Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 aksoro mburi serba "ur"

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
akhmad subekti
Koordinator
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: aksoro mburi serba "ur"   Sat Jul 05, 2008 11:17 pm

nompo gaji mung cukup tekan tanggal selikur
ben jo utang sabendino mangane karo bubur
mulihe telat sing goleki kerjo lembur
karo mbakti nyedaki direktur
najan kurang karo bojo sing akur...
sebab gusti remen karo wong sing syukur..
pisan-pisan lungo piknik numpake sepur...
najan ngirit bayare ono ing nduwur..
sing penting bayar ben di anggep jujur..
ono sepur mangan jajanan cucur..
karo cemilane buah anggur..
karo lirak lirik yen ono cewek butuh batur..
lah kae ono cewek lagi kukur-kukur..
tak cedaki ah...kok deweke kabur
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Sun Jul 06, 2008 9:08 am

ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Mon Jul 07, 2008 4:11 am

maklum mas wedi ro untune sampeyan mengko ndak mbok sosor

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
anggun
KorLap


Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 13.03.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Wed Aug 13, 2008 7:16 pm

tak lanjutke ah
sebab rambutku dowo rung tak cukur
Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
http://www.pulsagram.com/?=CN004917
sukar
KorLap
avatar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Wed Aug 13, 2008 7:29 pm

ayo podo ngumpul ne kene fkog sedulur"
ben tambah akur"
ora kur podo udur"
fkog ben tambah makmur"
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Wed Aug 13, 2008 8:05 pm

yo ayo lur
gek podo tandur
mumpung lemahe subur
gek di tanduri sayur
ben wonge podo mujur


weh ra nyambung yo ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Wed Aug 13, 2008 8:58 pm

sukar wrote:
ayo podo ngumpul ne kene fkog sedulur"
ben tambah akur"
ora kur podo udur"
fkog ben tambah makmur"



Bener kang cocok karo impen
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Wed Aug 13, 2008 9:39 pm

rmlodang wrote:
sukar wrote:
ayo podo ngumpul ne kene fkog sedulur"
ben tambah akur"
ora kur podo udur"
fkog ben tambah makmur"



Bener kang cocok karo impen

lha kok cocok karo impen piye to lur
jan wes ora njelur
suwe2 dadi njamur

ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
de4d10ck
Koordinator
avatar

Lokasi : jogja
Reputation : 13
Join date : 11.08.08

PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   Thu Aug 14, 2008 9:59 am

cocok iki...
:)
mwah!
Kembali Ke Atas Go down
http://mitmjogja.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: aksoro mburi serba "ur"   

Kembali Ke Atas Go down
 
aksoro mburi serba "ur"
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: