Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 MAAP LAIR BATHIN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: MAAP LAIR BATHIN   Sat Aug 17, 2013 11:14 pm

Kanggo kabeh wae sedulur, kanca, tangga, kenalan, sing setenagh kenal, sing durung kenal ing WDC, mumpung ana dina apik sasi sing apik, aku ing kene pengen melu mangayu bagya tekane tgl siji syawal kanthi pangucap ' Sugeng Riyaya idul pitri siji sawal tahun 1434 hijrah' nyuwun ngapunten lahir lan bathin menawa ana galap gangsuling ukara, salahing tindak, luputing pratrap sak suwenen iki sing tak sengaja utawa sing ora tak jarag, muga Gusti sing akarya jagad ngilangi kabeh dosa, kabeh saru siku dendaning pangeran, lan kabeh memala kabeh kaluputan lan penggawe ala saengga kita kabeh bali suci kaya sejati uni kaya bayi sing lagi mrocot saka guwa garabaning ibu lan ing tembe kita bisa nyimpangi lelakon ala kuwi ora nrajang salah nyingkur ing bebener meneh, kanthi mangkono kita bisa dadi manungsa sing tkwa sak wutuhe kaya dene sing digadang gadang dadi asiling pasa sesai nutug....

_________________
Trahing Kusuma Rembesing Madu Wijining Andanatapa
Very Happy 
Kembali Ke Atas Go down
hari_qdoel
Koordinator
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 3
Join date : 20.04.11

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Sun Aug 18, 2013 1:34 pm

shakehand 

Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/u8602
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Fri Aug 23, 2013 2:41 am

podo2 yaw mbah..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Fri Aug 23, 2013 2:27 pm

iya nang...padha sehat to?

_________________
Trahing Kusuma Rembesing Madu Wijining Andanatapa
Very Happy 
Kembali Ke Atas Go down
GusNo M sadham
KorLap
avatar

Lokasi : Mendak sak wetan ponjong
Reputation : 0
Join date : 14.04.13

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Fri Aug 23, 2013 3:46 pm

kulo nggeh ngaturi sugeng riyadi mbah, maaf laer baten, nyuwun ngapunten sedoyo kalepatan
Kembali Ke Atas Go down
http://acizcelullar.mywapblog.com
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Fri Aug 23, 2013 7:59 pm

ya tiba sapadha padha, cah bagus. aku wong tuwa ya mesthi wae ora kurang akeh lupute. jer manungsa iku papane salah lan luput, mula aku ya njaluk dingapura kabeh salah lan luputku, ben bisaa lebur ing sasi sing barokah iki. isa bagya mulya kaya bocah lagi dilahirake...

_________________
Trahing Kusuma Rembesing Madu Wijining Andanatapa
Very Happy 
Kembali Ke Atas Go down
mahadjatis
Koordinator
avatar

Lokasi : Nglipar
Reputation : 1
Join date : 14.11.08

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Sat Aug 24, 2013 7:59 pm

MMaf Lahir Bathin.... shakehand 

_________________
ajib  Hangawula Kawulaning Gusti  ajib

==>DeviantArt
Kembali Ke Atas Go down
http://www.mahadjatis.com
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Sun Aug 25, 2013 2:12 am

Asmaraningtyas wrote:
iya nang...padha sehat to?
Gari galau ne niki mbah sing durung mari2.. Very Happy
Mbah putri sehat tow?..
Salam nggeh..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Sun Aug 25, 2013 11:01 am

lho rak wis tak kandhani to, cah lanang ki sing penting bisa tunjukkan rasa tanggungjawab, perhatian lan seneng guyon, nek rep luwih mujarab ditambah isa mbuktekke nek masa depan cerah...lha mbok anak bupati ya bakal kinthil...wis di coba durung?

_________________
Trahing Kusuma Rembesing Madu Wijining Andanatapa
Very Happy 
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip
avatar

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Tue Sep 03, 2013 1:48 am

Asmaraningtyas wrote:
lho rak wis tak kandhani to, cah lanang ki sing penting bisa tunjukkan rasa tanggungjawab, perhatian lan seneng guyon, nek rep luwih mujarab ditambah isa mbuktekke nek masa depan cerah...lha mbok anak bupati ya bakal kinthil...wis di coba durung?
Sampun kulo jawab teng mriki mbah : http://www.wonosari.com/t9743p150-member-wdc-yang-dikangenin#173305

Njih niki tasih kulo usahakne..
Suwun saranipun.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   Wed Oct 02, 2013 11:04 am

O iyoyo delo mmeneh riroyo meneh.. Kkekkekke .. Kulo nggih nderek nyuwun maap lahir bathin kagem sedoyo kemawon..
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: MAAP LAIR BATHIN   

Kembali Ke Atas Go down
 
MAAP LAIR BATHIN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: