Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki

Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Fri Jul 18, 2008 3:23 pm

:l0(())((: :l0(())((: :l0(())((: Umpomo ono lulusan SMP N 1 Paliyan sing tau mlebu forum iki..monggo diabsen ten mriki...
:o*00: :o*00: :o*00:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
wachid sarismanto
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Fri Jul 25, 2008 4:55 pm

Aku wachid sarismanto cah surulanang,biyen neng SMP paliyan kelas A wali kelase bu Parjilah....sopo sing kenal email aku neng wachi.aris@gmail.com.....oke...dab
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Sat Jul 26, 2008 5:43 pm

Piye kabare dab??Nengndi wae kowe kok ra tau ketoro? isih kelingan aku ora dab?aku kelas C..Pokoke sing bagus dewe klas C yo kuwi aku... ngakakk ngakakk ngakakk Kowe isih ireng po wis putih neng jakarta??
ngakak ngakak ngakak
:l0(())((: :l0(())((:
:o*00: :o*00: :o*00:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
wachid sarismanto
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Mon Jul 28, 2008 12:00 pm

Konco2 liyane mana,koq podo ra ketok...
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Mon Jul 28, 2008 3:09 pm

weh tak melu absen aku lah , nek aq iseh brondong tenan iki

jan kinyis2 tenan pokokke , kelas buangan nengo kelas E , ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
nur cahyo
Koordinator
avatar

Lokasi : Bekerja
Reputation : 3
Join date : 07.04.08

PostSubyek: ehmm   Tue Jul 29, 2008 1:00 pm

salah masuk nie?
aku bukan alumni sini.hehehehe
Kembali Ke Atas Go down
http://www.geocities.com/nur_cahyono_wno
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 1:36 pm

nur cahyo wrote:
salah masuk nie?
aku bukan alumni sini.hehehehe
Nek salah yo disilang mas..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 1:37 pm

wachid sarismanto wrote:
Konco2 liyane mana,koq podo ra ketok...

sabar wae kang sesuk lak yo gek do absen...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 3:26 pm

piye iki SMP paliyan ki kok mandeg ki ra nambah2 personile,

weh po wes do omah2 po ?

ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
suprihono
Camat
avatar

Lokasi : Kemayoran,Jakarta Pusat
Reputation : 5
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 8:24 pm

Iki hadir Bozz....Mbiyen Kelas B....lulusan taun 2003 ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.suprihono.co.cc
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 8:33 pm

suprihono wrote:
Iki hadir Bozz....Mbiyen Kelas B....lulusan taun 2003 ngakakk

we lha jebul sak alumnus to dab?.. Aplouse Aplouse Aplouse

yo monggo mlebet gek lenggah sing sekeco..golek wedang dewe..rasah sungkan



Berarti omahe paliyan dan sekitarnya..ngendi?
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
suprihono
Camat
avatar

Lokasi : Kemayoran,Jakarta Pusat
Reputation : 5
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 9:48 pm

bayou wrote:
suprihono wrote:


Berarti omahe paliyan dan sekitarnya..ngendi?

Omah-e Giring Boz.....Lha iyo sak angkatan.....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.suprihono.co.cc
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 10:33 pm

suprihono wrote:
bayou wrote:
suprihono wrote:


Berarti omahe paliyan dan sekitarnya..ngendi?

Omah-e Giring Boz.....Lha iyo sak angkatan.....

Wah iki ditunggu undangane Babad Dalan..ojo2 isih garis turune kyai Ageng Giring?
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Jul 29, 2008 10:42 pm

bayou wrote:
suprihono wrote:
bayou wrote:
suprihono wrote:


Berarti omahe paliyan dan sekitarnya..ngendi?

Omah-e Giring Boz.....Lha iyo sak angkatan.....

Wah iki ditunggu undangane Babad Dalan..ojo2 isih garis turune kyai Ageng Giring?

wah jan wedi aku dadine nek ono seing duwe keturunane kyai ageng giring
Kembali Ke Atas Go down
suprihono
Camat
avatar

Lokasi : Kemayoran,Jakarta Pusat
Reputation : 5
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Sun Aug 10, 2008 2:30 pm

kok ora ono seng nabah kie piye.............. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.suprihono.co.cc
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Mon Aug 11, 2008 10:27 am

suprihono wrote:
kok ora ono seng nabah kie piye.............. ngakak

Wis Entek...!!! ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Thu Aug 14, 2008 8:39 pm

bayou wrote:
suprihono wrote:
kok ora ono seng nabah kie piye.............. ngakak

Wis Entek...!!! ngakakk ngakakk


ngakak ngakak ngakak ngakak

sabarrrrrr sabarrrrrrr sabarrrrrrrrr
ingkeng suabar kangmas bayou
sak mangki rak gih wonten

kulo aturi sabar sak wetawisssss

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
suprihono
Camat
avatar

Lokasi : Kemayoran,Jakarta Pusat
Reputation : 5
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Fri Aug 15, 2008 9:19 pm

Ditunggu karo turu wae kang.... ajib siul
Kembali Ke Atas Go down
http://www.suprihono.co.cc
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Aug 19, 2008 12:16 pm

suprihono wrote:
Ditunggu karo turu wae kang.... ajib siul
Yoh..tak tunggune karo bobok ning bobok biasa dudu bobok tumpok!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
wachid sarismanto
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Nov 04, 2008 9:52 am

[i]piye kabare konco-konco liyane koq ra nambah-nambah.....
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Tue Nov 04, 2008 11:49 am

wachid sarismanto wrote:
[i]piye kabare konco-konco liyane koq ra nambah-nambah.....

Lha rep nambah piye kang soale iki kayane wis mentok jew.. ngakakk ngakakk
eh kok lebaran wingi ra melu sywalan po ra balik??
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
sastro wibowo
Warga
avatar

Lokasi : paliyan
Reputation : 0
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Fri Jan 09, 2009 9:36 am

nderek mas Bayu
aku Sugi
Cah Tahunan Paliyan. Sekelas karo kowe dance
Kembali Ke Atas Go down
Ngabehi_km
Lurah


Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 17.10.08

PostSubyek: isih kelingan ora   Fri Mar 13, 2009 3:41 pm

Wachid sarismanto kelas A, wah isih kelingan aku ora chid, aku biyen musuhe harun and gunadi, kancane isti sing ayu kae lho ngakak ngakak iki alamat emailku kalamwadi@plasa.com
Kembali Ke Atas Go down
http://ngajitauhid.wordpress.com
tikaya
Warga
avatar

Lokasi : Batam
Reputation : 0
Join date : 26.11.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Fri Apr 17, 2009 2:31 pm

Heemmm..., nderek absen ah...
Saiya kelas B
lulus taun piro yo....
Sak angkatan karo Mas bayu mbokne....hehehe ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Wed Apr 22, 2009 11:44 am

sastro wibowo wrote:
nderek mas Bayu
aku Sugi
Cah Tahunan Paliyan. Sekelas karo kowe dance

Waduh mas sugi?? :shock: :shock:
Nengndi kowe saiki ndot?? ;) ;)
kangen aku ro kowe!! :o*00: :o*00:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Wed Apr 22, 2009 11:49 am

@TIKAYA:
Heemmm..., nderek absen ah...
Saiya kelas B
lulus taun piro yo....
Sak angkatan karo Mas bayu mbokne....hehehe ngakakk

wah nek nonton id ne aku iso nebak iki mesti omahe karangasem,trus sekolahe neng STM.trus saiki neng Batam!!
Ra mungkin salah to mbak??

Wachid sarismanto kelas A, wah isih kelingan aku ora chid, aku biyen musuhe harun and gunadi, kancane isti sing ayu kae lho ngakak ngakak iki alamat emailku kalamwadi@plasa.com

Iki cowok po cewek yo??

Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
joe
Lurah
avatar

Lokasi : ciledog
Reputation : 0
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Wed Apr 22, 2009 11:55 am

neng palian eneng guru sing asmane sri widyaningsih ora yo ???????
Kembali Ke Atas Go down
joe
Lurah
avatar

Lokasi : ciledog
Reputation : 0
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Wed Apr 22, 2009 12:11 pm

bayou wrote:
@TIKAYA:
Heemmm..., nderek absen ah...
Saiya kelas B
lulus taun piro yo....
Sak angkatan karo Mas bayu mbokne....hehehe ngakakk

wah nek nonton id ne aku iso nebak iki mesti omahe karangasem,trus sekolahe neng STM.trus saiki neng Batam!!
Ra mungkin salah to mbak??

Wachid sarismanto kelas A, wah isih kelingan aku ora chid, aku biyen musuhe harun and gunadi, kancane isti sing ayu kae lho ngakak ngakak iki alamat emailku kalamwadi@plasa.com

Iki cowok po cewek yo??

Kembali Ke Atas Go down
joe
Lurah
avatar

Lokasi : ciledog
Reputation : 0
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Fri May 08, 2009 12:14 pm

iki piye to kok ora ono sing jawab...................................????????????????
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   Mon Jun 08, 2009 4:07 am

joe wrote:
iki piye to kok ora ono sing jawab...................................????????????????


tak jwb

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Sponsored content




PostSubyek: Re: Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki   

Kembali Ke Atas Go down
 
Alumnus SMP N 1 Paliyan mlebet mriki
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: