Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Sopo Gelem Nyambut gawe

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Sopo Gelem Nyambut gawe   Sat Jun 07, 2008 10:32 pm

INTERVIEW



Alkisah di sebuah perusahaan besar di kawasan Keprabon, tengah melakukan beberapa tes wawancara dengan memakai bahasa Jawa EJD (Ejaan Jawa nDaksempurna)

G : Kowe nduwe omah opo ora.....?

a : dereng....

G : Wah kowe ora iso ketompo nang kene

a : Lho kok ngaten........?

G : Mengko kowe mesthi ngajukne utang nang perusahaan.

a : Ah.. mboten kok, Sak janipun tiyang sepuh kulo niku sampun sugih.

G : Yo malah ora ketompo

a : Lho kok ngaten.....?

G : Mengko kowe kerjo mung nggo hiburan, nongkrang nongkrong wae.





G : Kowe nduwe motor opo ora....?

b : Mboten.

G : Ora ketompo

b : Lho kok mboten ketompo ?

G : Mengko kowe mesthi njaluk bantuan kredit.

b : Sak janipun gadhah, ning tasih ten kampung, gampil mangke kulo beto

ngriki.

G : Wah malah ra ketompo....

b : lho kok ngoten

G : Tempat parkire wis ra cukup.





G : Kowé wis lulus sarjana tenan.....?

c : sampun pak....

G : Ora ketompo, kéné iki golék sing SMA aé, luwih manutan lan bén

mbayaré murah

c : Sak janipun kulo tasih badhe skripsi

G : Malah ora ketompo.....

c : Lho kados pundi to....?

G : Mengko kowé kerjo mung ngetik skripsi, lék wis lulus mesti golék

kerjo neng perusahaan liyo.





G : Kowé seneng guyon opo ora ?

d : Mboten pak, kulo serius nék nyambut gawé.

G: Ra ketompo.....

d : waa......kok ngoten?

G : Engko konco koncomu lan anak buahmu podho stress.

d : Sak jané nggih sekedhik sekedhik seneng guyon.

G: Malah ora ketompo.

d : Lho kok......

G: Engko kowé mung email emailan sing lucu.......





G : Kowé mau mréné numpak opo ?

e : Nitih mobil

G : Kowé ora ketompo

e : Sebabipun ?

G : Saiki BBM mundhak terus, mengko kowé njaluk mundhak bayar terus e :

e: Wo, kulo wau namung mboncèng, kok

G : Tambah ora ketompo

e : Lho, lha kok ... ?

G : Mengko mung gawéné mboncéng mobil kantor. Ngrusuhi !





G : Anakmu akèh opo sithik ?

f : Kathah pak

G : Kowé ora ketompo

f : Sebabipun ?

G : Nyambut gawemu ora jenjem, mung mikir gawe uanaaaaaak terus

f : Lha wong namung anak adopsi, kok.

G : Tambah ora ketompo

f : Lho, lha kok ... ?

G : Gawé anak baé aras2en, opo manèh nyambut gawé





G : Kowé wis ngerti gaweyanmu durung?

h : Dèrèng

G : Kowé ora ketompo

h : Sebabipun ?

G : Arep nyambut gawé kok ora ngerti gaweyané ?

h : Oo, nèk damelan niku mpun ngertos kok

G : Tambah ora ketompo

h : Lho, lha kok ... ?

G : Kowé rak mung arep keminter, to ?





G : Kowe ngerti kahanan kantor kéné durung

k : Dèrèng

G : Kowé ora ketompo

k : Sebabipun ?

G : Arep nyambut gawé kok ora ngerti kantoré ?

k : Wo, sekedhik2 mpun ngertos kok

G : Tambah ora ketompo

k : Lho, lha kok ... ?

G : Kowé senengané ngudhal-udhal wewadi kantor, to ?





G : Kowé kerep loro ?

m : Mboten

G : Kowé ora ketompo

m : Sebabipun ?

G : Mesthi kerep mbolos, wong arang2 gering

m : Wah, sakjanipun nggih asring

G : Tambah ora ketompo

m : Lho, lha kok ... ?

G : Kantor iki ora nompo karyawan pileren.





G : Kowé biso main Internét ?

n : mBoten

G : Kowé ora ketompo

n : Sebabipun ?

G : Perusahaan ora nompo BI (Buta Internet)

n : Wah, sakjanipun nggih saged

G : Tambah ora ketompo

n : Lho, lha kok ... ?

G : Mesthi ora bakal nyambut gawé, kakèhan dolanan Internet, to?

Ngenték-entekké pulsa !





G : Kowe waras opo ora?

o : Lha, kulo nggih waras to Pak.

G : Ra ketompo.......

o : Kenging nopo .?

G : Mengko kowe mesthi ora krasan neng kene.

o : Niku rumiyin Pak, sakmeniko sampun rodo edan.

G : Malah ra ketompo......

o : Pripun to niki....?

G : Mengko aku duwe saingan..........
Kembali Ke Atas Go down
re~
Lurah
avatar

Reputation : 0
Join date : 21.05.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed Jun 11, 2008 3:18 pm

walahhhhhhhhh!!!!!!!!!!
jebule seng ngetes wawancara wong edan
mmmmmmmm apek-2




G : nomer selanjutnya!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
chom
Camat
avatar

Lokasi : WoNoSaRi
Reputation : 2
Join date : 12.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed Jun 11, 2008 3:26 pm

re~ wrote:
walahhhhhhhhh!!!!!!!!!!
jebule seng ngetes wawancara wong edan
mmmmmmmm apek-2




G : nomer selanjutnya!!!!!!

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
chom
Camat
avatar

Lokasi : WoNoSaRi
Reputation : 2
Join date : 12.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed Jun 11, 2008 3:29 pm

ngakak ngakak ngakak ngakak
ngakak ngakak ngakak
ngakak ngakak
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu
avatar


PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed Jun 11, 2008 3:50 pm

ha haha ha ha ah jann jan salah mlebu kantor ki ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed Jun 11, 2008 4:36 pm

huaa...huaaaahaaa... jenenge wong guyon masss...
dengan ketawa sudah pasti umur anda nambah...haa.haaa ngakak
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 12:24 pm

tertawalah sebelum tertawa itu dilarang.. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 12:31 pm

DILARANG TERTAWA...

SIAPA YG BERANI TERTAWA LAGI...


Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 12:44 pm

hiiiii...hhaaaaaa......heeeee...... iikkkkkiiikkkk:lol:
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 12:59 pm

edan kabeh ki..
Kembali Ke Atas Go down
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 1:12 pm


koe barang yo melu edan yaz..
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 1:53 pm

we.. la aku ki jebolan pakem angkatan 2004 je..
Kembali Ke Atas Go down
suprihono
Camat
avatar

Lokasi : Kemayoran,Jakarta Pusat
Reputation : 5
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 5:20 pm

japrax wrote:
we.. la aku ki jebolan pakem angkatan 2004 je..

lha saiki wes lulus opo urung mas ? ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.suprihono.co.cc
tomber
KorLap
avatar

Reputation : 3
Join date : 29.04.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 5:59 pm

lucu tenan mas ngakak ngakak ngakak

_________________
Mereka tak lebih dari pada domba yang bisanya bergerombol, kemudian saling memengaruhi satu sama lain, untuk membeci orang-orang yang membuat mereka tidak berkenan. Selanjutnya, mereka bergunjing persis seperti acara gossip murahan yang banyak disiarkan di TV-TV itu. Tidak ada yang perlu aku kawatirkan atas keberadaan mreka.tidak satu titik pun
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 13, 2008 8:41 pm

edan kabeh..

ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Sat Jun 14, 2008 9:13 am

Sopo meneh sing arep nambahi Edan.... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Thu Jun 19, 2008 11:21 am

:*)0(:
:*)0(:


Terakhir diubah oleh k_lop tanggal Thu Jun 19, 2008 3:52 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Thu Jun 19, 2008 3:50 pm

the purple girl wrote:
DILARANG TERTAWA...

SIAPA YG BERANI TERTAWA LAGI...





saya berani kok mbak tertawa:ngakak:ngakaklol!
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Thu Jun 19, 2008 3:58 pm

tomber wrote:
lucu tenan mas ngakak ngakak ngakak

ra udan kok lucu to boz':bounce:''affraid''lol!'
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator
avatar

Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Thu Jun 19, 2008 4:01 pm

TERTAWALAH SEBELUM KAMU DITERTAWAKAN

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Thu Jun 19, 2008 4:36 pm

sipp nek sih enek sing wani nguyu ajib

berarti sih ndue selera humor ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 20, 2008 8:31 am

Ngguyu iku iso panjang umur.... sebab ora ono wong mati sing iso ngguyu... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 20, 2008 9:06 am

ayo guyu.. lol!
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator
avatar

Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Fri Jun 20, 2008 5:48 pm

ayo ngguyu...,ayo ngguyu..., yen ngguyu la ojo seru-seru....(jarene waljinah)

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed May 27, 2009 9:17 pm

aku moco wae melu edan frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed May 27, 2009 9:51 pm

bagoes wrote:
aku moco wae melu edan frustasi frustasi

Angkatan PAKEM taun piro mas goes...? wakakakkkkk... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   Wed May 27, 2009 10:04 pm

Ipung Purwanto wrote:
bagoes wrote:
aku moco wae melu edan frustasi frustasi

Angkatan PAKEM taun piro mas goes...? wakakakkkkk... ngakak ngakak ngakak


lho kan disik bareng to kang... :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Sopo Gelem Nyambut gawe   

Kembali Ke Atas Go down
 
Sopo Gelem Nyambut gawe
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: