Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Temu kangen meneh

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 12:53 pm

sing wingi neng tangerang kunciran......


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 12:55 pm


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 12:56 pm


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 1:00 pm

Lanjut mas Gareng d upload potone.....
d tunggoni kang haryo ki lho...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 2:50 pm

kpn kuwi ndong.?
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:02 pm

minggu wingi kang 06 Juli 2008

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:14 pm

Haaa endi liyane......hemmmm......jan pas elik banget ki aku.....ning g po2 ngelayani wong tuwo kuwi apik.... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:17 pm

Lho aku kok ra ono ndung ??? ...... Mulih jam piro wingi.. mugo2 kang pardjimin main poli tenanan

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:21 pm

gandung wrote:

Jan Nyante tenan sing arep main Poli hehehe .. Peaceeee

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:25 pm

Nah looo...photone mas gareng g ono ki........hemmmm...nyelip paling mas.....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:26 pm

masgareng wrote:
gandung wrote:

Jan Nyante tenan sing arep main Poli hehehe .. Peaceeee

Jebulane keee g poli.....wong mampir biasa kiiiiii.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:26 pm

Gandung nganti le ngrokok seger tenan

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:27 pm

nggone sampean d upload neng kene.....
neng angkringan sek wingi ki...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:27 pm

masgareng wrote:
Lho aku kok ra ono ndung ??? ...... Mulih jam piro wingi.. mugo2 kang pardjimin main poli tenanan

temenan mas Gareng, aku poli, nang bayoran, krengeten poll, mulih jam setengah pitu, tekan omah jam wolu kurang sprapat

ra mampir2 terusan aku..!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
n03rV
KorLap
avatar

Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:29 pm

waah jan nyesel aku ra melu kie : frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:30 pm

Mangan Ora Mangan sing Penting Kumpul Jarene .. Maturnuwun tenan wingi yo ndobos ndobos ning yo keno nggo tombo kangen .. padahal jan jane aku kangen karo Tina toon je ...

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:36 pm

Iki Pacitane .. Sakonone sing penting Kumpul ..

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:38 pm

rak yo ngono to kang.......

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:40 pm

Yen Tak sawang sawang tenanan kok koyo ... TORA SUDIRO ..

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:44 pm

Kang Haryo Jan .. Nggantheng tenan .. Kapan yo iso nduwe group karawitan dhewe

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:49 pm

Intine Yo mung kumpul, ngobrol ngalor ngidul ora karuan .. Yo Untung wae aku melu dadine ora dirasani .. hehehe ...

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:53 pm

n03rV wrote:
waah jan nyesel aku ra melu kie : frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi

lhawong wis di omongi, karo mas haryo koq yo ra mangkat...,

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 3:56 pm

Kang Haryo dan Om Gandung Lagi nonton wayangan hasil shootingane pakdhe Pri ...

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 4:23 pm

eeeeeeee, ...yo, mangan ra mangan nek' ngumpul......
paling kaliren, alias klingsirrrr...........
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 6:33 pm

jare acarane rep NGOPI, thek sek dombe SOFTDRINK? :P
ra nyono mas Haryo iso iris-iris ajib ajib ngakak
lha kok pacitane ra nganggo gathot? 😕
:sleep: :sleep: :sleep:

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 6:41 pm

maniss wrote:
jare acarane rep NGOPI, thek sek dombe SOFTDRINK? :P
ra nyono mas Haryo iso iris-iris ajib ajib ngakak
lha kok pacitane ra nganggo gathot? 😕
:sleep: :sleep: :sleep:

Hehehehheheh....wong jenenge wae wong ndusun je aku ki ngakakk ngakakk ngakakk
yo kudu iso iris2 lan sing d layane lak sesepuhe jee.....
Yo kudu tenan....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 6:44 pm

Prexndes wrote:
eeeeeeee, ...yo, mangan ra mangan nek' ngumpul......
paling kaliren, alias klingsirrrr...........


Hehehheheheh....yo pak de.....
Suk jalan2 maneh wae.....jan lali jeeeee....mangane ning angkringan ki..... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 6:51 pm

mBak Maniss, KOPIne yo ono, tapi di zesi yg ke dua,
yen gathotte cen ora ono.........
njur le nggolek yo no ngendi?, .............
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Mon Jul 07, 2008 6:54 pm

Njebol ning sanding ngomah to pakdee....
kan sebelah omahmu lak ijih kae telane.......ning mboh telane sopo ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
iwans
Camat
avatar

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   Tue Jul 08, 2008 12:05 am

frustasi frustasi walah lg mbuka yen ono foto2 neng kene jan priyayine do rapi2 resik tenan wes monggo di lanjut mawon

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Temu kangen meneh   

Kembali Ke Atas Go down
 
Temu kangen meneh
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: