Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Ono Sing Kenal Ro Keluargane

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Ono Sing Kenal Ro Keluargane   Fri Jun 20, 2008 1:35 pm

OOOOOOOOOOOOOOOOOOeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mulih mulih mulih.......anak bojo wis nunggoki ning mngomah keee...




KOn mulih cah,,,,,,,......bojone nggoleki ki....... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
hd_78gk
KorLap


Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: Ono Sing Kenal Ro Keluargane   Fri Jun 20, 2008 2:31 pm

WONG GOLEK WANGSIT OPO GOLEK WASIT.....

KARO MOCO MONTRO >>>> GONDANG GANDUNG SI SEMAR GAWE KEMUNDUNG, ORA DADI KRONO KERSANE MOHO AGUNG
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Ono Sing Kenal Ro Keluargane   Fri Jun 20, 2008 2:47 pm

golek nomer mesti.. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Ono Sing Kenal Ro Keluargane   Fri Jun 20, 2008 3:25 pm

wong kurang gawean.. :bounce:

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Ono Sing Kenal Ro Keluargane   Fri Jun 20, 2008 3:31 pm

hd_78gk wrote:
WONG GOLEK WANGSIT OPO GOLEK WASIT.....

KARO MOCO MONTRO >>>> GONDANG GANDUNG SI SEMAR GAWE KEMUNDUNG, ORA DADI KRONO KERSANE MOHO AGUNG

Mas Gandung namamu disebut kroso ra ....
dinggo mantra kuwi lho... kupingmu berdengung nggak..?

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ono Sing Kenal Ro Keluargane   

Kembali Ke Atas Go down
 
Ono Sing Kenal Ro Keluargane
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: