Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Wong wedok sing Jilbaban

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 1:30 pm

First topic message reminder :

Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...












Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
hery bdy
Koordinator


Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 2:50 am

Nek golek sing jilbaban piye yo...???
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
tukangkrupukkarak
KorLap


Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 4:49 pm

gandung wrote:
neng ojo macem2 kuwi wis arep tak sertifikatke jwe... gak boleh


ngakak ngakak ngakak

Koyo lemah wae ndung ... disertipikatke ...
ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 5:40 pm

hery bdy wrote:
Pesen siji iso ra yo kang....?


Nek rep pesen aq nitip...
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator


Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 08, 2009 8:07 pm

Golek bareng wae....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat May 09, 2009 5:20 pm

hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue May 12, 2009 8:55 pm

Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue May 12, 2009 9:19 pm

Weh..... Mosok do ndum2man! Nganti koyo opo wae ki? frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Den Ayu
Koordinator


Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue May 12, 2009 10:33 pm

Tempe wrote:
Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2



hery - ne kwi mas sik wegah ro aq...

ngakak
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 13, 2009 9:59 am

Den Ayu wrote:
Tempe wrote:
Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2



hery - ne kwi mas sik wegah ro aq...

ngakak


Ayo mas Hery tak dukung....ndang di ketok palu wae...nyebar undangan..
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 13, 2009 7:36 pm

Den Ayu wrote:
Tempe wrote:
Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2



hery - ne kwi mas sik wegah ro aq...

ngakak
Her, Lampu ijo kie koyone.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 13, 2009 9:15 pm

Pokoke setuju aku..... Tak terke mengko, opo rep tak barengke adiku sisan? Mumpung cerak.........
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed May 13, 2009 11:03 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Pokoke setuju aku..... Tak terke mengko, opo rep tak barengke adiku sisan? Mumpung cerak.........



Wadow...wadow...iki do ngumung opow to yoww...

Aq gur guyon kakang2ku kabeh...

Ojo... ndak Hery dadi wedi ro aq dikiro tenanan kieh...

Piss...yo Her...
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
avatar

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu May 14, 2009 12:39 am

kang... apik ki judulmu...
tapi kok akeh-akehe mung krudungan tho?
jilbab kuwi paket je...!! nek krudung mung bagianne thok!!
masalahe sing krudungan ki durung mesti jilbaban...

ga iki mung definisi bahasa wae lho kang...



urun aku... kang...

:)
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
bagoes
Koordinator
avatar

Lokasi : bandung,jabar
Reputation : 8
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Fri May 29, 2009 10:58 pm

urun gambar wong ayu
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat May 30, 2009 9:38 am

gor 1 ke neng lowong ngakakk

Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat May 30, 2009 9:48 am

k_lop wrote:
gor 1 ke neng lowong ngakakk

gambare sopo iki kanbg??
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sat May 30, 2009 9:53 am

eneng pokoke ngakak
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Jun 01, 2009 1:46 pm

melu urun ah...


_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Jun 01, 2009 2:24 pm

Opo sing do diributke ki..?
Kembali Ke Atas Go down
dedy_
Lurah
avatar

Lokasi : semin, Bintaro
Reputation : 0
Join date : 05.05.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Jun 01, 2009 2:31 pm

[quote="Wonosingo Ngali Kidul"]Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...






mbah duh sinten niki nggih...putu lanang ki njaluk pengen kenalan
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Jun 01, 2009 2:58 pm

nek rep kenelan nengo ngonaku ngowo gulo teh kang ngakak
Kembali Ke Atas Go down
dedy_
Lurah
avatar

Lokasi : semin, Bintaro
Reputation : 0
Join date : 05.05.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Jun 01, 2009 4:26 pm

gampang nek gur gulo teh kang...nyandi gawane yo...
Kembali Ke Atas Go down
muarifah
Lurah
avatar

Lokasi : playen
Reputation : 0
Join date : 18.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Jun 01, 2009 6:20 pm

ya allah.... mereka adalah makhluk tuhan paling cantik...
Kembali Ke Atas Go down
muarifah
Lurah
avatar

Lokasi : playen
Reputation : 0
Join date : 18.03.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Jun 01, 2009 6:35 pm

[img] [/img]
Kembali Ke Atas Go down
Must Ris
KorLap
avatar

Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Aug 12, 2009 7:47 am

Melu urun yoh...maz.....

Mbuh wis duwe bojo rung, waktu dadi MC gambare tak jupuk
wuih pokoke special buaanget ki.....jia...ha...ha...


Photobucket

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
Yuli Purwaningsih
KorLap
avatar

Lokasi : jogjakarta
Reputation : 3
Join date : 13.09.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Oct 13, 2009 5:00 pm

maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

hihihihihih..... Ho'oh...ee.....
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Oct 13, 2009 5:08 pm

Yuli Purwaningsih wrote:
maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

hihihihihih..... Ho'oh...ee.....

nek ngono konco2ku kui golekno sing tenanan mbak, ben ra ngopeni gambar,.. :afro:
Kembali Ke Atas Go down
mas acan
Warga
avatar

Lokasi : semarang
Reputation : 0
Join date : 23.02.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Feb 23, 2010 12:50 pm

piye konco 2 aq meh golek gandengan bantu ya
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
avatar

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 03, 2010 7:25 pm

golek gandengan wae bingung je kang....
angger ono tangan nganggur gek dang digandheng, ngono lak yo keno... :*)0(:
Sing iki ketokmen manis tenan rasane... :))0*: :))0*: :))0*:

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
mazbarneo
Lurah
avatar

Lokasi : Pragak
Reputation : 1
Join date : 27.07.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sun Mar 27, 2011 4:09 pm

Kulon nuwun Akang2 lan mbakyu... salam kenal kemawon.. Weh Fotone kok Ayu2... Cubo asline kaya apa ya,.... ajib
Kembali Ke Atas Go down
mazbarneo
Lurah
avatar

Lokasi : Pragak
Reputation : 1
Join date : 27.07.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sun Mar 27, 2011 4:28 pm

Iki mungkin biso nambahi....

dance



ajib
Kembali Ke Atas Go down
gyar
Koordinator
avatar

Lokasi : underwater
Reputation : 7
Join date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Mar 28, 2011 5:37 pm

jiannn ayu tenan, bojone koyo ngopo yo kui ?


Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...












Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
mazbarneo
Lurah
avatar

Lokasi : Pragak
Reputation : 1
Join date : 27.07.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 30, 2011 8:16 pm

ajib Sip mantaps Kang....
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
avatar

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 30, 2011 8:20 pm

mantap ki nek dhuwe dhewe lha nek mung duweke liyan yo ra mantap to bar.....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
avatar

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 30, 2011 11:23 pm

Asmaraningtyas wrote:
mantap ki nek dhuwe dhewe lha nek mung duweke liyan yo ra mantap to bar.....
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
kantut
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 31.03.11

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Mar 31, 2011 1:59 pm

weh kok apik apik entokmu ngndi kang Aplouse affraid
Kembali Ke Atas Go down
wahyun
Koordinator
avatar

Lokasi : jogja
Reputation : 2
Join date : 20.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 20, 2013 11:13 pm

sacho_eka wrote:
kang... apik ki judulmu...
tapi kok akeh-akehe mung krudungan tho?
jilbab kuwi paket je...!! nek krudung mung bagianne thok!!
masalahe sing krudungan ki durung mesti jilbaban...

ga iki mung definisi bahasa wae lho kang...



urun aku... kang...

:)


sepakat Pak, sepemahamane kulo jilbab niku nggih sanes kalian kerudung...kerudung landasanipun an nur:31, jilbab al ahzab:56 (nembe bar dikandani tiyang hhe)

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....
Kembali Ke Atas Go down
wahyun
Koordinator
avatar

Lokasi : jogja
Reputation : 2
Join date : 20.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 20, 2013 11:16 pm

wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...
Kembali Ke Atas Go down
bendol
KorLap
avatar

Lokasi : Medan
Reputation : 2
Join date : 21.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Mar 21, 2013 8:14 am

wahyun wrote:
wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...

ya..ya..sepakat...
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   

Kembali Ke Atas Go down
 
Wong wedok sing Jilbaban
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: