Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 pegatan sebab kurang pangan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
madi
Koordinator


Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: pegatan sebab kurang pangan   Thu May 29, 2008 3:34 pm

miturut info sik tak rungu . . .
pegatan ning daerah gunungkiduk rumayan akeh
kasebabke tingkat ekonomi sik rendah ,nimbulake perpecahan rumah tangga .

ingkeng setri sampun mboten kiat nanggung beban urip duniawi
ingkeng lanang bingun arep golek kerjo neng ngendi, tani ora mesti njajeni malah iso rugi

arep macul dadi megai, togel lan emosi dadi solusi. . . . .

kulo nyuwun pamersane rencang2 sedanten nopo leres info meniko ??????
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: pegatan sebab kurang pangan   Thu May 29, 2008 6:52 pm

madiorg wrote:
miturut info sik tak rungu . . .
pegatan ning daerah gunungkiduk rumayan akeh
kasebabke tingkat ekonomi sik rendah ,nimbulake perpecahan rumah tangga .

ingkeng setri sampun mboten kiat nanggung beban urip duniawi
ingkeng lanang bingun arep golek kerjo neng ngendi, tani ora mesti njajeni malah iso rugi

arep macul dadi megai, togel lan emosi dadi solusi. . . . .

kulo nyuwun pamersane rencang2 sedanten nopo leres info meniko ??????

Wah jan bener kuwi, ning info kuwi mau g gur ning GK thok. Nanging wis sak Ndonyo iki kabeh wis koyo ngono. Sing marai jaman sakiki wis do kesiwer lan podo nggedeke nafsu thok.
Lan solusine mau akeh2e gur sing nggolek hiburan sing g jelas.
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: pegatan sebab kurang pangan   Wed Jun 11, 2008 9:59 am

solusine yo ono sakjane
cedak marang Gusti, Nrimo ing pandum, Kerja Keras, pantang menyerah, hidup sederhana, pokoke usaha terus pantang mundur diiringi dengan doa kepada Tuhan YME
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: pegatan sebab kurang pangan   Today at 8:42 am

Kembali Ke Atas Go down
 
pegatan sebab kurang pangan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Berita Hangat Gunung Kidul-
Navigasi: