Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin
Share | 
 

 cangkriman

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
k_lop
Pengawas


Lokasi: Bandung
Reputation: 16
Join date: 08.06.08

PostSubyek: cangkriman   Fri Jul 18, 2008 9:53 am

1. Rasane padha karo jenenge = sepet
2. Biru bisane wungu dikapakke? Digebug, biru = babi turu, wungu = tangi.
3. Yen mlaku sikile loro, yen mandheg sikile sepuluh. = wong mikul tumbu utawa wadhah liyane sing sikile papat.
4. Enak endi, daging kucing karo daging pitik? = yen jawabe daging pitik, tegese sampeyan wis nate mangan daging kucing.
5. Burnas kopen, = bubur panas kokopen
6. Jinekpa surba ngisi = kaji menek klapa, susure tiba, ditangisi.
7. Jipat surlat kenthol = kaji mlumpat, susure mencelat, tekene ngganthol.
8. Langdikum ditasbir = lulang dikum, dientas njebibir.
9. Suru bregitu = kata ini dilarang turu dibregi watu
no 10 lan sak teruse monggo dilanjut....!!ajib
Kembali Ke Atas Go down
akhmad subekti
Koordinator


Lokasi: wonosari
Reputation: 3
Join date: 30.03.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Fri Jul 18, 2008 11:10 am

k_lop wrote:
1. Rasane padha karo jenenge = sepet
2. Biru bisane wungu dikapakke? Digebug, biru = babi turu, wungu = tangi.
3. Yen mlaku sikile loro, yen mandheg sikile sepuluh. = wong mikul tumbu utawa wadhah liyane sing sikile papat.
4. Enak endi, daging kucing karo daging pitik? = yen jawabe daging pitik, tegese sampeyan wis nate mangan daging kucing.
5. Burnas kopen, = bubur panas kokopen
6. Jinekpa surba ngisi = kaji menek klapa, susure tiba, ditangisi.
7. Jipat surlat kenthol = kaji mlumpat, susure mencelat, tekene ngganthol.
8. Langdikum ditasbir = lulang dikum, dientas njebibir.
9. Suru bregitu = kata ini dilarang turu dibregi watu
no 10 lan sak teruse monggo dilanjut....!!ajib

10.Gerbong Tulis : pager kobong watune menthelis
11. Pakboletus : tipak kebo lelene satus
12. mbokne wuda anake kathokan : empring
13. embokne di elus elus anake di indak indak : anda
14. pitik walik saba kebon : nanas
15. sego sekepel di rubung ketinggi : salak
16. Aplouse Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
Pardjimin
Presidium


Lokasi: Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation: 10
Join date: 14.03.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Fri Jul 18, 2008 11:26 am

urun.

16. Potel kidi = Tompo cemanthel kaki ne wedi
17.

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
t374bwn
Koordinator


Lokasi: Cixarank
Reputation: 1
Join date: 02.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Fri Jul 18, 2008 1:19 pm

lanjut...
17. Linak lidang = lali sanak lali kadang
18. lot maendot = welot omae lendot
19. yu mae rong = yuyu omae ngerong
20. di demok mlenyek, dithuthuk muni mak theng = telek lencong neng nduwur rel
21. cilik, ireng tur kringetan = semut ireng push up
22. putih-putih njabrik nek didhudhut muring = brengose simbah
23......
monggo sanesipun....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi: Gunungkidul
Reputation: 20
Join date: 06.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Fri Jul 18, 2008 1:36 pm

ngakak ngakakngakakngakakngakak

Aku malah bingung olehe rep nggawe ki....yo wismelu ngguyu wae aku...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
k_lop
Pengawas


Lokasi: Bandung
Reputation: 16
Join date: 08.06.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Fri Jul 18, 2008 2:04 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
ngakak ngakakngakakngakakngakak

Aku malah bingung olehe rep nggawe ki....yo wismelu ngguyu wae aku...

liyane yo iseh akeh to boz....!!!!!!!!ajib
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator


Lokasi: Cixarank
Reputation: 1
Join date: 02.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Fri Jul 18, 2008 3:48 pm

iki cangkriman mungkin okeh sing wis do ngerti, tulung do di jawab...
"bedhane tiang listrik karo tiang jaler (guyonan wae)"

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi: Bandung
Reputation: 16
Join date: 08.06.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Sat Jul 19, 2008 3:31 pm

ra eneng bedane wong podo2 lonjoran'ngakakk'
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator


Lokasi: Cixarank
Reputation: 1
Join date: 02.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Mon Jul 21, 2008 1:07 pm

t374bwn wrote:
iki cangkriman mungkin okeh sing wis do ngerti, tulung do di jawab...
"bedhane tiang listrik karo tiang jaler (guyonan wae)"

bedhane nek tiang listrik ki "madhangi uwong", nek tiang jaler ki "metengi uwong"..... ngakakk

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
t374bwn
Koordinator


Lokasi: Cixarank
Reputation: 1
Join date: 02.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Sat Jul 26, 2008 12:11 pm

lanjut...
23. Di Thuthuk manthuk-manthuk, di pijet uget-uget = Ungkrung/enthung
24. Cilik bunder nek di pecah metu uwonge = lampu teras
25. Di dilat legi, di pencet luoro trus metu getihe = koreng di wenehi gulo
26. ... opo neneh yo....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
hd_78gk
KorLap


Lokasi: NGISOR LANGIT
Reputation: 0
Join date: 17.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Sat Jul 26, 2008 1:30 pm

lanjutan:

## GOMOTUET : pogone amoh munthune awet.
Kembali Ke Atas Go down
Mbah Yono
KorLap


Lokasi: Bandara Soetta-jkt
Reputation: 4
Join date: 03.03.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Sun Jul 27, 2008 10:24 pm

Welen suluk= wengine kelalen esuk'e njaluk..????
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gmf-aeroasia.co.id
t374bwn
Koordinator


Lokasi: Cixarank
Reputation: 1
Join date: 02.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Mon Jul 28, 2008 12:12 pm

LUTUK MARUK = jaluk ra entuk malah digaruk
RUKU RINGBANG = digaruk nggo kuku njuk piring terbang
Sad

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat


Lokasi: sudirman jakpus
Reputation: 3
Join date: 14.07.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Mon Jul 28, 2008 6:18 pm

lanjut terus ae lah

seing do iso2 kui

jan apik2 cangkrimane , dadi isisn aku lha ra iso nggawe

ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Mbah Yono
KorLap


Lokasi: Bandara Soetta-jkt
Reputation: 4
Join date: 03.03.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Mon Jul 28, 2008 6:56 pm

t374bwn wrote:
LUTUK MARUK = jaluk ra entuk malah digaruk
RUKU RINGBANG = digaruk nggo kuku njuk piring terbang
Sad

Sing digaruk mesti nggon overboden kuwi...wong nganggo lempar piring barang????
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gmf-aeroasia.co.id
t374bwn
Koordinator


Lokasi: Cixarank
Reputation: 1
Join date: 02.05.08

PostSubyek: Re: cangkriman   Sat Aug 02, 2008 12:18 pm

- Nek suwe ora dilakukan, rasane sumpeg
- Nek sing dileboke gede, loro...
- nek sing dileboke kecilien, ra kroso...
- nek sing dileboke sedeng, pas mentok tekan njero...
- nek digoyang, puenak tenan...
- nek wis entuk, metu, lego tenan...

Jawab : wong lagi ngupil.

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
 

cangkriman

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-