Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 JENENG = DONGANE WONG TUWO

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
akhmad subekti
Koordinator
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: JENENG = DONGANE WONG TUWO   Sat Jul 05, 2008 11:16 pm

Jenenge wong lanang jowo ono maksud sing diarep arep karo wong tuwonesupo anake iso maju iso dipeloni karo sedulure.

Contone :

Pinter nandur kembang diarani ..... Rosman.

Pinter ndandani montor diarani ...... Karman.

Pinter golf ....., Parman.

Pinter gawe layang ....... Suratman.

Gagah perkasa diarani ....... Suparman.

Kuat mlaku mlakuj jenenge .... Wakiman.

Wani takon karo ndebat ......., Asman.

Pinter nggawe pacitan n panganan ...., Paiman.

Pinter dodolan ......, Saliman.

Pinter nglukis ......., Saniman.

Kepengin anake sugih ....., Sugiman.

Doyan mangan toge goreng......, Togiman

Senenge ketagihan ......, Tuman

Senenge ra nganggo klambi ....., Nudiman

Dadi wong sibuk terus ......, Bisiman

Biar dolanan game ... Giman

Senenge cuti aben wulan ... Sutiman

Pengin dadi juragan sate ...... Satiman

Pengin dadi juragan trasi ... Tarsiman

Pinter garap gawean abot ... Sukarman

Pengin ujian sepisan langsung lulus ... Herman

Senenge nggaweni juss ... Yusman

Pengin dadi wong sing wibowo ... Jaiman

Pengin dadi pemain musik ... Basman

Supoyo awet enom ... Boiman

Pengin dadi komandan perang ... Warman

Pengin uwe usaha ning Bali ... Nyoman

Pengin duwe mantu wong sundo ... Maman

Pengin lincah koyo ketek ... Hanoman

Pengin koyo wong londo ... Kuman

Pengin duwe omah ning jogya ... Sleman

Pengin dadi juragan sepatu ... Soleman
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: JENENG = DONGANE WONG TUWO   Sun Jul 06, 2008 4:16 pm

nek "Delman"opo mas:star:
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: JENENG = DONGANE WONG TUWO   Mon Jul 07, 2008 3:58 am

menungso sek seneng numpak kereta kuda

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Sponsored content




PostSubyek: Re: JENENG = DONGANE WONG TUWO   

Kembali Ke Atas Go down
 
JENENG = DONGANE WONG TUWO
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: