Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
akhmad subekti
Koordinator
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE   Sat Jul 05, 2008 11:25 pm

Ana TKW sing wis suwe nang Arab jenenge Ngadinem ( jeneng samaran ). Ngadinem wis duwe bojo, anake loro. Basan wis rong taun nang Arab deweke ulih cuti, deweke bali nang desane Karangkandri ( kiye ya jeneng samaran ). Jebule.......??

Kaya ngapa lara atine jajal, basa ngerti bojone duwe demenan maning karo randa beda RT. Jajal bisa dibayangna mbok, adoh-adoh sekang Arab, direwangi keyang-keying, sikil nggo ndas, ndas nggo sikil, saben wulan ngirimi duwit malah ulih-ulihe sing lanang gendhakan maning.

Saking ora tahane campur jengkel, Ngadinem nekad menclas Manuke sing lanang nganggo peso nganti tugel sisane nyingik separo. Tapi ora cukup tekan semeno, manuke bojone sing wis ditugel digoreng kaya nggoreng pela ati, terus dipangan. Waduh.....!!

Sedesa Karangkandri dadi geger..!! Karuane Ngadinem dicekel pulisi terus disidang, dianggep dindakane Ngadinem kuwe nyiksa dadi kudu diadili sesuai hukum.

Lha kiye critane Ngadinem nang pengadilan :

Jaksa Penutut : Bu Ngadinem jan-jane kepripun njenengan niku, wong manuke garwane njenengan koh dikethok terus digoreng lan njenengan dhahar. Menopo njenengan saking mangkele, ditinggal adoh-adoh malahan garwane njenengan selingkuh mekaten nopo bu Ngadinem??

Ngadinem : Nggih mboten kados niku Pak Jaksa, kula jan-jane kur kepengin ngerti rasane manuk goreng..Lha wong mentahe mawon enake kados niku. Nopo malih Matenge...Nylekamin banget niku...( Ngadinem guli ngomong ketone ora krasa dosa )

Jaksa Penuntut: ...??????? ( gedheg-gedheg )
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE   Sun Jul 06, 2008 9:04 am

wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakaak.....!!!enak tenan po....?????ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE   Mon Jul 07, 2008 4:31 am

wuyuh ngeri tenan kui termasuk kanibal dudu yah

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
chom
Camat
avatar

Lokasi : WoNoSaRi
Reputation : 2
Join date : 12.03.08

PostSubyek: Re: MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE   Thu Jul 10, 2008 11:03 pm

iyo kuwi termasuk kanibal
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE   Tue Jul 15, 2008 1:55 pm

wah jan ben kapok sing dai bojone ngadinem>>>>
pokoke nek kennal cewek jenenge ngadinem ojo diteruske ndak di goreng ANU mu... Very Happy Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE   

Kembali Ke Atas Go down
 
MENTAHE LUIH ENAK TIMBANG MATENGE
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: