Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 AYO DHO NEMBANG

Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
djopie
KorLap
avatar

Lokasi : atas bukit ( goenoengkidoel handayani )
Reputation : 0
Join date : 27.05.08

PostSubyek: macaphat GAMBUH   Tue May 27, 2008 5:17 am

sekar gampung ing catur
kang cinatur
polah kang kalantur
tanpo tutur
katulo-tulo katali
kadaluarso kapatuh
katutuh cen dadi awon


penghantar tidur dari bapak waktu " djopie_nurse_84" kecil dulu
Kembali Ke Atas Go down
akhmad subekti
Koordinator
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: AYO DHO NEMBANG   Sat Jul 05, 2008 11:28 pm

Yen post wae suwe suwe yo mumet ayu podo nembang l
karo posting syair tembang,.. kanggo gawe bungahe ati
Eling Sembahyang

PEPELING
Cipt. Ki Anom Suroto

Wis wancine tansah dielengke
Wis wancine podo nindakake
Adzan wus kumandang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagaking agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanti istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjamaah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Magrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku prentah agomo
Elingono ning ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuwoso
Yen kepingin mbesuk munggah swargo
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Wed Jul 16, 2008 2:55 am

Lha njenengan nopo putrane anom suroto??
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Fri Jul 18, 2008 11:25 am

ajib
Kembali Ke Atas Go down
akhmad subekti
Koordinator
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Fri Jul 18, 2008 11:58 am

yo kudu putrane ki anom to mas mbok menowo iki keno kanggo peling ngono loh
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Mon Jul 21, 2008 4:56 pm

Aku yo tak melu nembang ki...

Lara Branta...


Yèn kèlingan mring sliramu aduuuh
Kadya rinujit atiku
Yèn siang tansah katon ngleléwa
Dalu datan bisa néndra


Apa sliramu wis lali tenan
Dhèk semana natih janji
Nedya arep urip bebarengan
Bungah susah dilakoni


Reff:
Nanging aku ora ngira
Yèn sliramu bakal cidra
Bareng saiki wis mulya banjur
krama
Ora nganggo kandha-kandha


Wis pesthiné lelakonku aduuuh…
Aku mung kudu narima
Sapa kang bisa paring usada
Nggonku nandang lara branta



Ngrungoke Lagune
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
t374bwn
Koordinator
avatar

Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Mon Jul 21, 2008 5:08 pm

pengine ki yo arep melu nembang, neng ra iso...
lha wong dek mbiyen wektu SMP ono ujian kesenian kon nembang we durung rampung nembang wis kon mundur...padahal ngapalke we ono seminggu luwih....
wis tak nyimak wae lah....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Jul 24, 2008 9:16 pm

njih monggo nembang sesarengan,kulo tak nderek......
:l0(())((:

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Jul 24, 2008 9:20 pm


(monggo nglaras..........kulo dherekaken..... ajib dance dance )

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Mon Jul 28, 2008 7:13 pm

wes gek do nembango kabeh aku tak ngrukokke ae lah

lha ora iso , isone mung nyacat tok

ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Mon Aug 04, 2008 10:07 am

Tembang mungguhing wong tuwo biyen ora mung kanggo nglaras lan nglipur ing roso pangrasan hamung Tembang ugo minongko pepiling kanggo tedak turune.
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Tue Aug 12, 2008 6:39 pm

Mas Nyuwun tulung di wenehi arti ben sik liyo mangerteni isi maksud kandungane kuwi..
Matur nuwun...Monggo di lanjut :study:
Kembali Ke Atas Go down
republik alam ghaib
Lurah
avatar

Lokasi : ponorogo
Reputation : 1
Join date : 19.05.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Wed May 20, 2009 12:47 pm

yen tak roso
ra kuwowo roso jroning ati
tansah kelingan kembange nendro
nggudho aku rino wengi

pancen nyoto
yen si rupo yo ra mitayani
nanging aku wis kebacut tresno
angel nggonku angoncati

pamujiku
mbok biso'o katekan sedyaku
katresnanku....di timbangi....
tresno kang sak tuhu

koyo ngopo
ibo bungah roso jroning ati
ketekan sedyaku kang dak arah
bejo nggonku urip iki
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Wed May 20, 2009 3:48 pm

Lha iki aku pas jamane lagi seneng ndonding..jaman semono....( Kroncongan )

Monggo di lanjut...
Kembali Ke Atas Go down
madara uchiha
Warga
avatar

Lokasi : samarinda
Reputation : 0
Join date : 30.04.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Sat May 23, 2009 1:15 am

Kembali Ke Atas Go down
madara uchiha
Warga
avatar

Lokasi : samarinda
Reputation : 0
Join date : 30.04.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Sat May 23, 2009 1:16 am

Kembali Ke Atas Go down
madara uchiha
Warga
avatar

Lokasi : samarinda
Reputation : 0
Join date : 30.04.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Sat May 23, 2009 1:17 am

Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Sun Aug 09, 2009 1:16 am

” Sewu Kuto “

by didi kempot

Sewo Kuto Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh
Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi
Pirang Tahun aku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni

Wis Tak Coba
Nglaliake Jenengmu
Soko Atiku
Sak Tenane aku Ra Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo
Lilo aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
aku Pengin Ketemu
Sanajan Sak Kedeping Moto
Kanggo Tombo Kangen Jroning Dodo


lanjut kang...!!
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
ko jo wo
Warga
avatar

Lokasi : indosia
Reputation : 0
Join date : 14.09.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Sun Sep 20, 2009 2:19 am

tembange kancaku kekandan....

life is not easy..[urip iku ora gampang]


hey sopo2 sing podo rumongso
urip iku pancene nelongso
nyambut gae rekosa mung kanggo golek upo
direwangi meres kringet karo nguras tenogo
nanging kenopo olehe ra sepiro'o
ora cukup nggo sandang lan papan
pora mikir kesehatan sing larang tenan
ora grusa grusu lonya lanyo koyo wong edan
tapi jo pisan2 nyerah neng tengah ndalan.


reff; Life is not easy my baby...

nglamar rono rene pengene ndang nyambut gae
ijasahku koyo ra neng ajine
lha kepiye2 direwangi saben mbengi macani buku
malah saiki angel nggo golek gaean
mboh knopo aku ra mudeng tenan...

ngalor ngidul munggah mudun
lha kepiye kabeh mau iso kelakon
yow ngupoyo lan ndongo marang gusti
gusti kulo pengen diparingi rejeki...

ojo seneng ngapusi lan nyolongi
tumindak ae sing becik lan setiti
penting yow rasah isin yow rasah wedi...








gak boleh :afro: [url][/url]
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Nov 12, 2009 9:46 am

lagu paporitku kye...

“Jambu alas (Didi Kempot)”

*Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasaneng ati yen aku ra klakon melu nduweni

reff:
Jambu alas kulite ijo seng di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut durung rondo ojo di rebut

Sumpah neng batin yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti
Sumpah wes janji arep sehidup semati
seneng seding bareng bareng di lakoni

Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone
balik to*

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mas roso
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Nov 12, 2009 10:15 am

sluku sluku bathok
bathok'e 'ela - 'elo....

Kang Rizky saka kutha
Bathuk'e e'la - 'elo... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Nov 12, 2009 10:40 am

cublek cublek sueng, suenge thing gelender
kang roso nubruk gudel, dak gembong thela-thele dance
sopo ngguyu nyedak ake
sir sir udele botong
sir sir sopo dhelek ake frustasi frustasi
:@X: :@X: :@X: ngakak

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Nov 12, 2009 12:58 pm

Gundol-gundol pacul-cul gelelengan,
Nyunggi-nyunggi wakul-kul gelelengan,..
wakul ngglempang, segane dadi sak ratan,...
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Nov 12, 2009 1:26 pm

iki nembang app nyani?...lha nek aku isane mung ura ura..piye?
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Nov 12, 2009 1:35 pm

Asmaraningtyas wrote:
iki nembang app nyani?...lha nek aku isane mung ura ura..piye?

Yo wis ra po-po gek uro-uro'o tak rungokne,..
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Thu Nov 12, 2009 1:51 pm

sing ono mah bukane ngrungokke, ning malah liyer2 njur bablas turu .. frustasi
lainjeh monggo mbah menawi bade uro-uro...
gek mangke poro kadang sinambi liyer2 midanegt akeun.... dados

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Fri Nov 13, 2009 10:40 am

Rungona iki tembang "gambuh"

Padha gulangen ing kalbu.
ing sasmita amrih lantip
aja pijer mangan nendra.
kaparawiran den kaesthi
pesunen sariranira
cegahen dhahar lan guling..........
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Fri Nov 13, 2009 10:50 am

ning aku hura mudeng gek mbah...
tegese pripun niku.... frustasi frustasi

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Fri Nov 13, 2009 10:59 am

welah dalah...bocah saiki basa jawa wis dha dilalek ke...yo wis iki tak jlentrehke....

Asmaraningtyas wrote:

Padha gulangen ing kalbu = padha pikiren aln weningna anan ing ati.
ing sasmita amrih lantip = dimen pinter pikiranmu
aja pijer mangan nendra= aja mung mangan karo turu terus
kaparawiran den kaesthi = kaprawiran kudhu digoleki
pesunen sariranira = peksanen awakumu
cegahen dhahar lan guling = nyegah mangan nyegah turu....
.........
maksude akeh akehna anggonmu pasa lan sholat bengi.....ngono dik....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   Fri Nov 13, 2009 11:09 am

o0o..... *sambil manggut-manggut*
pitutur ingkang saestu sae sanget... ajib

tambah ngilmu maning...

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   

Kembali Ke Atas Go down
 
AYO DHO NEMBANG
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: