Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Wong wedok sing Jilbaban

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 1:30 pm

First topic message reminder :

Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...












Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 4:26 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 11:03 am

masgareng wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman

Tenang wae mas gareng, beres pokoke....ning aku malah isin jeee...wong wis kalah ro cah enom jeee aku...
Wis tak ngalah wae aku... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Waduh
KorLap


Join date : 26.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 3:17 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:





_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami

hayo ki sopo seng moto iki adi kelas ku cah mbalearjo-tegal sari iki,omahe ngarep di ler suzuki


wah apik ki....bener ki wong GK.....entuk kenalan g mbah iki aku.
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator


Join date : 18.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 4:38 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
t374bwn
Koordinator


Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 5:02 pm

whe lha tak negeske kang, dari sekian gambar kuwi ono cah seko Gunungkidul ora.... :oops:
nek ono aku tak ndaftar...
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 06, 2008 5:06 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......


Wah jan.....gebadaran kiiiii ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat Aug 16, 2008 8:39 am

seko cewek semon mau ono sing si kenal ra????
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
dedik cahyono
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 12:26 am

iki pothone sopo yo??


Terakhir diubah oleh dedik cahyono tanggal Thu Aug 28, 2008 10:05 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
dedik cahyono
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 12:29 am

Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 12:32 am

Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 9:29 am

kok sing tok pasang potone dulurmu dewe....... ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 10:16 am

Apik kuwi gpp... ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 4:28 pm

malah natural banget kuwi fotone mas dedik
indonesia banget pokoe

mantab

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
__BlacKy__
Donatur
avatar

Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 4:52 pm

haaa.haaa

_________________
Sesungguhnya jika kita berbuat kebaikan,
Kita BUKAN hanya sedang membantu orang atau mahkluk lain,
Namun, sesungguhnya kita sedang membantu diri kita sendiri agar menjadi lebih bahagia



ADD ME

kaskus Klik Disini

facebook Klik Disini
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 20, 2008 5:04 pm

Natural, jan koyo wong ndusun kae.....malah apik kok mas photone kuwi...
Ben wae gandung ngelek2 gpp....

Wong deweke wae yo mosting bojone dewe kok ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri Aug 22, 2008 1:15 pm

iki do posting cewe jilbaban opo model jilbab terbaru to yo... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Aug 28, 2008 2:41 pm



Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Aug 28, 2008 9:13 pm

nduwurku apik ki , di dampingi wadon loro



mantab pakkk

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Aug 28, 2008 9:46 pm

Wah nduwe cewek koyo nduwur kuwi jan aman kih
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri Sep 05, 2008 11:41 pm

gandung wrote:
kok sing tok pasang potone dulurmu dewe....... ngakak

yo karo ngenalke sedulurku kang... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat Sep 06, 2008 9:48 am

dedik cahyono wrote:

yo karo ngenalke sedulurku kang... ngakakk ngakakk


yo wis d terus ke monggo.. ngakakk

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat Sep 06, 2008 2:33 pm

rmlodang wrote:
Wah nduwe cewek koyo nduwur kuwi jan aman kih

madiorg wrote:
nduwurku apik ki , di dampingi wadon loro

mantab pakkk

Jan endah nek koyo nduwur ki kok.....sopo to sing g pingin ki......
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
qtimboel
Warga
avatar

Lokasi : Surabaya, Mertelu, Wiladeg
Reputation : 0
Join date : 06.05.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 06, 2009 2:56 pm

kaum perempuan gunung kidul memang tidak pernah kalah dengan perempuan manapun ajib
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 06, 2009 6:34 pm

melu uron kang





Kembali Ke Atas Go down
Nduk Mushee
KorLap
avatar

Lokasi : Kepek 1
Reputation : 3
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 06, 2009 10:20 pm

wah fotoku sajake ketinggalan ra diposting kieh..
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur
avatar

Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 06, 2009 10:35 pm



_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu May 07, 2009 1:52 am

ayu2 temen,,,,,,,,aku seneng nek nyawang cah2 wadon do gelem nganggo kudung
Kembali Ke Atas Go down
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 1:54 am

aku sing melu ndongo wae
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 2:06 am

Pesen siji iso ra yo kang....?

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
andri cah bedoyo
eRTe
avatar

Lokasi : ciledug
Reputation : 0
Join date : 03.05.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 2:20 am

mange d dhol. . .

nek enek wonk wedhok nganggo jilbab yo alhamdullah. . .
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 2:50 am

Nek golek sing jilbaban piye yo...???

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
tukangkrupukkarak
KorLap
avatar

Lokasi : Wonggunungkidul Asli
Reputation : 2
Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 4:49 pm

gandung wrote:
neng ojo macem2 kuwi wis arep tak sertifikatke jwe... gak boleh


ngakak ngakak ngakak

Koyo lemah wae ndung ... disertipikatke ...
ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 5:40 pm

hery bdy wrote:
Pesen siji iso ra yo kang....?


Nek rep pesen aq nitip...
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 8:07 pm

Golek bareng wae....

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat May 09, 2009 5:20 pm

hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue May 12, 2009 8:55 pm

Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue May 12, 2009 9:19 pm

Weh..... Mosok do ndum2man! Nganti koyo opo wae ki? frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue May 12, 2009 10:33 pm

Tempe wrote:
Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2



hery - ne kwi mas sik wegah ro aq...

ngakak
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 13, 2009 9:59 am

Den Ayu wrote:
Tempe wrote:
Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2



hery - ne kwi mas sik wegah ro aq...

ngakak


Ayo mas Hery tak dukung....ndang di ketok palu wae...nyebar undangan..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   

Kembali Ke Atas Go down
 
Wong wedok sing Jilbaban
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: