Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 perkenalan member

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
suranto w
Warga
avatar

Lokasi : semanu
Reputation : 0
Join date : 27.07.13

PostSubyek: perkenalan member   Sat Jul 27, 2013 4:57 am

assalamualaikum...sedulur.
kulo ngaturaken maturnuwun dumateng sedoyo pengurus FKOGK ingkang sampun ngijinaken nderek wonten ing forum nki.. ,kulo suranto w saking daerah semanu , ngaturaken salam kenal. . mugi2 kito sdoyo saged ngunggulaken daerah gunungkidul.. mgo kanthi geguyuban saged ngrapetaken persaudaraan ingkang sae..
Kembali Ke Atas Go down
http://surantow92@gmail.com
Roni gabreaLL
Koordinator
avatar

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

PostSubyek: Re: perkenalan member   Sat Jul 27, 2013 7:39 am

waalaikumsalam,.,.sedulur
kulo nggeh ngaturaken sugen pitepang kemawon kalain kang suranto w ingkang saking tlatah semanu,

kulo saking tlatah saptosari


#roger roge roger !!!

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
bowo_wahyu
SatPam
avatar

Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: perkenalan member   Sat Jul 27, 2013 9:29 am

waalaikumsalam ngaturaken salam kenal ugi, kulo saking karangmojo

_________________


www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
hari_qdoel
Koordinator
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 3
Join date : 20.04.11

PostSubyek: Re: perkenalan member   Sat Jul 27, 2013 10:06 am

suranto w wrote:
assalamualaikum...sedulur.
kulo ngaturaken maturnuwun dumateng sedoyo pengurus FKOGK ingkang sampun ngijinaken nderek wonten ing forum nki.. ,kulo suranto w saking daerah semanu , ngaturaken salam kenal. . mugi2 kito sdoyo saged ngunggulaken daerah gunungkidul.. mgo kanthi geguyuban saged ngrapetaken persaudaraan ingkang sae..
--------------------------
....
salam kenal ugi kang.....
dari kepek-wonosari.... titip salam buat sedulur di semanu...
....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/u8602
GusNo M sadham
KorLap
avatar

Lokasi : Mendak sak wetan ponjong
Reputation : 0
Join date : 14.04.13

PostSubyek: Re: perkenalan member   Sat Jul 27, 2013 10:26 am

Nderek pitepangan ugi, kulo saking tlatah Ponjong celak gunung kendil.
Kembali Ke Atas Go down
http://acizcelullar.mywapblog.com
Dwi Putro
Warga
avatar

Lokasi : Tangerang
Reputation : 0
Join date : 26.08.13

PostSubyek: Nderek tepang poro sedulur ben nambah akrab nambah sedulur   Sun Nov 10, 2013 4:20 am

Nki kulo lare saking sapto sari gk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: perkenalan member   Sun Nov 10, 2013 9:36 am

siap Rongkop jg hadir

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Mochamad Nurahyani
Camat
avatar

Lokasi : http://toko-muslim.web.id
Reputation : 9
Join date : 01.10.08

PostSubyek: Re: perkenalan member   Sun Nov 10, 2013 2:34 pm

kulo siyono wetan daftar absen
Kembali Ke Atas Go down
http://toko-muslim.web.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: perkenalan member   

Kembali Ke Atas Go down
 
perkenalan member
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: Aturan, Pengumuman & Perkenalan-
Navigasi: