Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Wong wedok sing Jilbaban

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Wong wedok sing Jilbaban   Tue Jul 29, 2008 1:30 pm

First topic message reminder :

Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...












Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
mazbarneo
Lurah


Join date : 27.07.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Sun Mar 27, 2011 4:28 pm

Iki mungkin biso nambahi....

dance



ajib
Kembali Ke Atas Go down
gyar
Koordinator


Join date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Mon Mar 28, 2011 5:37 pm

jiannn ayu tenan, bojone koyo ngopo yo kui ?


Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...












Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
mazbarneo
Lurah


Join date : 27.07.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 30, 2011 8:16 pm

ajib Sip mantaps Kang....
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Join date : 08.01.09

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 30, 2011 8:20 pm

mantap ki nek dhuwe dhewe lha nek mung duweke liyan yo ra mantap to bar.....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 30, 2011 11:23 pm

Asmaraningtyas wrote:
mantap ki nek dhuwe dhewe lha nek mung duweke liyan yo ra mantap to bar.....
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
kantut
Warga


Join date : 31.03.11

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Mar 31, 2011 1:59 pm

weh kok apik apik entokmu ngndi kang Aplouse affraid
Kembali Ke Atas Go down
wahyun
Koordinator


Join date : 20.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 20, 2013 11:13 pm

sacho_eka wrote:
kang... apik ki judulmu...
tapi kok akeh-akehe mung krudungan tho?
jilbab kuwi paket je...!! nek krudung mung bagianne thok!!
masalahe sing krudungan ki durung mesti jilbaban...

ga iki mung definisi bahasa wae lho kang...



urun aku... kang...

:)


sepakat Pak, sepemahamane kulo jilbab niku nggih sanes kalian kerudung...kerudung landasanipun an nur:31, jilbab al ahzab:56 (nembe bar dikandani tiyang hhe)

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....
Kembali Ke Atas Go down
wahyun
Koordinator


Join date : 20.03.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wed Mar 20, 2013 11:16 pm

wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...
Kembali Ke Atas Go down
bendol
KorLap


Join date : 21.05.08

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Mar 21, 2013 8:14 am

wahyun wrote:
wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...

ya..ya..sepakat...
Kembali Ke Atas Go down
pan65cint4
Koordinator
avatar

Lokasi : Playen
Reputation : 20
Join date : 06.09.10

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Mar 21, 2013 2:09 pm

bendol wrote:
wahyun wrote:
wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...

ya..ya..sepakat...

he'em,,,

joz

_________________
Hijauuuuu...!!!. ^_^
Kembali Ke Atas Go down
http://jogjaheritagecity.com
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Thu Mar 21, 2013 9:35 pm

WEW... huft
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   

Kembali Ke Atas Go down
 
Wong wedok sing Jilbaban
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: