Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Wong wedok sing Jilbaban

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 1:30 pm

Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...












Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 1:36 pm

mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 3:24 pm

maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

modar kowe ...... dance

udu aku lho sing ngomong....

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 3:34 pm

maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

Matur suwun mbak mugi2 sing sengit lan ngelek2i dadi sae lan amrih becik...niki kulo namung posting mawon kok...

Nek mboten remen nggih...mboten nopo2....nek nyacat syukur alkamdulilah to...tak dongake wae mugo2 sesuk tambah apik...

Ngoleksi ki ijih akeh mbak....tenang wae.....
ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 3:42 pm












_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 3:47 pm

ngakak mbak masisssss kang SINGO nesu lho.... ( le omong wis koyo wong tuwir tenan jew )

gampang mutungan men cepet tuwo sekalian jew....

( neng terangane kok maniax koyo ngene to ngakakk )

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 3:50 pm

ngakak ora nesu...ning gpp.....apik...njuk koyo cah cilik nesu ngakakk ..wong jenenge gek puyeng....
Mendingan cuci gudang wae to ngakakk .... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 3:57 pm






____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 4:11 pm

kang SINGO ngamuk....gak boleh gak boleh gak boleh


ngakak


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 4:16 pm

Weeedehhh lumayan kuwi ndung.... ngakak , ngamuk posting.....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 4:18 pm

neng ojo macem2 kuwi wis arep tak sertifikatke jwe... gak boleh

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 4:22 pm

gandung wrote:
neng ojo macem2 kuwi wis arep tak sertifikatke jwe... gak boleh

Tenang wae.....sipp....

Cen nek wong daerah parahyangan ki mantep kok..... ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 5:05 pm

wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 5:18 pm

SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 5:22 pm

njih sae niku pak proses pemilihan yang cocok nopo mekaten pak
mumpung masih bisa memilih yang lebih cocok sehingga dapat menjadi
keluarga yang sakinah mawadah.

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 6:46 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

Matur suwun mbak mugi2 sing sengit lan ngelek2i dadi sae lan amrih becik...niki kulo namung posting mawon kok...

Nek mboten remen nggih...mboten nopo2....nek nyacat syukur alkamdulilah to...tak dongake wae mugo2 sesuk tambah apik...

Ngoleksi ki ijih akeh mbak....tenang wae.....
ajib ajib ajib ajib ajib ajib

weeeee.. lha dalah tersunggingan to, bukane sengit Mas,
gor kelingan angan-anganmu seng pengin POLIGAME kae lho.... ;) ;)

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 7:09 pm

maniss wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

Matur suwun mbak mugi2 sing sengit lan ngelek2i dadi sae lan amrih becik...niki kulo namung posting mawon kok...

Nek mboten remen nggih...mboten nopo2....nek nyacat syukur alkamdulilah to...tak dongake wae mugo2 sesuk tambah apik...

Ngoleksi ki ijih akeh mbak....tenang wae.....
ajib ajib ajib ajib ajib ajib

weeeee.. lha dalah tersunggingan to, bukane sengit Mas,
gor kelingan angan-anganmu seng pengin POLIGAME kae lho.... ;) ;)


G tersinggung mbak...biasa...kan aku wis poligami tooo...sanding 2 ngakakk ..

Tenang wae mbak...aku g tersinggung biasa wae...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Hendrix
Koordinator
avatar

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Aug 05, 2008 5:25 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:





_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami

hayo ki sopo seng moto iki adi kelas ku cah mbalearjo-tegal sari iki,omahe ngarep di ler suzuki
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Aug 05, 2008 5:27 pm

Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
fuzi
KorLap
avatar

Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Aug 05, 2008 6:04 pm

Gek isne gor foto cew kabeh pesen po ms h4ryo. cowok ganteng2 genti po.Mosok jeruk makan jeruk
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Aug 05, 2008 7:25 pm

weh jan kok mantan pacarku ono seing ke posting kui
dadi ra enak aku , ! ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 4:26 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 11:03 am

masgareng wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman

Tenang wae mas gareng, beres pokoke....ning aku malah isin jeee...wong wis kalah ro cah enom jeee aku...
Wis tak ngalah wae aku... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Waduh
KorLap
avatar

Lokasi : Gunung Kidul
Reputation : 0
Join date : 26.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 3:17 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:





_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami

hayo ki sopo seng moto iki adi kelas ku cah mbalearjo-tegal sari iki,omahe ngarep di ler suzuki


wah apik ki....bener ki wong GK.....entuk kenalan g mbah iki aku.
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
avatar

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 4:38 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
t374bwn
Koordinator
avatar

Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 5:02 pm

whe lha tak negeske kang, dari sekian gambar kuwi ono cah seko Gunungkidul ora.... :oops:
nek ono aku tak ndaftar...

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 5:06 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......


Wah jan.....gebadaran kiiiii ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat Aug 16, 2008 8:39 am

seko cewek semon mau ono sing si kenal ra????

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 12:26 am

iki pothone sopo yo??


Terakhir diubah oleh dedik cahyono tanggal Thu Aug 28, 2008 10:05 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 12:29 am

Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   

Kembali Ke Atas Go down
 
Wong wedok sing Jilbaban
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 4Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: