Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Tue Jul 29, 2008 3:40 pm

Daftar mas, mbak sing saget ngumpul ten wonosari ( syawalan ).
men le nyatet gampang jew...
( KHUSUS AREA TANGERANG KEMAWON )


1. GandunG
2. 4lief4
3. dedik cahyono
4. the purple girl ( Ucie )
5.
6.
7.
8.
9.
10.

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus


Terakhir diubah oleh gandung tanggal Tue Aug 19, 2008 4:47 pm, total 6 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Tue Jul 29, 2008 7:14 pm

Monggo sing tangerang absen cah....aku melu ngendi yooo.... Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Fri Aug 01, 2008 12:29 pm

Aku wong tangerang udu ndung
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Fri Aug 01, 2008 2:34 pm

4lief4 wrote:
Aku wong tangerang udu ndung

Lha sampean blasteran jew . . .
yo wis melu tangerang wae ...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Sat Aug 02, 2008 9:48 am

sing dudu wong tangerang ora entuk melu yoooo Sad

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Sat Aug 02, 2008 10:10 am

sug3st wrote:
sing dudu wong tangerang ora entuk melu yoooo Sad

Aku gor data sing tangerang jew kang... cobo eneng piro ngono tp kok lagi eneng wong 2 thok.

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Sat Aug 02, 2008 10:15 am

sug3st wrote:
sing dudu wong tangerang ora entuk melu yoooo Sad

Maksute kuwi sing ngoordinir tangerang dewe?, njuk trus jkt liyane dewe....nek siji sing handle mengko malah g iso ke jangkau.
Gek komunikasi wae susah jeee, nek koyo sing uwis2...di IM ro PM wae g tahu mbalesi? Sad Sad Sad Sad Sad .

Dadi iki sing penting ki bukane udu wng tangerang g entuk...wilayah tangerang ki Mas Gandung trus, sing jelas ki njagani sing offline...nek offline ki lak iso ketemu langsung to?
Dadi ngono kuwi, jelase mengko ning Kopdar 2.
Njuk wilayah Cibinong, bekasi, jaktim dan jaksel kuwi Mas Bayou.
Lan mengko datane kuwi di kumpulke dadeke siji nek wis arep do bali tenan.......

Iki gur nggolek amrih becike wae.......iki yo wis do di bahas, nek kurang trimo yo mengko ning KOPDAR II.

Suwun
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Sat Aug 02, 2008 5:08 pm

Dirembug wae sing apik kepiye formate sing penting sakurunge mudik minimal dari sini sudah ada gambaran data tentang siapa-siapa yang bisa ikut datang di acara syawalan baik yang online maupun offline jadi nanti di wonosari tinggal matengin aja soale kalo dah di rumah apalagi dah ketemu keluarga pasti semua sibuk dengan urusan masing-masing..gitchuu boss...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Sat Aug 02, 2008 6:48 pm

ok ok ok.... sing penting suk minggu ketemu neng ragunan yooooo ojo lali.....

Monggo rencang-rencang saking Tangerang...... sami absen rumiyin

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Wed Aug 06, 2008 1:54 am

lha aq tinggale pindah2 trus rep ndaftar ngendi yo apik'e??

Alamat KTP ku saiki Tangerang,
Aq tinggale neng Jakarta,
Kontrakanku neng Bekasi.

iki beneran Lho mas, dudu goroh or pamer.
trus aku kon ndaftar wilayah pundi???

Binggung aing....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Wed Aug 06, 2008 9:28 am

Ten mriki ngih angsal... sampean saget teko kan...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Wed Aug 06, 2008 10:03 am

aku absen neng ndi ki yah....
KTP ku sih tangerang, tp cedak neng jkt...
aku melu wilayah tangerang ae lah.. sesuai KTP catet ndung... dance
Kembali Ke Atas Go down
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Wed Aug 06, 2008 10:06 am

1. GandunG
2. 4lief4
3. dedik cahyono
4. uchie (the purple girl)
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Wed Aug 06, 2008 3:10 pm

Wis tak daftarke .............

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Wed Aug 06, 2008 11:51 pm

gandung wrote:
Ten mriki ngih angsal... sampean saget teko kan...

Insya ALLOH mas, menawi kulo sios wangsul..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Thu Aug 07, 2008 9:33 am

sampun d catet lho kang... ajib
mugo2 wae sido bali sampean ...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Thu Aug 07, 2008 9:30 pm

kok jenengku ditulis dobel kang??

Yo tak usaha ke aku balik kampung lan iso melu silaturahmi...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Fri Aug 08, 2008 9:40 am

tread sebelah meniko Global kang ( JABODETABEK ) nak kulo namung tangerang thok.



Lanjutzzzzzz

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Fri Aug 15, 2008 3:18 am

sing neng tangerang kok gor sitik ketok'e kang??
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   Tue Sep 30, 2008 11:34 pm

Sep,d tunggu kedatangan ny bsk tgl 3 yow.

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )   

Kembali Ke Atas Go down
 
Yang bisa Kumpul wonosari ( Syawalan )
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kumpulnya Para Pencari Nasi-
Navigasi: