Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3  Next
PengirimMessage
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Jul 16, 2008 9:50 am

wedangan gulo batu + pacitan jadah nggone lek BEdhEr..siiip!
ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse


Terakhir diubah oleh bayou tanggal Fri Jul 25, 2008 2:06 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
__BlacKy__
Donatur


Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 17, 2008 9:28 pm


jangan lombok

_________________
Sesungguhnya jika kita berbuat kebaikan,
Kita BUKAN hanya sedang membantu orang atau mahkluk lain,
Namun, sesungguhnya kita sedang membantu diri kita sendiri agar menjadi lebih bahagia



ADD ME

kaskus Klik Disini

facebook Klik Disini
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 10:51 am

__BlacKy__ wrote:

jangan lombok
opo meneh jangan lombok pas rasulan tur wes nget2an..nyamleng!! ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 1:54 pm

podo selerane karo aku (jangan lombok) + walang goreng. "ngeunah pisan". :>::

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 2:03 pm

aku kangen Gunungkidul sebape bapa-simbok, adiku lan pakde-budeku ngomahe neng Gunungkidul terus aku lahir terus gede neng Gunungkidul....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 2:11 pm

siwid wrote:
podo selerane karo aku (jangan lombok) + walang goreng. "ngeunah pisan".
dasare walange le nggoreng dibumbu brambang gulo yo mass.. ajib ajib ajib
tonggo lewat nganti ra ketOk.. ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
supriyadi
KorLap


Lokasi : Ragunan, Jak - Sel
Reputation : 2
Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 2:11 pm

nek esuk ki melu wedangan gulo batu trus ngganggo goge ...

nek awan wedangan meneh nganggo uli ...

nek wengi wedangan meneh ...

dadi kangene sedino kui gur wedangan wae ..he..he..

:bounce: :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.supriyadi85.multiply.com
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 2:13 pm

t374bwn wrote:
aku kangen Gunungkidul sebape bapa-simbok, adiku lan pakde-budeku ngomahe neng Gunungkidul terus aku lahir terus gede neng Gunungkidul....
Podo mas..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Mase_
Camat


Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 6:09 pm

frustasi Jan lier wetengkuh moco nang kene.... Very Happy Jangan kecut Gori..... heheheheh

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
Djameel
KorLap


Lokasi : ga ada dalam peta
Reputation : 0
Join date : 17.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 18, 2008 6:32 pm

walang goreng paling ueeenaAkkkk.............
di kancani karo sego kucing, plus sambel, plus gorengan mbok senen...

Mak NYuszzzzzzzzzzzzz...............
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Jul 19, 2008 8:12 pm

Djameel wrote:
walang goreng paling ueeenaAkkkk.............
di kancani karo sego kucing, plus sambel, plus gorengan mbok senen...

Mak NYuszzzzzzzzzzzzz...............

Mesti gorengane mbok senen pas isih panas tur nganggo sambel bawang?!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
fuzi
KorLap


Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Jul 23, 2008 1:12 pm

Paling enak ki yo sambel bawang, segone thiwul lawuhe bronkos.....
EHMMMM mak nyuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssss
Yo gek do ndang2 mulih kampung wae
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Jul 23, 2008 1:16 pm

fuzi wrote:
Paling enak ki yo sambel bawang, segone thiwul lawuhe bronkos.....
EHMMMM mak nyuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssss
Yo gek do ndang2 mulih kampung wae
Mbok gek adang trus ngundang aku mbak... Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
fuzi
KorLap


Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Jul 23, 2008 4:26 pm

Yoh kapan2 diundang tenang za...
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator


Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Jul 23, 2008 11:17 pm

ibuk bapak,adik2ku,simbah,konco2ku,
karo walang goreng juan mak nyussss...
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 24, 2008 9:24 am

Hendrix wrote:
ibuk bapak,adik2ku,simbah,konco2ku,
karo walang goreng juan mak nyussss...

1 meneh ngga PORNAMI ojo lali 'ngakakk' wakakakakakakak
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 24, 2008 9:37 am

Hendrix wrote:
ibuk bapak,adik2ku,simbah,konco2ku,
karo walang goreng juan mak nyussss...

Walang seko Mijahan po Paliyan kang?? ngakak ngakak
Enak sing walang Paliyan kang,walange cilik2 tapi daginge kandel,nek digoreng brambang gulo gurih banget..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 24, 2008 9:50 am

Iki eneng sing luwih top meneh ben do tambah kangen ngomah :
Esuk-esuk tangi turu rung adus tapi wes neng pawon (khusus yang belum pakai kompor minyak/Gas!) gegeni soale adem mongso bediding trus nyruput wedang panas tur kenthel gulo batu,pacitane tempe goreng+meniran sambi udud klepas-klepus ngobrol ngalor ngidul ro adik,mbakyu,bapak,simbok....
Oh my lovely Gunungkidul..I'll always comeback to U...muaacchhh....
siul siul siul siul
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 24, 2008 1:59 pm

juga konco-konco sak permainan dek ndisik....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 24, 2008 2:39 pm

aku kangen nek tangi esuk2 adhem, nyruput teh pait, trus nglinthing udud....

basan merantau koq ra pernah tak rasakne meneh, sik ono tangi turu esuk2 koq keringetan... we lah dalah....

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
supriyadi
KorLap


Lokasi : Ragunan, Jak - Sel
Reputation : 2
Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 24, 2008 11:40 pm

saoale ning perantauan kie ... nek wengi, hawane panas yo mas (berarti podo karo aku)

nek ning kampung kan adem ... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.supriyadi85.multiply.com
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 25, 2008 2:00 pm

Pardjimin wrote:
aku kangen nek tangi esuk2 adhem, nyruput teh pait, trus nglinthing udud....

basan merantau koq ra pernah tak rasakne meneh, sik ono tangi turu esuk2 koq keringetan... we lah dalah....

Jan iyo je kang..neng kene ki melek mtane trus langsung macul..jan rekasane..ning yo rep piye meneh wong wis dadi pilihan hidup,lak nggih leres to kang??

supriyadi

Thu Jul 24, 2008 8:40 pm

saoale ning perantauan kie ... nek wengi, hawane panas yo mas (berarti podo karo aku)

nek ning kampung kan adem ... ngakakk
ngakakk

Pindah bogor wae kang isih lumayan adem..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 25, 2008 2:19 pm

supriyadi wrote:
saoale ning perantauan kie ... nek wengi, hawane panas yo mas (berarti podo karo aku)

nek ning kampung kan adem ... ngakakk ngakakk

bener tenan kang...
masalahe mungkin neng kampung selain udarane adem terus isih melu wong tuwo sisan dadi pikirane isih adem dadi njobo njero tetep adem...
tapi nek neng paran wis hawane panas pikirane kemrungsung wis tetep njobo njero puanas...

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 25, 2008 2:53 pm

jane pas mbiyen melu wong tuo yo kadang2 panas juga kang..pas rep dolan ra duwe duit... ngakakk ngakakk tapi trus digowo metu nongkrong neng gardu ronda mbengi2 yo tetep kademen polll... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Jul 26, 2008 11:53 am

ngerti aku, neng pos ronda kademen terus golek ewuh karo pang garing njuk gegeni sinambi mbakar telo, telo mateng terus dipangan rodok panas terus kesereten ngombene degan neng degane tanggone...
iyo to..(podo no)

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Jul 26, 2008 4:22 pm

t374bwn wrote:
ngerti aku, neng pos ronda kademen terus golek ewuh karo pang garing njuk gegeni sinambi mbakar telo, telo mateng terus dipangan rodok panas terus kesereten ngombene degan neng degane tanggone...
iyo to..(podo no)

Kok ngerti banget to kang??.. ngakakk ngakakk
Malah ora gur degan ne tapi yo sak telane barang kuwi pokoke mbuh nggone sopo sing penting sing cedak karo gardu rondha kuwi... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sun Jul 27, 2008 11:13 am

ngakak ngakak ngakak
yo ngerti no....lha wong pengalaman pribadi je....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Jul 29, 2008 9:16 pm

t374bwn wrote:
ngakak ngakak ngakak
yo ngerti no....lha wong pengalaman pribadi je....

Jan terangane ki nek wong GK gur podo jaman cilikane..Bravo GUNUNGKIDUL!
ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 12:16 pm

kangen sambel bawang karo tempe gaweane mbah buyut.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 12:57 pm

japrax wrote:
kangen sambel bawang karo tempe gaweane mbah buyut.. ngakakk

po ra iso gawe dewe kang?? ;) ;)
Ning cen ho'o nek gaweane sing neng ngnomah kae tetep bedo kok rasane...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   

Kembali Ke Atas Go down
 
SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 3Pilih halaman : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: