Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 CANGKRIMAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
akhmad subekti
Koordinator
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: CANGKRIMAN   Sat Jul 05, 2008 11:18 pm

Iseng iseng leklekan, kanggo cagak melek bejo lan Panjul bedhek bedhekan :

Bejo : Njul... duwe bedhekan...!
Panjul : Bedhekan apa Jo...
Bejo : Kira kira duwe bojo loro penak pora ya..?
Panjul : Lah..jo...jo... kowe arep duwe bojo loro.!!???
sing dadi bojomu bae kleleran arep duwe bojo
maneh... sing bener bae jo..!!!
Bejo : Njul... aku takon tok kok ora karep duwe..!
Panjul : Ya mestine ora kepenak ya jo... makani bojo
loro... rausah.. ngimpi jo..???
Bejo : Tapi kayane kepenak njul....
Panjul : Bisane kepenak..? Penake nggon endi jo ?
paling koe arep kondo kepenak bisa selang
seling iya to??
Bejo : Saiki tak takon njul.. anakmu kan telu...?
Panjul : Iya bener... trus hubungane apa karo
bojo loro
Bejo : Ngene lo njul.. yen kowe kongkonan
anakmu sing barep tuku rokok menyang
warung terus ora gelem.,, koe ngongkon
adine ? iya toh...?
Panjul : Ya jelas to jo... nek kakange ora gelem ya adine
ora mungkin loro lorone ora yen gelem kabeh,
salah siji mesti ana sing gelem tak kongkon....!!
Bejo : Lahhh ya kuwi sing tak karepke njulll...
pada yen kowe bojone loro....
Panjul : Iya bener ya jo...
Bejo : :%$%#kL: :%$%#kL: :%$%#kL:
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: CANGKRIMAN   Mon Jul 07, 2008 4:34 am

nangdi kieh cangkrimane?

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
 
CANGKRIMAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: