Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Jul 16, 2008 9:50 am

First topic message reminder :

wedangan gulo batu + pacitan jadah nggone lek BEdhEr..siiip!
ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse


Terakhir diubah oleh bayou tanggal Fri Jul 25, 2008 2:06 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com

PengirimMessage
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 25, 2008 2:00 pm

Pardjimin wrote:
aku kangen nek tangi esuk2 adhem, nyruput teh pait, trus nglinthing udud....

basan merantau koq ra pernah tak rasakne meneh, sik ono tangi turu esuk2 koq keringetan... we lah dalah....

Jan iyo je kang..neng kene ki melek mtane trus langsung macul..jan rekasane..ning yo rep piye meneh wong wis dadi pilihan hidup,lak nggih leres to kang??

supriyadi

Thu Jul 24, 2008 8:40 pm

saoale ning perantauan kie ... nek wengi, hawane panas yo mas (berarti podo karo aku)

nek ning kampung kan adem ... ngakakk
ngakakk

Pindah bogor wae kang isih lumayan adem..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 25, 2008 2:19 pm

supriyadi wrote:
saoale ning perantauan kie ... nek wengi, hawane panas yo mas (berarti podo karo aku)

nek ning kampung kan adem ... ngakakk ngakakk

bener tenan kang...
masalahe mungkin neng kampung selain udarane adem terus isih melu wong tuwo sisan dadi pikirane isih adem dadi njobo njero tetep adem...
tapi nek neng paran wis hawane panas pikirane kemrungsung wis tetep njobo njero puanas...
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Jul 25, 2008 2:53 pm

jane pas mbiyen melu wong tuo yo kadang2 panas juga kang..pas rep dolan ra duwe duit... ngakakk ngakakk tapi trus digowo metu nongkrong neng gardu ronda mbengi2 yo tetep kademen polll... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Jul 26, 2008 11:53 am

ngerti aku, neng pos ronda kademen terus golek ewuh karo pang garing njuk gegeni sinambi mbakar telo, telo mateng terus dipangan rodok panas terus kesereten ngombene degan neng degane tanggone...
iyo to..(podo no)
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Jul 26, 2008 4:22 pm

t374bwn wrote:
ngerti aku, neng pos ronda kademen terus golek ewuh karo pang garing njuk gegeni sinambi mbakar telo, telo mateng terus dipangan rodok panas terus kesereten ngombene degan neng degane tanggone...
iyo to..(podo no)

Kok ngerti banget to kang??.. ngakakk ngakakk
Malah ora gur degan ne tapi yo sak telane barang kuwi pokoke mbuh nggone sopo sing penting sing cedak karo gardu rondha kuwi... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sun Jul 27, 2008 11:13 am

ngakak ngakak ngakak
yo ngerti no....lha wong pengalaman pribadi je....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Jul 29, 2008 9:16 pm

t374bwn wrote:
ngakak ngakak ngakak
yo ngerti no....lha wong pengalaman pribadi je....

Jan terangane ki nek wong GK gur podo jaman cilikane..Bravo GUNUNGKIDUL!
ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
japrax
Presidium


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 12:16 pm

kangen sambel bawang karo tempe gaweane mbah buyut.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 12:57 pm

japrax wrote:
kangen sambel bawang karo tempe gaweane mbah buyut.. ngakakk

po ra iso gawe dewe kang?? ;) ;)
Ning cen ho'o nek gaweane sing neng ngnomah kae tetep bedo kok rasane...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 1:21 pm

japrax wrote:
kangen sambel bawang karo tempe gaweane mbah buyut.. ngakakk

sambel bawang lalape kobis ditambahi tempe semangit.....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 1:23 pm

t374bwn wrote:
japrax wrote:
kangen sambel bawang karo tempe gaweane mbah buyut.. ngakakk

sambel bawang lalape kobis ditambahi tempe semangit.....


karo cambah.. ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 2:30 pm

intep bakmi bihun nek do hajatan wah enak tenan kuwi
kreyes kreyes

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 3:32 pm

trs awan mangane + wedange teh pait anget2.. gurih tenan.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 3:43 pm

Mangane neng ingisor wit sawo mburi omah karo ngrungoke uyon-uyon neng GCD FM.. ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
the purple girl
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 4:20 pm

gak boleh aku kangen golek duet (jamblang) gek di kopyok cara mangane.. nek ra pangan langsung neng duwur uwit kae.. gek le menek mlembang2 dari 1 pohon ke pohon yg lain.. jan mirip koyo kethek kae ndak an... sopo sing ndek cilik doyan duet ??? ngaku siul
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 4:31 pm

the purple girl wrote:
gak boleh aku kangen golek duet (jamblang) gek di kopyok cara mangane.. nek ra pangan langsung neng duwur uwit kae.. gek le menek mlembang2 dari 1 pohon ke pohon yg lain.. jan mirip koyo kethek kae ndak an... sopo sing ndek cilik doyan duet ??? ngaku siul

nek aku jaman SD isih nganggo sergam trus langsung menek soale nek rep mulih sekolah ngliwati nggon wit duet kuwi mau,ning sing dadi masalah begitu tekan ngomah mesti diomeli mak'e soale klambine pating clemong.. Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
the purple girl
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 4:35 pm

ngakak mas bayou wis ngaku tukang golek duet... ilat ku we nganti ungu rupane...
enak jane duet gogrokan ae... kenek lemah sithik.. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 4:39 pm

cilikane golek duwet nganti ungu ilate, basan gede golek duwit nganti ijo....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 4:41 pm

the purple girl wrote:
ngakak mas bayou wis ngaku tukang golek duet... ilat ku we nganti ungu rupane...
enak jane duet gogrokan ae... kenek lemah sithik.. ngakak

Tur sing wes rodo garing kae yo..gek wes kepanasen dadi rodo layu ning malah legi buanget... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 4:41 pm

wah ono crito lucu keponakan kan lahir dijakarta
kalau pas pulang kampung dia namain duwet
dikiro anggur.minta anggur rumah simbah katanya.

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Mbah Yono
KorLap


Lokasi : Bandara Soetta-jkt
Reputation : 4
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 7:52 pm

the purple girl wrote:
gak boleh aku kangen golek duet (jamblang) gek di kopyok cara mangane.. nek ra pangan langsung neng duwur uwit kae.. gek le menek mlembang2 dari 1 pohon ke pohon yg lain.. jan mirip koyo kethek kae ndak an... sopo sing ndek cilik doyan duet ??? ngaku siul

Pas menek kowe nganggo rok opo kathok mbak sok nek menek meneh aku tak melu..Hi...hi..hii ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gmf-aeroasia.co.id
giadi_pcs
Camat


Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Jul 31, 2008 9:27 pm

Mbah Yono wrote:
the purple girl wrote:
gak boleh aku kangen golek duet (jamblang) gek di kopyok cara mangane.. nek ra pangan langsung neng duwur uwit kae.. gek le menek mlembang2 dari 1 pohon ke pohon yg lain.. jan mirip koyo kethek kae ndak an... sopo sing ndek cilik doyan duet ??? ngaku siul

Pas menek kowe nganggo rok opo kathok mbak sok nek menek meneh aku tak melu..Hi...hi..hii ngakak

duh gusti paringono sabar , 2008 mbah iki ra jamane ngindikki wong menek duet

saiki yo mbak purple wes gadis kok ,yo ra penekan meneh , seing di penek wes bedo

he he he ra melu2 aku loh

ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Aug 01, 2008 6:19 pm

terus sing dipenek opo yoh.... (nyethake wae)

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Aug 01, 2008 6:54 pm

aku kangen nyuluh walang meneh. tapi ra iso nyekele. dadi gor tugas nggowo wadah karo obor. ngakakk

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Aug 02, 2008 9:03 am

podo, aku juga kangen nyuluh iwak neng kali, tapi juga paling ra iso, dadi gor tukang nggowo wadah iwak terus tukang daden geni...

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Aug 02, 2008 3:51 pm

siwid wrote:
aku kangen nyuluh walang meneh. tapi ra iso nyekele. dadi gor tugas nggowo wadah karo obor. ngakakk

Jan sajake wedi ndak tangane kasar keno sengkling walang yo boss?? ngakakk ngakakk
ning nek mateng mellu maem ra boss?? ;) ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
siwid
Donatur


Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Aug 02, 2008 7:18 pm

ora wedi nek tangane kasar kang. soale nek aku sing nyekel mesti gor oleh sithik. nek penak kie nek awan2. sing golek wong 3 (1 orang ngoyak wit turi sing 2 orang nadahi nggo klambu). cepet oleh akeh. nek masalah mangan ojo takon boss. ngakak

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 10:34 am

golek walang bareng yo.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
n03rV
KorLap


Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 10:55 am

1. wedangan karo kluarga ene ngomah
2. pantai yg indah
3. keramah tamahan warga GK.
4. makanan khas GK.
5. ??
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 10:57 am

siwid wrote:
ora wedi nek tangane kasar kang. soale nek aku sing nyekel mesti gor oleh sithik. nek penak kie nek awan2. sing golek wong 3 (1 orang ngoyak wit turi sing 2 orang nadahi nggo klambu). cepet oleh akeh. nek masalah mangan ojo takon boss. ngakak


Wah nek paling gampang ki golekke pas udan bos mesthi oleh akeh soale walange kuthuk2 mergo kademen..

Dolano mrene kang iki mau adikku lagi bar mulih seko wonosari nggowo walang..sumpah!!!
Ueeenaaak tueeeenaaaannnn! ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
the purple girl
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:08 am

:P ra enak mas :P
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:08 am

n03rV wrote:
1. wedangan karo kluarga ene ngomah
2. pantai yg indah
3. keramah tamahan warga GK.
4. makanan khas GK.
5. ??

Nek tak isi " gadisnya yang manis2 " oleh ora kang nur? ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:10 am

the purple girl wrote:
:P ra enak mas :P

Wah iki jan rung ngerti lezatnya walang..paling tekne biduren nek maem..yo to mbak?? ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
the purple girl
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:14 am

ajib betul mas.... di masak oopo mas walange?? wis tau nyoba walang saos padang, walang saos tiram, walang goreng tepung, walang goreng mentega rung??? ketoke lezat.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:22 am

the purple girl wrote:
ajib betul mas.... di masak oopo mas walange?? wis tau nyoba walang saos padang, walang saos tiram, walang goreng tepung, walang goreng mentega rung??? ketoke lezat.. ngakakk

Nek walang ki rep dibumbu opo wae menurutku tetep ueenake puoool mbak... ajib ajib ajib
Lha dibakar thok we enak jee....
Nek senenganku yo dibumbu bacem khas wonosari koyo kirimane ibuku mau esuk sing tak nggo ngopi kuwi..jan mak nyoss!
Nganti neng tol we sambi maem walang aku ! ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
agil
KorLap


Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:33 am

JUJUR!!!!
Aku tidak pernah kangen sama Gunungkidul




Lha wong aku sejak njedul dari rahim ibu sampe anakku njedul dari rahim istriku, aku durong tau lungo seko Gunungkidul.
Kuliah aja di-laju, enggak kost. Trus kerja juga di Gunungkidul, belum sempat kangen jadinya.
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:45 am

agil wrote:
JUJUR!!!!
Aku tidak pernah kangen sama Gunungkidul




Lha wong aku sejak njedul dari rahim ibu sampe anakku njedul dari rahim istriku, aku durong tau lungo seko Gunungkidul.
Kuliah aja di-laju, enggak kost. Trus kerja juga di Gunungkidul, belum sempat kangen jadinya.

;) ;) ;) .....
http://www.wonosari.com/kumpulnya-para-pencari-nasi-f34/kenapa-sampean-merantau-t1185-135.htm
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
agil
KorLap


Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 12:02 pm

:oops:
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 2:12 pm

bayou wrote:
n03rV wrote:
1. wedangan karo kluarga ene ngomah
2. pantai yg indah
3. keramah tamahan warga GK.
4. makanan khas GK.
5. ??

Nek tak isi " gadisnya yang manis2 " oleh ora kang nur? ;) ;)

Gadisnya manis-manis ki nek bar adus trus dandan, tapi nek bar seko ngalas yo kecut-kecut... ngakakk

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Today at 1:13 am

Kembali Ke Atas Go down
 
SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: