Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 bakso enak lan murah ngendi yo

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
nur aminah
Warga
avatar

Reputation : 0
Join date : 18.06.08

PostSubyek: bakso enak lan murah ngendi yo   Thu Jun 19, 2008 8:43 pm

bakso enak lan murah ki enek ra neng wonosari???
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Fri Jun 20, 2008 11:48 am

Wah aku yo urung reti jeee mbak....nek murah sih akeh...nek gur tuku baksone thok..... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Nduk Mushee
KorLap
avatar

Lokasi : Kepek 1
Reputation : 3
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Fri Jun 20, 2008 5:34 pm

T' wenehi referensi mbak...
Kuwi lho neng Bantarsari, sak wetane pertigaan sik arep mlebu neng Istana 7
Pancen regane Rp 5.000 / mangkok, gex pancen gur sethithik...... tapi enak kok

Ning sik luwih enak maneh ki yo bakso jaluk'an, wis dasare enak, ora mbayar meneh
ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Sat Jun 21, 2008 2:09 pm

Nduk Mushee wrote:
T' wenehi referensi mbak...
Kuwi lho neng Bantarsari, sak wetane pertigaan sik arep mlebu neng Istana 7
Pancen regane Rp 5.000 / mangkok, gex pancen gur sethithik...... tapi enak kok

Ning sik luwih enak maneh ki yo bakso jaluk'an, wis dasare enak, ora mbayar meneh
ngakakk

Wah yo Mang ewu yo ijih larang....gratisan gelem aku mas....ngendi ono yo.. ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Mon Mar 16, 2009 4:46 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Nduk Mushee wrote:
T' wenehi referensi mbak...
Kuwi lho neng Bantarsari, sak wetane pertigaan sik arep mlebu neng Istana 7
Pancen regane Rp 5.000 / mangkok, gex pancen gur sethithik...... tapi enak kok

Ning sik luwih enak maneh ki yo bakso jaluk'an, wis dasare enak, ora mbayar meneh
ngakakk

Wah yo Mang ewu yo ijih larang....gratisan gelem aku mas....ngendi ono yo.. ngakak ngakak ngakak


iki ndok kok di mas-mas yo??? ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Mon Mar 16, 2009 5:15 pm

di jajal wae baksone siji2....
engko lak ketemu seng murah,,,
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
Prof.
Koordinator
avatar

Lokasi : pekanbaru
Reputation : 3
Join date : 07.12.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Mon Mar 16, 2009 6:41 pm

Sing enak tur murah yo nggawe dewe.... ngakakk

_________________
"I"ndahnya "JO"gja dalam "PUNK"kuan sahabat se"JUTEE"
http://ijopunkjutee.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://ijopunkjutee.blogspot.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Tue Mar 17, 2009 4:20 pm

Murah + enak... neng tangerang eneng mbak...
moro neng ngonku tak jajak'ke.... wis murah (wong ra mbayar) + akeh ( iso nambah)

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Tue Mar 17, 2009 5:03 pm

gandung wrote:
Murah + enak... neng tangerang eneng mbak...
moro neng ngonku tak jajak'ke.... wis murah (wong ra mbayar) + akeh ( iso nambah)

njaluk kalender wae ora ngenei....
kok arep nraktir bakso...haa hha....heee...
ora oleh nesu lho......
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Thu Mar 19, 2009 11:50 am

wah rusuh ngajak OOT iki....
alamat'e karo jumlah kalender piro kan... d PM neng ak Wae... + no HP sampean

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gaplex
Koordinator
avatar

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Thu Mar 19, 2009 12:34 pm

ora mas gur guyon......
nek emang ora ono.....yo ra po2
aku kan wes telat daftare......
emang ijek ono sisa piro..........
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Thu Mar 19, 2009 2:24 pm

stok jeh ono 40an lembar ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
lilis
KorLap
avatar

Lokasi : jogja-semin PP
Reputation : 0
Join date : 10.02.09

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Thu Mar 19, 2009 4:11 pm

aku arang neng wonosari sih...dadi yo ra ngerti.. ndisik ngertiku yo bakso marem jl agus salim...saiki sih ora yo...
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   Fri Mar 20, 2009 3:36 am

walah-walah aku ra seneng bakso gek... :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
Sponsored content




PostSubyek: Re: bakso enak lan murah ngendi yo   

Kembali Ke Atas Go down
 
bakso enak lan murah ngendi yo
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kuliner-
Navigasi: