Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??

Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3  Next
PengirimMessage
haryanto
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta Pusat
Reputation : 1
Join date : 12.06.08

PostSubyek: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Jun 23, 2008 1:41 pm

Temen2 alumni stm muhammadiyah wno angkatan 1987/1988 kok ga ada gaungnya ya, pingin banget rasanya kita bisa reuni seperti temen2 dari alumni lain...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.harry_6985@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Jun 23, 2008 4:53 pm

yo koyo ngeneki mas ...
sekolahane dw sepi...
ora okeh sing OL

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kemorosari
Lurah
avatar

Lokasi : kemorosari
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Sun Jun 29, 2008 11:11 pm

wah masalahe ngene mas durung ono seng podo ngerti Sad sak umpomo guru smk muh kui ngandani yo kemungkinan yo podo ngerti Very Happy Very Happy lol!
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Fri Aug 01, 2008 2:44 pm

Iki sekolahane kidul Po.Maju lancar siyono kuwi yo mas...Akui alumni SMK Muh.th 1990an
Kancaku biyen Triono terkenal bandele ( omahe lor pasar sioyo...)

Mungkin ono sing kenal...? atau ada yang lain...?
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Fri Aug 01, 2008 2:54 pm

Iyo nuh... STM MUH ... sing ngarep MajuLancar..... nak olahraga neng mburi widyakarya ngakakk

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Aug 04, 2008 8:39 am

Lha mas Gandung alumni th piro...?
nek kakak kelas ku berarti kenal Tugiyanto (Giyanto ) Karang rejek ra...?
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Aug 04, 2008 9:17 am

Lha aku anyaran jew.. lulusn taun 2005 ( nak ra salah ki )

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kemorosari
Lurah
avatar

Lokasi : kemorosari
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Sun Aug 10, 2008 9:18 pm

yo kok gak tambah2 yoo
Sad
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Aug 11, 2008 10:05 am

entek koyone.... yo gur iki.... lha wong neng forum ndisik guru stm muh we ora gelem posting jew.

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Aug 11, 2008 10:20 am

gandung wrote:
entek koyone.... yo gur iki.... lha wong neng forum ndisik guru stm muh we ora gelem posting jew.

Opo aku nimbrung ben ketoro akeh kang?lha aku mengko di kroyok EKAMASER nek melu kene... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Aug 11, 2008 11:08 am

bayou wrote:
gandung wrote:
entek koyone.... yo gur iki.... lha wong neng forum ndisik guru stm muh we ora gelem posting jew.

Opo aku nimbrung ben ketoro akeh kang?lha aku mengko di kroyok EKAMASER nek melu kene... ngakakk ngakakk

Lha nak nimbrung terus neng kene ora gur ekamaz thok...
kene yo mengko eneng sulapan....
eneng botol mebur2 neng nduwur omah. gak boleh

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Aug 11, 2008 11:13 am

Kabuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
Karepku mesakke ndung lha nggonmu sepi! ben ketoro rame....solider kamsudtku!! ngakakk ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Mon Aug 11, 2008 7:09 pm

poko'e ora entuk..... frustasi

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Tue Aug 12, 2008 10:43 pm

Sabar kang iki teko siji maneh.

Lulusan Taon 98, aseli Semin,Gunungkidul, Nyojo.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Wed Aug 13, 2008 9:28 am

Leres kang... monggo...
nak posting ngowo net ora...?

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Wed Aug 13, 2008 7:49 pm

Mboten Lik.....nek lagi posting niki gawanane Dasi nyetil kae, trs rambute dipiyak tengah
gek parfume aseli perancis...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Thu Aug 14, 2008 9:17 am

rmlodang wrote:
Mboten Lik.....nek lagi posting niki gawanane Dasi nyetil kae, trs rambute dipiyak tengah
gek parfume aseli perancis...

wooo.. yo wis kang monggo d lanjout... ati2 nak dasine nyemplung neng ngon wedang.

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Thu Aug 14, 2008 10:32 pm

Yo mengko wedange dibuang wae trs njaluk nyang kantin mburi kelas sing bangunane abad ke 7 kae lho...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Fri Aug 15, 2008 9:25 am

rmlodang wrote:
Yo mengko wedange dibuang wae trs njaluk nyang kantin mburi kelas sing bangunane abad ke 7 kae lho...

ngono yo entuk iki....
ning saiki P. Sandi Rohman kan wis ngawe warung mangan ning ngarepan ( nak urung bangkrut )

men sak karepe le posting lha wong ora eneng sing isi jew...... ngakakk

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Fri Aug 15, 2008 7:42 pm

weh nek iso yo ojo bangkrut nuh,lha mengko nek muridte bar seko olah raga arep mangan bakwan goreng ngendi....? arepo gur cilik2 kae wae...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Sat Aug 16, 2008 9:16 am

iyo seeh nak saiki wis ora bangkrut kan sing model mangan 6 ngaku 2 wis lulus, yo koyo sampean lah... ngakakk
Maju terus STM MUH 1 ku,,,,, ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Sat Aug 16, 2008 2:48 pm

gandung wrote:
iyo seeh nak saiki wis ora bangkrut kan sing model mangan 6 ngaku 2 wis lulus, yo koyo sampean lah... ngakakk
Maju terus STM MUH 1 ku,,,,, ajib


Ssssst... ojo seru seru, mengko malah do ngerti, mending nek mengko gur diseneni lha nek di sadug pak " DL " pye? Opname jenenge...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Sumiran
Lurah
avatar

Lokasi : Pamulang - Tegalsari Semanu
Reputation : 8
Join date : 01.09.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Tue Sep 02, 2008 1:52 pm

Mas gandung sampean lulusan tahun piro, aku pendatang baru tapi stok suwe, aku lulusan tahun 89/90 kenal akrab karo bu sujiyati guru BP, pak Daldiri isih galak ra ? Kenalkan diriku Sumiran cah Semanu. Mas Gianto Karangrejek kenal karo aku ndisik saiki lali mungkin, salam kenal go konco - konco
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Tue Sep 02, 2008 2:16 pm

Monggo kang Sumiran ....
kirangan sakniki tasih galak nopo mboten...
Lokasine sampean kok cerak men kang neng serpong
aku neng Carefour Kbn. Nanas - cikokol kang...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Tue Sep 02, 2008 7:50 pm

gandung wrote:
Monggo kang Sumiran ....
kirangan sakniki tasih galak nopo mboten...
Lokasine sampean kok cerak men kang neng serpong
aku neng Carefour Kbn. Nanas - cikokol kang...

golek i ndung....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Wed Sep 03, 2008 9:30 am

rmlodang wrote:

golek i ndung....

Hu uh... wis tak PM neng run d bales'i....
Posisine : ...?

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
muhadi
Warga
avatar

Lokasi : Depok - Jabar
Reputation : 0
Join date : 15.07.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Thu Nov 06, 2008 11:44 am

Assalamu alaikum Wr. Wb

poro sederek kulo ikut nimprung wonten online niki nggih...? kulo niki alumni STM MUH. depan Lancar lulusan 1995. nami kulo Muhadi Domisili Sekarang Depok - Jawa Barat kulo perantau. asli kulo Semanu
ndderek tepang nggih.......................

wassalam


Muhadi
Kembali Ke Atas Go down
muhadi
Warga
avatar

Lokasi : Depok - Jabar
Reputation : 0
Join date : 15.07.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Thu Nov 06, 2008 12:01 pm

Salam Kenal
Nama : Muhadi
Asli : Semanu GK
Alamat sekarang : Depok Jawa Barat (Perantau)
Lulusan : STM MUH. 1995
Kembali Ke Atas Go down
Sumiran
Lurah
avatar

Lokasi : Pamulang - Tegalsari Semanu
Reputation : 8
Join date : 01.09.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Thu Nov 06, 2008 12:16 pm

kenal karo Nurhudi (pacarrejo) gak?, dik.....!
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   Thu Nov 06, 2008 1:16 pm

Ndung STM Muh.kuwi nduwe alamat website ra yo..? opo email ngono ,jane yo perlu nek sak umpono ono informasi untuk kmajuan STM bisa langsung di sharing. atau No.tlp...
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??   

Kembali Ke Atas Go down
 
mana nih para alumni stm muhammadiyah wno??
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 3Pilih halaman : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Kampus & Alumni SMK Muhammadiyah Wonosari-
Navigasi: