Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3
PengirimMessage
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Jul 16, 2008 9:50 am

First topic message reminder :

wedangan gulo batu + pacitan jadah nggone lek BEdhEr..siiip!
ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse


Terakhir diubah oleh bayou tanggal Fri Jul 25, 2008 2:06 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com

PengirimMessage
the purple girl
Camat


Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:08 am

:P ra enak mas :P
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:08 am

n03rV wrote:
1. wedangan karo kluarga ene ngomah
2. pantai yg indah
3. keramah tamahan warga GK.
4. makanan khas GK.
5. ??

Nek tak isi " gadisnya yang manis2 " oleh ora kang nur? ;) ;)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:10 am

the purple girl wrote:
:P ra enak mas :P

Wah iki jan rung ngerti lezatnya walang..paling tekne biduren nek maem..yo to mbak?? ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
the purple girl
Camat


Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:14 am

ajib betul mas.... di masak oopo mas walange?? wis tau nyoba walang saos padang, walang saos tiram, walang goreng tepung, walang goreng mentega rung??? ketoke lezat.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:22 am

the purple girl wrote:
ajib betul mas.... di masak oopo mas walange?? wis tau nyoba walang saos padang, walang saos tiram, walang goreng tepung, walang goreng mentega rung??? ketoke lezat.. ngakakk

Nek walang ki rep dibumbu opo wae menurutku tetep ueenake puoool mbak... ajib ajib ajib
Lha dibakar thok we enak jee....
Nek senenganku yo dibumbu bacem khas wonosari koyo kirimane ibuku mau esuk sing tak nggo ngopi kuwi..jan mak nyoss!
Nganti neng tol we sambi maem walang aku ! ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
agil
KorLap


Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:33 am

JUJUR!!!!
Aku tidak pernah kangen sama Gunungkidul




Lha wong aku sejak njedul dari rahim ibu sampe anakku njedul dari rahim istriku, aku durong tau lungo seko Gunungkidul.
Kuliah aja di-laju, enggak kost. Trus kerja juga di Gunungkidul, belum sempat kangen jadinya.
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 11:45 am

agil wrote:
JUJUR!!!!
Aku tidak pernah kangen sama Gunungkidul




Lha wong aku sejak njedul dari rahim ibu sampe anakku njedul dari rahim istriku, aku durong tau lungo seko Gunungkidul.
Kuliah aja di-laju, enggak kost. Trus kerja juga di Gunungkidul, belum sempat kangen jadinya.

;) ;) ;) .....
http://www.wonosari.com/kumpulnya-para-pencari-nasi-f34/kenapa-sampean-merantau-t1185-135.htm
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
agil
KorLap


Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 12:02 pm

:oops:
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
t374bwn
Koordinator


Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Mon Aug 04, 2008 2:12 pm

bayou wrote:
n03rV wrote:
1. wedangan karo kluarga ene ngomah
2. pantai yg indah
3. keramah tamahan warga GK.
4. makanan khas GK.
5. ??

Nek tak isi " gadisnya yang manis2 " oleh ora kang nur? ;) ;)

Gadisnya manis-manis ki nek bar adus trus dandan, tapi nek bar seko ngalas yo kecut-kecut... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Aug 06, 2008 12:00 am

gocel kulon pasar karo wedangan neng nggone mbok nen.....

:>:: :>::
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
blash
Lurah
avatar

Lokasi : wanagama
Reputation : 0
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Aug 09, 2008 2:08 pm

wedangane sor pelem ngarap bina biyen.ro kumpulan
Kembali Ke Atas Go down
de4d10ck
Koordinator
avatar

Lokasi : jogja
Reputation : 13
Join date : 11.08.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Aug 12, 2008 11:32 am

aku kangen suasanane...
jan nek pas kangen kae nyebeli buanget...

pernah aku saking kangene, bali neng wonosari
jam 11 bengi...

tekan ngomah diseneni..

Sad huhu...
Kembali Ke Atas Go down
http://mitmjogja.com/
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Aug 19, 2008 11:53 am

de4d10ck wrote:
aku kangen suasanane...
jan nek pas kangen kae nyebeli buanget...

pernah aku saking kangene, bali neng wonosari
jam 11 bengi...

tekan ngomah diseneni..

Sad huhu...

Hal yang sama yo sering terjadi pada diriku dulu waktu kost di jogja..dasare kangen ngonmah tur yo pas kehabisan duit....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Aug 19, 2008 9:18 pm

Sing paling ngangeni seko GK, nek usum udan ricih2 terus kemulan sarung mangan gogik( nasi yag udah kering terus di goreng), trs wayah esuk e arep mangkat sekolah Larone mbrubul.
Wah... kapan iso koyo mengkono meneh.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Aug 19, 2008 10:11 pm

rmlodang wrote:
Sing paling ngangeni seko GK, nek usum udan ricih2 terus kemulan sarung mangan gogik( nasi yag udah kering terus di goreng), trs wayah esuk e arep mangkat sekolah Larone mbrubul.
Wah... kapan iso koyo mengkono meneh.

kadose'e menawi badhe sami niku pun mboten saget mas...
kan sakniki pun mboten sekolah..
nanging menawi badhe wedhangan pacitan gogek,
mbejang menawi wonten ngriyo kumpul kalian sederek2..

Jan,,,, Mak...Nyus....Tenan....Mas,,,,,

sruput......

kriuk....kriuk....kriukk.....

sruput.....

:h: :h: :h:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Aug 27, 2008 2:23 pm

dedik cahyono wrote:
rmlodang wrote:
Sing paling ngangeni seko GK, nek usum udan ricih2 terus kemulan sarung mangan gogik( nasi yag udah kering terus di goreng), trs wayah esuk e arep mangkat sekolah Larone mbrubul.
Wah... kapan iso koyo mengkono meneh.

kadose'e menawi badhe sami niku pun mboten saget mas...
kan sakniki pun mboten sekolah..
nanging menawi badhe wedhangan pacitan gogek,
mbejang menawi wonten ngriyo kumpul kalian sederek2..

Jan,,,, Mak...Nyus....Tenan....Mas,,,,,

sruput......

kriuk....kriuk....kriukk.....

sruput.....

:h: :h: :h:

wah jan cocok tenan kuwi kang..gek dasare wedange panas nganggo gulo batu to???
ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Aug 27, 2008 3:00 pm

bayou wrote:
dedik cahyono wrote:
rmlodang wrote:
Sing paling ngangeni seko GK, nek usum udan ricih2 terus kemulan sarung mangan gogik( nasi yag udah kering terus di goreng), trs wayah esuk e arep mangkat sekolah Larone mbrubul.
Wah... kapan iso koyo mengkono meneh.

kadose'e menawi badhe sami niku pun mboten saget mas...
kan sakniki pun mboten sekolah..
nanging menawi badhe wedhangan pacitan gogek,
mbejang menawi wonten ngriyo kumpul kalian sederek2..

Jan,,,, Mak...Nyus....Tenan....Mas,,,,,

sruput......

kriuk....kriuk....kriukk.....

sruput.....

:h: :h: :h:

wah jan cocok tenan kuwi kang..gek dasare wedange panas nganggo gulo batu to???
ajib ajib ajib ajib ajib ajib

nek jaman cilikanku ndisik nek arep sekolah gek didudukke gembili mburi omah trus dibakarke nganggo uwuh klaras dong jati... empuk tenan gembiline...tapi kok saiki wis ora ono yoo..
mbok nek do muleh aku digolekke gembili cah engko tak jupu'ke...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Aug 27, 2008 3:05 pm

wadohh...... udan2, lingguh neng teras... mangan gogik karo tempe benguk, teh panas gulo batu....rokok e 76. jan nyam leng tenan kieee

nek ora mangan sambel bawang, lalapan kacang dowo, sego liwet anget.

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
cah sokoliman
Koordinator
avatar

Lokasi : tangerang
Reputation : 0
Join date : 06.08.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Aug 27, 2008 3:11 pm

sing palign ngangeni seko GK....yo tetep tiwul.....di sambel bawang di campuri walang...tiwule rodo garing2 sithik...waduuuuh...nek kelingan marahi ngiler.. siul
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Aug 28, 2008 1:41 am

sing paling nganeni seko Gunung Kidul ki golek walang karo golek ungkrung...
biasa jenenge cah ndeso, mbiyen gaweanku golek walang karo ungkrung uler jati...
nek jenenge cah ndeso ki bener2 tritipan ra iso meneng, bedho karo saiki wis modern...
bocah jaman saiki we wis ra ono sing gelem golek walang karo ungkrung, biasa jaim. ngakakk

ya mudah2 budaya di GUNUNG KIDUL tidak hilang dimakan jaman... Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Aug 28, 2008 9:17 am

dedik cahyono wrote:
sing paling nganeni seko Gunung Kidul ki golek walang karo golek ungkrung...
biasa jenenge cah ndeso, mbiyen gaweanku golek walang karo ungkrung uler jati...
nek jenenge cah ndeso ki bener2 tritipan ra iso meneng, bedho karo saiki wis modern...
bocah jaman saiki we wis ra ono sing gelem golek walang karo ungkrung, biasa jaim. ngakakk

ya mudah2 budaya di GUNUNG KIDUL tidak hilang dimakan jaman... Amiiiin

Setubuh banget mas... ajib ajib ajib
Walang ki sakliyane rasane memang mak NYUSS yo asyike ki le nggolek kuwi mau,opo meneh jaman biyen dek cilik neng ndeso golekke bareng-bareng sak konco trus nggo lomba akeh-akehan entuke..
wah jan sweet memories that never forgetted....
Dasare le nggolek yo pas udan-udan kae kan walange kuthuk senajan yo awakke nganti nyethithis kademen yo tetep seneng.. Aplouse Aplouse Aplouse
Tekan ngomah digoreng brambang gulo,jangane lombok,sego ne liwetan pari gogo (abang)...le mangan sambi gegeni neng ngarep pawon!..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Soesan
KorLap
avatar

Lokasi : Jakarta Selatan - Nglipar
Reputation : 0
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Aug 28, 2008 9:35 am

Sing paling ngangeni karo GK :

1. Jeguran neng Mbaron.
2. Adus neng kali oyo nganggo gedebok pisang.
3. Jajanan pasar ( sego gudangan )
4. Sego goreng Tiwul
5. Jangan Lombok

Wah pokoke panganane marai ngangeni kabeh.... ajib :heart:
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Thu Aug 28, 2008 9:16 pm

bayou wrote:
Setubuh banget mas... ajib ajib ajib
Walang ki sakliyane rasane memang mak NYUSS yo asyike ki le nggolek kuwi mau,opo meneh jaman biyen dek cilik neng ndeso golekke bareng-bareng sak konco trus nggo lomba akeh-akehan entuke..
wah jan sweet memories that never forgetted....
Dasare le nggolek yo pas udan-udan kae kan walange kuthuk senajan yo awakke nganti nyethithis kademen yo tetep seneng.. Aplouse Aplouse Aplouse
Tekan ngomah digoreng brambang gulo,jangane lombok,sego ne liwetan pari gogo (abang)...le mangan sambi gegeni neng ngarep pawon!..

ayo do bisnis dadi pengusaha lawang instan mawon mas.. :geek:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Aug 29, 2008 9:44 am

dedik cahyono wrote:
bayou wrote:
Setubuh banget mas... ajib ajib ajib
Walang ki sakliyane rasane memang mak NYUSS yo asyike ki le nggolek kuwi mau,opo meneh jaman biyen dek cilik neng ndeso golekke bareng-bareng sak konco trus nggo lomba akeh-akehan entuke..
wah jan sweet memories that never forgetted....
Dasare le nggolek yo pas udan-udan kae kan walange kuthuk senajan yo awakke nganti nyethithis kademen yo tetep seneng.. Aplouse Aplouse Aplouse
Tekan ngomah digoreng brambang gulo,jangane lombok,sego ne liwetan pari gogo (abang)...le mangan sambi gegeni neng ngarep pawon!..

ayo do bisnis dadi pengusaha lawang instan mawon mas.. :geek:


Nek wis ono tekhnology pengembangbiakan walang koyo neng thailand jelas itu komoditi bisnis yang menjanjikan di Gunungkidul! ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Aug 29, 2008 12:40 pm

masalah'e walang makanan favorite wong Gunung Kidul.. Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
cah sokoliman
Koordinator
avatar

Lokasi : tangerang
Reputation : 0
Join date : 06.08.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Aug 29, 2008 5:12 pm

tetep thiwul pilihanku..... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Aug 29, 2008 7:10 pm

Emang thiwul ki cirikhas Gunungkidul kok kang... ajib ajib
Pokokke jangan pernah hilangkan ciri itu dari kampung halaman kita tercinta..
Kita tunjukan pada dunia walaupun berawal dari Thiwul SDM dari Gunungkidul tetap kompetitif di bursa tenaga kerja bangsa ini!! Bagoos Bagoos
keep spirit bro! :l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
suprihono
Camat
avatar

Lokasi : Kemayoran,Jakarta Pusat
Reputation : 5
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Fri Aug 29, 2008 9:59 pm

Thiwul + Sambel Bawang lalap manding......

Nek omben-omben-e ora lio gulo batu + teh seng panas..... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.suprihono.co.cc
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Sat Aug 30, 2008 6:52 pm

suprihono wrote:
Nek omben-omben-e ora lio gulo batu + teh seng panas..... ngakakk

Setubuh kang... ajib ajib
Nek kuwi kayane selera Universal bagi masyarakat Gunungkidul... Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
erick
KorLap
avatar

Reputation : 1
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Sep 02, 2008 8:12 pm

nyuwon pangapunten, nembe mlebet melih...,, jadwal manggung gi padat....he he he... nek aq ngeh seng ora iso di lalekke tetep tiwull op neh enek walange,,,, karo sambel bawang...kelingan sego bledak ora,,,,??? kuwi yo ra iso di lalekke... uripku gor seko tiwull mas... mba...."WONOSARI GUNUNGKIDUL GANTUNGANE TELOMOYO "......
Kembali Ke Atas Go down
pHa_epHa
Koordinator
avatar

Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Sep 02, 2008 8:25 pm

walang ki wis genah
ning paling kangen ki nunggu pasaran Pon...rep tuku tempe bengok
dance
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Tue Sep 02, 2008 10:20 pm

tempe manding pasar kliwon...
wes jan ra ono tandingane sak omah... dance
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Sep 03, 2008 1:06 am

kelingan nek usum ketigo usung rabuk kandang.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
pHa_epHa
Koordinator
avatar

Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Sep 03, 2008 10:38 am

lah aku ra duwe alas ro sapi/wedhus....dadine ra mudeng kok iso kangen
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Sep 03, 2008 11:17 am

wah kangen mancing neng oyo aku dadine
mbontot thiwul karo gereh , wes karo iwakke di bakar nggo lawuh
jan mak nyus tenan ajib
Kembali Ke Atas Go down
pHa_epHa
Koordinator
avatar

Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Sep 03, 2008 11:47 am

ngidak2 parine tanggane pas ngoyak2 walang
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
wawan
Koordinator
avatar

Reputation : 0
Join date : 31.03.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Sep 03, 2008 4:01 pm

cewe ee no kangggg /seng ayuuuuuu gek nonong
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   Wed Sep 03, 2008 9:27 pm

taraweh neng kampung biasane ngeterke mulih cewek bar shalat n tadarus, jan ramene POoOL :))h:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL   

Kembali Ke Atas Go down
 
SING PALING NGANGENI SEKO GUNUNG KIDUL
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: