Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 zona nglipar

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next
PengirimMessage
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: zona nglipar   Fri Jul 11, 2008 12:12 pm

First topic message reminder :

kepada,
yth. member FKOG
dari nglipar

untuk memper mudah sensus dari pusat
dan suatu saat rekan2 yang lain ingin mencari keberadaan kita saya bermaksud memulai mendata member dari nglipar.

trims. atas partisipasinya


:$#$######@!: :$#$######@!: :$#$######@!: :$#$######@!: :$#$######@!: :$#$######@!:

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com

PengirimMessage
Singodimedjo
Lurah


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Tue Jul 29, 2008 7:54 pm

quote]danang yo... piye kabare? :l0(())((: wah ketemune malah neng kene, ws suwe banget ya nang :%^&^:[/quote]

malah wis tekan Jagad Abuh to kowe? Yo wis, cilikane seneng mangan Jipang mbareng gede tekan jepang, Wis gek Jepang ganti jajahen.
Kembali Ke Atas Go down
tigaes2
KorLap


Join date : 29.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Tue Jul 29, 2008 9:04 pm

mbah singo belajar kelompok maneh yu`!
Kembali Ke Atas Go down
Singodimedjo
Lurah


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Tue Jul 29, 2008 9:25 pm

Bar belajar kelompok gek jeguran yo?
Kembali Ke Atas Go down
tigaes2
KorLap


Join date : 29.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Tue Jul 29, 2008 9:26 pm

siiip dance
Kembali Ke Atas Go down
Singodimedjo
Lurah


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Tue Jul 29, 2008 9:29 pm

Japri wae bos, aku PM alamat imelku mau.
Kembali Ke Atas Go down
madi
Koordinator


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Thu Jul 31, 2008 8:30 pm

Singodimedjo wrote:
tigaes2 wrote:
melu absen ya...ryanto/rif nattah, salam kenal saudara2 yg dr nglip@r dan sekitarnya monggo dipun akrabke disini, suwun

Riyanto sopo yo?, ojo2 gek Arif Gowang, Lagi rasulan muleh ora kowe?, nggak ono sing ngibing ki.

Tak tambahi aku ugo Natah, Natah Kulon, Nglipar.
Tepangaken kulo Danang.

Monggo dilanjut, Maturnuwun.

matur nuwun sampun mampir

salam kenal saking kulo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
tigaes2
KorLap


Join date : 29.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Sat Aug 02, 2008 9:40 am

masih sepi ya.............do nendi kie :!@#@!:
Kembali Ke Atas Go down
agil
KorLap


Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Sat Aug 02, 2008 9:49 am

Aku ngajar di SMA KArtika Nglipar loh.... selain ngajar di SMK N 2 wONOSARI....
Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
madi
Koordinator


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Sat Aug 02, 2008 10:09 am

agil wrote:
Aku ngajar di SMA KArtika Nglipar loh.... selain ngajar di SMK N 2 wONOSARI....
Amiiiin

hormat pak guru,
kartika murid2 te tahsih do badung mboten


suwun
salam kenal skng kulo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
tigaes2
KorLap
avatar

Lokasi : natah,nglipar
Reputation : 0
Join date : 29.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Sat Aug 02, 2008 11:53 am

agil wrote:
Aku ngajar di SMA KArtika Nglipar loh.... selain ngajar di SMK N 2 wONOSARI....
Amiiiin
salam kenal juga pak guru
btw ngajar nopo ggih?
Kembali Ke Atas Go down
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Sat Aug 09, 2008 4:59 pm

SALAM HORMAT SAYA.....

kepada warga nglipar pada umumnya

salam persaudaraan moga semua pada rukun2 aja. sehat dan slalu dalam lindunganNYA


salam.
Kembali Ke Atas Go down
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Sat Aug 09, 2008 5:01 pm

salam buat Bpk. Yudhono
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 8:51 am

mas Dwi....ada baiknya kalau postingan sampeyan di edit wae.. dadi ora double post koyo mangkono kuwi....

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
fuzi
KorLap
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 9:30 am

Absen ndisik ah...
fuzi , pengkol.,Nglipar
Salam kenal kagem sedoyo mawon
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 9:32 am

sug3st wrote:
mas Dwi....ada baiknya kalau postingan sampeyan di edit wae.. dadi ora double post koyo mangkono kuwi....

E..lha yo sopo ngerti dasare digawe ngono to kang ben jumlah postingane akeh... ngakakk ngakakk ngakakk frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 10:04 am

bayou wrote:
sug3st wrote:
mas Dwi....ada baiknya kalau postingan sampeyan di edit wae.. dadi ora double post koyo mangkono kuwi....

E..lha yo sopo ngerti dasare digawe ngono to kang ben jumlah postingane akeh... ngakakk ngakakk ngakakk frustasi frustasi

weew.... yo ora to yoooo

mungkin ora sengojo...... lak nggih makaten to mas Dwi... ajib

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 10:16 am

Kulo nderek ndendongo mugi2 mekaten kang...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
sige
Lurah
avatar

Reputation : 0
Join date : 05.03.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 10:29 am

Nderek gabung ...

Sederek kitho Nglipar salam hormat, ingkang saking PILANGREJO nopo wonten engkang tepang punopo sederekan kaliyan SUGIHARTO atau FITRI alumni 96 SMKN2 WNO. Menawi wonten nyuwun nomer utawi papan dunung sapuniko saderek kasebat ... konco lawas

suwun
Kembali Ke Atas Go down
agil
KorLap
avatar

Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 11:02 am

tigaes2 wrote:
agil wrote:
Aku ngajar di SMA KArtika Nglipar loh.... selain ngajar di SMK N 2 wONOSARI....
Amiiiin
salam kenal juga pak guru
btw ngajar nopo ggih?


LAm kenal ugi...
Kulo ngajar Kimia.
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
agil
KorLap
avatar

Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 11:03 am

DWI SANTOSO wrote:
salam buat Bpk. Yudhono

Insyaalloh saya sampaikan.
Info: Pak Yudhono dalam keadaan baik2 saja meskipun tetap belum menikah.
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 11:14 am

bayou wrote:
sug3st wrote:
mas Dwi....ada baiknya kalau postingan sampeyan di edit wae.. dadi ora double post koyo mangkono kuwi....

E..lha yo sopo ngerti dasare digawe ngono to kang ben jumlah postingane akeh... ngakakk ngakakk ngakakk frustasi frustasi

tak pikir2 yo ngono kui koq mas, ben ketok aktif... ngakak

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 11:23 am

wahahahahaha... postingane nanggung tenan mosok gur ngomong salam we post neh...
jan... ben akeh yo mas dwi postingane.. huehehehehe...

maju terus nglipar... OYE... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 11:30 am

the purple girl wrote:
wahahahahaha... postingane nanggung tenan mosok gur ngomong salam we post neh...
jan... ben akeh yo mas dwi postingane.. huehehehehe...

maju terus nglipar... OYE... ngakakk
ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ( nyuwun ngapunten numpang ngguyu )

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 11:37 am

Nek masalah coro nambahi jumlah posting ki tiap orang punya hak..tapi yo kadang2 sok marai ngguyu kancane.... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
agil
KorLap
avatar

Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 11:42 am

:)
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 12:53 pm

sug3st wrote:
bayou wrote:
sug3st wrote:
mas Dwi....ada baiknya kalau postingan sampeyan di edit wae.. dadi ora double post koyo mangkono kuwi....

E..lha yo sopo ngerti dasare digawe ngono to kang ben jumlah postingane akeh... ngakakk ngakakk ngakakk frustasi frustasi

weew.... yo ora to yoooo

mungkin ora sengojo...... lak nggih makaten to mas Dwi... ajib



salam kinormatan dumatengsedanten poro sesepuh pinisepuh,
kulo ingkang ambaurekso tred meniko hangaturaken matur sembah nuwun amargi sampun ngluwih aken wekdal mampir ing mriki.

sak lajengi pun
monng go mong go ,podo ambudi doyo ketentreman ,mugi mugio ambekto kito sedoyo dumateng masyarakat ingkeng kerto raharjo

aminnnnnnn

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 1:07 pm

Nyuwun gungin panuwun soho pangapunten kang madi..
Milo sedoyo sedherek meniko mau nderek lenggah sawetawis wonten papan panggenan panjenengan amargi kabekto saking raos tresno mrih kasaenan sedoyo keluargi saking FKOG..namung mbok bilih mboten ndadosaken ing penggalih ingkang sekeco dumateng mas madi sak pendherek mboten sanes kulo sak rencang nyuwun agunging pangarsami...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 1:12 pm

madiorg wrote:
sug3st wrote:
bayou wrote:
sug3st wrote:
mas Dwi....ada baiknya kalau postingan sampeyan di edit wae.. dadi ora double post koyo mangkono kuwi....

E..lha yo sopo ngerti dasare digawe ngono to kang ben jumlah postingane akeh... ngakakk ngakakk ngakakk frustasi frustasi

weew.... yo ora to yoooo

mungkin ora sengojo...... lak nggih makaten to mas Dwi... ajib



salam kinormatan dumatengsedanten poro sesepuh pinisepuh,
kulo ingkang ambaurekso tred meniko hangaturaken matur sembah nuwun amargi sampun ngluwih aken wekdal mampir ing mriki.

sak lajengi pun
monng go mong go ,podo ambudi doyo ketentreman ,mugi mugio ambekto kito sedoyo dumateng masyarakat ingkeng kerto raharjo

aminnnnnnn

numpang ngguyu... ngakak ngakak ngakak (wah jan aku ki ra iso boso sik mlitit ngunuh gek piye iki Amiiiin )

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 1:21 pm

bayou wrote:
Nyuwun gungin panuwun soho pangapunten kang madi..
Milo sedoyo sedherek meniko mau nderek lenggah sawetawis wonten papan panggenan panjenengan amargi kabekto saking raos tresno mrih kasaenan sedoyo keluargi saking FKOG..namung mbok bilih mboten ndadosaken ing penggalih ingkang sekeco dumateng mas madi sak pendherek mboten sanes kulo sak rencang nyuwun agunging pangarsami...


nan ijih kang mas bayou
sendiko dawuh



_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 1:28 pm

madiorg wrote:
bayou wrote:
Nyuwun gungin panuwun soho pangapunten kang madi..
Milo sedoyo sedherek meniko mau nderek lenggah sawetawis wonten papan panggenan panjenengan amargi kabekto saking raos tresno mrih kasaenan sedoyo keluargi saking FKOG..namung mbok bilih mboten ndadosaken ing penggalih ingkang sekeco dumateng mas madi sak pendherek mboten sanes kulo sak rencang nyuwun agunging pangarsami...


nan ijih kang mas bayou
sendiko dawuh



lha rak ngono , lak yo apik to , ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 3:53 pm

giadi_pcs wrote:
madiorg wrote:
bayou wrote:
Nyuwun gungin panuwun soho pangapunten kang madi..
Milo sedoyo sedherek meniko mau nderek lenggah sawetawis wonten papan panggenan panjenengan amargi kabekto saking raos tresno mrih kasaenan sedoyo keluargi saking FKOG..namung mbok bilih mboten ndadosaken ing penggalih ingkang sekeco dumateng mas madi sak pendherek mboten sanes kulo sak rencang nyuwun agunging pangarsami...


nan ijih kang mas bayou
sendiko dawuh



lha rak ngono , lak yo apik to , ngakakk


nan njih dimas giyadi kanthi pandongonipun diko dalem zona nglipar sae sae kemawon
mboten wonten alangan sak tunggal bab menopo

sak lajengipun wonten ing titi wanci meniko
wulan rejeb ,tanggal 9 ,dinten senin legi nyandak selasa paing
kang mas bayou ngungkap aken raso tresno nipun demateng rencang2 ing nglipar

sementen ugi kulo rumaos bingah
bilih sesepoh pini sepuh wonosari dot com purun ndugeni wonten ing tred meniko


ngunu giiiiii

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
putria_2007
Warga
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 0
Join date : 11.08.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 4:25 pm

aku melu jenengku HARYO SURYA KUSUMA asli wong Blembeman,natah,nglipar
Kembali Ke Atas Go down
putria_2007
Warga
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 0
Join date : 11.08.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 4:45 pm

melu mas
Kembali Ke Atas Go down
putria_2007
Warga
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 0
Join date : 11.08.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 4:54 pm

waduh rame juga ya
Kembali Ke Atas Go down
jutex
Koordinator
avatar

Lokasi : YogYaKarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 9:27 pm

wach Q ketinggalan sendiri ne.. tak absen sek neng kampung halamanku sek.. hai semua lam kenal dari Q.... dance dance :lol: :lol: ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
jutex
Koordinator
avatar

Lokasi : YogYaKarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 9:28 pm

sige wrote:
Nderek gabung ...

Sederek kitho Nglipar salam hormat, ingkang saking PILANGREJO nopo wonten engkang tepang punopo sederekan kaliyan SUGIHARTO atau FITRI alumni 96 SMKN2 WNO. Menawi wonten nyuwun nomer utawi papan dunung sapuniko saderek kasebat ... konco lawas

suwun


sugiarto?? kayakke Q kenal dia tetanggaku... anaknya mantan lurah.. bener g??? bnyak ko yg dari pilang.. keluargaku kebnyakan scull di STM juga Yappi m Negri
Kembali Ke Atas Go down
fuzi
KorLap
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Mon Aug 11, 2008 10:24 pm

jutex wrote:
wach Q ketinggalan sendiri ne.. tak absen sek neng kampung halamanku sek.. hai semua lam kenal dari Q.... dance dance :lol: :lol: ajib ajib ajib
Tenang wae mbak g ketinggalan kok kretane isih ngenteni duite wis digowo tho
Kembali Ke Atas Go down
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Tue Aug 12, 2008 8:11 am

fuzi wrote:
jutex wrote:
wach Q ketinggalan sendiri ne.. tak absen sek neng kampung halamanku sek.. hai semua lam kenal dari Q.... dance dance :lol: :lol: ajib ajib ajib
Tenang wae mbak g ketinggalan kok kretane isih ngenteni duite wis digowo tho


ngakak nah rak yo gek ngunu ngakak

kenalan karo aku sik

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
sige
Lurah
avatar

Reputation : 0
Join date : 05.03.08

PostSubyek: Re: zona nglipar   Tue Aug 12, 2008 9:22 am

jutex wrote:
sige wrote:
Nderek gabung ...

Sederek kitho Nglipar salam hormat, ingkang saking PILANGREJO nopo wonten engkang tepang punopo sederekan kaliyan SUGIHARTO atau FITRI alumni 96 SMKN2 WNO. Menawi wonten nyuwun nomer utawi papan dunung sapuniko saderek kasebat ... konco lawas

suwun


sugiarto?? kayakke Q kenal dia tetanggaku... anaknya mantan lurah.. bener g??? bnyak ko yg dari pilang.. keluargaku kebnyakan scull di STM juga Yappi m Negri

Iya mbak betul, dimana sekarang mereka ya Mbak ? kalau punya no. contacnya bolehlah dibagi bisa PM ke saya

suwun banget sebelumnya
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: zona nglipar   

Kembali Ke Atas Go down
 
zona nglipar
Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 14Pilih halaman : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: REGIONAL :: Indonesia :: Jogja-
Navigasi: