : 3
Join date : 08.05.12

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Sat Apr 20, 2013 9:47 am

mari kang ramaikan kang....sip:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fxopen.com
Agus_Gogon
Pengawas


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   Sat Apr 20, 2013 5:54 pm

gandung wrote:
wis dolali password'e mbah
ayo d gawe rame meneh mbah...
asline ak ki agi konslet ndung,,,podo kwe lole
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?   

Kembali Ke Atas Go down
 
Kenopo FOrum iki sansoyo sepi ?.. sopo sing reti.?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: