Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 UPOMO WONG DIPODOKNO KARO IWAK

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
akhmad subekti
Koordinator
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: UPOMO WONG DIPODOKNO KARO IWAK   Sat Jul 05, 2008 11:20 pm

Upomo wedokan diumpamakno iwak,klebu sing endi iwak sing disenengi..

IWAK SALMON = Bodine ramping , apik , daginge werno pink lan yo enak dipangan. Tapi sayange larang soale barang import.
IKU WANITA KARIR

IWAK SAPU SAPU = Jenis iki murah senenge nempel ning koco akuarium ,yen wis nempel susah banget ucule.
IKI CEWEK SMU

IWAK LELE = Yen sing iki regane murah lan biso dipangan kapan wae, tapi ati-ati ono patile kudu ngati-ati.
IKI CEWEK PANGGILAN

IWAK ARWANA = Yen sing iki senenge bolak balik ning akuarium nuduhke kesombongane lan keangkuhane sebab bodine aduhai ..,lakune lemah gemulai mancing2 perhatian ,mesti bae regane larang..
IKI CEWEK PERAGAWATI KARO ARTIS SINETRON

IWAK MASKOKI = Iki juga jenis iwak larang , endah bodine, warnane , lan lenggak lenggoke , sayang mung biso dikagumi ora biso dipangan sebab iwak hiasan.
IKI BOJONE UWONG

IWAK TERI = Rasane asin , murah , bodine..,rasane...,ngono ngono wae . Enak dipangan yen lagi ora ono lauk liane.
IKI BOJONE DEWE
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: UPOMO WONG DIPODOKNO KARO IWAK   Sun Jul 06, 2008 9:04 am

'ngakakk'
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: UPOMO WONG DIPODOKNO KARO IWAK   Mon Jul 07, 2008 4:28 am

wah asik juga yen koyo ngono ya

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Sponsored content




PostSubyek: Re: UPOMO WONG DIPODOKNO KARO IWAK   

Kembali Ke Atas Go down
 
UPOMO WONG DIPODOKNO KARO IWAK
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: