Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
mamat
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 17.03.08

PostSubyek: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Mon Mar 17, 2008 11:06 pm

First topic message reminder :

Sopo dhek cilikane seneng buru walang ?golek enthung uler jati ...? atawa olan-olan nang pok turi ..
Yen aku seneng gogoh urang lan wader nang kali, trus di bakar nganggo uwuh ...
Mak nyuuuzzzz ...!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.simamat.com

PengirimMessage
__BlacKy__
Donatur


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Fri Apr 04, 2008 3:57 pm

ngakakk di goreng ke yo besuk ngakakk nek biduren ki..sek mangan di okei walange mengko suwi2 wes biasa ngakakk jare wingi muleh mangn walang :!@#@!:
Kembali Ke Atas Go down
kancil
KorLap


Join date : 06.04.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Sun Apr 06, 2008 7:50 pm

Walah kelingan walang kemriuk marai ngeces ki. Sesuk aku meh balik tak borong walang ah...

>kowe pesen ra sul? Ojo2 koe bidur2 nek mangan walang?
Kembali Ke Atas Go down
http://artonedigital.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Mon Apr 14, 2008 6:48 pm

mamat wrote:
Sopo dhek cilikane seneng buru walang ?golek enthung uler jati ...? atawa olan-olan nang pok turi ..
Yen aku seneng gogoh urang lan wader nang kali, trus di bakar nganggo uwuh ...
Mak nyuuuzzzz ...!!

aku mas, golek walang neng nggadhok, trus enthung wes jati, karo wit trembesi, olan -olan yo sering, neng sak iki wes ora iso wong kene eneng e pok pondasi je, ora ono wet turi, nek
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re : walang ....   Thu Apr 24, 2008 7:46 pm

Kebiasaan ku di sebut kebeh ki........
aku maret bali neng GK baline neng jkt ngowo Walang
rasane mak nyos tenan





ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
redbiem
Koordinator


Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu Apr 24, 2008 9:58 pm

the purple girl wrote:
ngakakk 2 minggu yg lalu aku pulang kampung ngakakk
walang bukan lagi diburu mas-mas..
tapi udah di komersilkan..
sekilo Rp.10.000 nah ini tersedia berkarung-karung..
daripada lari-lari udah pada tua, mending kepasar beli walang sekilo ajib
ampe abis nasi sebakul tuh pasti.. ngakakk

ngakakk bisa lho dibawa ke jakarta, caranya:
1. walang dibersihkan dirumah, dibersihin tai nya juga
2. di jarangi panas
3. digoreng garing tp jangan gosong
4. masukkan dalam plastik

sampai jakarta jangan langsung dimakan
tp digoreng lagi biar pas makan bunyi "kreekk"

ini pengalaman kakang ku lho ngakakk
klo aku sendiri biduren klo mam belalang ngakakk

Dalem mu ndi to mbak? sesuk tak dolan nggonmu, kursus mengawetkan walang langsung heheheheheheh... ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Kebiasaanku kabeh   Fri Apr 25, 2008 1:18 pm

mamat wrote:
Sopo dhek cilikane seneng buru walang ?golek enthung uler jati ...? atawa olan-olan nang pok turi ..
Yen aku seneng gogoh urang lan wader nang kali, trus di bakar nganggo uwuh ...
Mak nyuuuzzzz ...!!
.
Jaman cilik mbiyen golek walang ki profesiku je. Iso di dol lumayan nggo sangu sekolah. esuk uthuk uthuk yo sering njagani uler jati dho terjun bebas.
Saiki nek sedulur dolan neng jakarta nek lagi usum walang yo mesthi di gawakke.
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Fri Apr 25, 2008 4:59 pm

aku naksir ki karo fotone mas gareng, walange marai kangen karo gunung kidul, wahhh lebaran isih suwe yo, kapan bali ...
Kembali Ke Atas Go down
yaet
Warga


Join date : 26.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Fri Apr 25, 2008 6:39 pm

dexsa wrote:
aku naksir ki karo fotone mas gareng, walange marai kangen karo gunung kidul, wahhh lebaran isih suwe yo, kapan bali ...

Mas dexsa ak wingi bar enthok kiriman walang,......Enak tenan!!!!!!!! ajib ajib karo pizza we kalah enake,...rep ra kw :) :)
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Ora ono wulune ning yo enak   Fri Apr 25, 2008 7:02 pm

yaet wrote:
dexsa wrote:
aku naksir ki karo fotone mas gareng, walange marai kangen karo gunung kidul, wahhh lebaran isih suwe yo, kapan bali ...

Mas dexsa ak wingi bar enthok kiriman walang,......Enak tenan!!!!!!!! ajib ajib karo pizza we kalah enake,...rep ra kw :) :)

Iki ora ono wulune ning yo enak...
Kremes kremes nek digoreng garing
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Sat Apr 26, 2008 2:00 pm

mas Gareng,coba ditampelke photo JANGKRIK, ono seng isih doya ra...yo...
ngakak ngakak
jepretane OK lho mas...UUUUAAAAAPPPIIIK
jane aku yo seneng njepret, tapi gak roh teknik'e babar blas...
tapi aku moh nek dijepret.... Lorrroooo.
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Iso wae lho   Sat Apr 26, 2008 3:57 pm

maniss wrote:
mas Gareng,coba ditampelke photo JANGKRIK, ono seng isih doya ra...yo...
ngakak ngakak
jepretane OK lho mas...UUUUAAAAAPPPIIIK
jane aku yo seneng njepret, tapi gak roh teknik'e babar blas...
tapi aku moh nek dijepret.... Lorrroooo.

Jangkrik aku durung njepret je, sesuk nek nemu heheh ... aku yo doyan jangkrik nek digoreng garing dibumboni bawang uyah .. enak banget je .... Aku yo ora iso njepret kok,,,, mung asal jepret wae
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
xender zone
KorLap
avatar

Lokasi : Yogyakarta
Reputation : 3
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 01, 2008 5:02 pm

walang-goreng-enthung-goreng-olan-olan-bakar-wader. ajib
iki yo mak nyusss...! enak nan.! ajib
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue May 06, 2008 12:27 pm

ngakak ngakak kelingan mbiyen isih SD kelas 5, udan2 nggolek walang neng tengah sawah.... lagi entuk 10 wis di uyak2 sing duwe sawah karo di acungi arit ngakak ngakak ngakak ngakak
terus mulih, tekang ngomahe koncoku walange di bakar, di pangan cah 5 iso ngentekke sego sak cething ngakak ngakak ngakak ngakak

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 15, 2008 6:02 am

sug3st wrote:
ngakak ngakak kelingan mbiyen isih SD kelas 5, udan2 nggolek walang neng tengah sawah.... lagi entuk 10 wis di uyak2 sing duwe sawah karo di acungi arit ngakak ngakak ngakak ngakak
terus mulih, tekang ngomahe koncoku walange di bakar, di pangan cah 5 iso ngentekke sego sak cething ngakak ngakak ngakak ngakak

Enak tenan .. Nek aku golek walang iso di dol dicelengi nggo sangu rasulan mas,, ngoolek walange bengi, jenenge nyuluh walang.

Wong Cilik Ongklak Anglklik, Lungguhe Mung Dhingklik, Mangane Mung Sethithik. Uripe Ngoo Ancik-Ancik, Yen Ono Geger Mati Ndisik
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 15, 2008 3:19 pm

wah... nek nyuluh aku urung tau mas.... paling nganggo pulut. nek ora nganggo "plintheng" (ketapel). ngakak ngakak

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue May 20, 2008 5:58 am

wah aku kok doyan kabeh yo
cen ra sirikan kok aku
mencoba untuk menjadi tamu yang baik dengan tidak menolak pemberian tuan Rumah
Kulo nuwun kulo badhe mertamu meniko

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
wawan1st
Warga
avatar

Lokasi : Djogja akan selalu berhati nyaman
Reputation : 0
Join date : 28.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Wed May 28, 2008 8:42 pm

ijeh usum walang po
Kembali Ke Atas Go down
http://esoftdream.net
dhoweh212
KorLap
avatar

Lokasi : Batam/S'Pore
Reputation : 0
Join date : 19.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Wed May 28, 2008 8:48 pm

wooo lha wong aku sing neng batam wae saben sasi tak kon ngirimi walang goreng karo gatot.ning le ngomong mamak ki saiki regane walang ngalahi daging sapi.
Kembali Ke Atas Go down
bayo
KorLap
avatar

Reputation : 3
Join date : 22.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 29, 2008 9:38 am

maniss wrote:
mas Gareng,coba ditampelke photo JANGKRIK, ono seng isih doya ra...yo...
ngakak ngakak
jepretane OK lho mas...UUUUAAAAAPPPIIIK
jane aku yo seneng njepret, tapi gak roh teknik'e babar blas...
tapi aku moh nek dijepret.... Lorrroooo.

Jangkrik njlitheng, ngerik-e poll
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 29, 2008 1:28 pm

bayo wrote:
Jangkrik njlitheng, ngerik-e poll

golek'no seng urip, nggo ngusir tikus.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 29, 2008 1:37 pm

maniss wrote:
bayo wrote:
Jangkrik njlitheng, ngerik-e poll

golek'no seng urip, nggo ngusir tikus.


ngakak ngakak ngakak iso iso wae mbak e ini

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
maniss
Koordinator


Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 29, 2008 1:46 pm

sug3st wrote:
ngakak ngakak ngakak iso iso wae mbak e ini

weh iki tenanan mas, aku gak guyon.
omahku akeh tikuse, biasane anak'ke bayo kae dolanane jangkrek.
lha tak kon nggolek'ke sisan.mengko nak nyang MONAS be nggowo sisan.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
bayo
KorLap
avatar

Reputation : 3
Join date : 22.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 29, 2008 2:21 pm

mbiyen isik cilik gur dideleng, saiki nek iruh langsung di cithes. :scratch:
Kembali Ke Atas Go down
dhoweh212
KorLap
avatar

Lokasi : Batam/S'Pore
Reputation : 0
Join date : 19.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu May 29, 2008 7:26 pm

ADU JANGKRIK Hobyku dhisek ndek cilik
Kembali Ke Atas Go down
Soesan
KorLap
avatar

Lokasi : Jakarta Selatan - Nglipar
Reputation : 0
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu Jun 05, 2008 5:39 pm

mamat wrote:
Sopo dhek cilikane seneng buru walang ?golek enthung uler jati ...? atawa olan-olan nang pok turi ..
Yen aku seneng gogoh urang lan wader nang kali, trus di bakar nganggo uwuh ...
Mak nyuuuzzzz ...!!

SaMI mas Profesiku Dek Cilik yen Bar Sekolah pAsti golek PangAnan Iku

- Yen USum UDan BurU waLang, Ngepyoki wit2an tRs Di Uyak2 karo Konco2,
- Golek Uler Jari, Urik2 NeNG sor wit nek MAk GhentUk berarti enek entunge
- Yen MbengI Nyuluh wader / urang nYang Kali siNambi Ngunduhi Tandurne wong liyo
- Masang IngkuNg utowo Telik Neng Kali OYO
- Golek Uler JOWar / Besi
- NyuLUh KEoNg / BekiCot makanan Fovorit
opo maneh yo..... ketoke isih okeh.

Mulane cah Gunung KIdul Pinter2 wong Panganane peNuh KandUngan denGAn Protein.
termasuk sinG nulIS Iki kiiiiiii Aplouse ajib
Kembali Ke Atas Go down
bayo
KorLap
avatar

Reputation : 3
Join date : 22.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu Jun 05, 2008 6:39 pm

koq ora disebut .. mupu laron yoo ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Sat Jun 07, 2008 6:38 am

njalukkkkk

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Soesan
KorLap
avatar

Lokasi : Jakarta Selatan - Nglipar
Reputation : 0
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 17, 2008 11:51 am

bayo wrote:
koq ora disebut .. mupu laron yoo ngakak

IYo keupen mas,

Nek esuk pas musim rendheng biasane esuk2 sblm mangkat sekolah mupu laron.
trs mulih sekolah biasane wis di goreng / di ungkus / opo di peyek dening SIMBOK dadi tekan ngomah langsung madang. awane bablas buru walang.
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 17, 2008 12:19 pm

waaaaaaaaaaaaaah
marai kelingan dek jaman rung ono listrik kieh

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
the purple girl
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 17, 2008 12:21 pm

Aplouse

kok jangkrik ra do disebutke tah...

isin po....

dance
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 17, 2008 12:32 pm

nek mancing gateng opo kutuk piye ?
asyik gak ?, opo nyuluh wader !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 17, 2008 12:34 pm

jangkrike lagi ngerong jew mbak

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Soesan
KorLap
avatar

Lokasi : Jakarta Selatan - Nglipar
Reputation : 0
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Fri Jun 20, 2008 5:26 pm

Pardjimin wrote:
nek mancing gateng opo kutuk piye ?
asyik gak ?, opo nyuluh wader !!

COcok Kang Dasare omahku mbiyen cerak kali oyo, dadi gaweane yo golek iwak.
Mbiyen dhek cilik ora wani kang... pokoke nek enek gateng / kutuk sing iso kedip kudu dibaleke nyang kali.

Nyuluh wader OK, mulihe sinambi nyuluh tandurane wong liyo (timun, pelem, jagung)
Masang Telek, Bengkeng, Ingkung
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Sat Jun 21, 2008 2:12 pm

wrote:


SaMI mas Profesiku Dek Cilik yen Bar Sekolah pAsti golek PangAnan Iku

- Yen USum UDan BurU waLang, Ngepyoki wit2an tRs Di Uyak2 karo Konco2,
- Golek Uler Jari, Urik2 NeNG sor wit nek MAk GhentUk berarti enek entunge
- Yen MbengI Nyuluh wader / urang nYang Kali siNambi Ngunduhi Tandurne wong liyo
- Masang IngkuNg utowo Telik Neng Kali OYO
- Golek Uler JOWar / Besi
- NyuLUh KEoNg / BekiCot makanan Fovorit
opo maneh yo..... ketoke isih okeh.

Mulane cah Gunung KIdul Pinter2 wong Panganane peNuh KandUngan denGAn Protein.
termasuk sinG nulIS Iki kiiiiiii Aplouse ajib

Lha terus sakiki gaweane sing kepiye mas......Trus mapane ning ngendi sakiki.....
Wah ingkung kuwi sing seger...jan marai liyer ki..... ngakakk ngakakk ngakakk


Terakhir diubah oleh Wonosingo Ngali Kidul tanggal Wed Nov 05, 2008 11:22 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
siwid
Donatur
avatar

Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 24, 2008 6:31 pm

wew.. Pak ERTE Soesan kie jebule raja gegremet. kabeh wis d lakoni. ngakakk ajib lanjout boss..

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
Soesan
KorLap
avatar

Lokasi : Jakarta Selatan - Nglipar
Reputation : 0
Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jul 01, 2008 4:00 pm

siwid wrote:
wew.. Pak ERTE Soesan kie jebule raja gegremet. kabeh wis d lakoni. ngakakk ajib lanjout boss..

Sak Niki PUN Dadi PAK LURAH lho kang, iki wis netuk lemah Bengkok/Lungguh. dance dance
Kembali Ke Atas Go down
Tugiyono
Lurah
avatar

Lokasi : Semanu/ jakarta/ makassar
Reputation : 0
Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jul 01, 2008 6:47 pm

walah kang ngonaku wis gak ono walang , dogolane wis podo di pupu
yen pingin walang paling tuku neng mijahan 20 puluh ewu sekandat
Kembali Ke Atas Go down
oix
Warga
avatar

Lokasi : Jogja
Reputation : 0
Join date : 09.10.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Oct 14, 2008 6:03 pm

Wah marai kemecer walang goreng kr enthung goreng. Luwih enak ketimbang urang goreng. Yo ora cui... Kapan musim yo. Tak bali
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Wed Oct 15, 2008 4:06 am

sopo sing wis tau mangan putul??
kuwi panganku dek cilik, pokok'e bongso gegremet wis tak cobo..

_________________
sak beja-bejane wong lali, iseh bejo wong kang eling lan waspodo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   

Kembali Ke Atas Go down
 
Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kuliner-
Navigasi: