Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3
PengirimMessage
mamat
Warga
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 17.03.08

PostSubyek: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Mon Mar 17, 2008 11:06 pm

First topic message reminder :

Sopo dhek cilikane seneng buru walang ?golek enthung uler jati ...? atawa olan-olan nang pok turi ..
Yen aku seneng gogoh urang lan wader nang kali, trus di bakar nganggo uwuh ...
Mak nyuuuzzzz ...!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.simamat.com

PengirimMessage
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 17, 2008 12:32 pm

nek mancing gateng opo kutuk piye ?
asyik gak ?, opo nyuluh wader !!
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 17, 2008 12:34 pm

jangkrike lagi ngerong jew mbak
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Soesan
KorLap


Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Fri Jun 20, 2008 5:26 pm

Pardjimin wrote:
nek mancing gateng opo kutuk piye ?
asyik gak ?, opo nyuluh wader !!

COcok Kang Dasare omahku mbiyen cerak kali oyo, dadi gaweane yo golek iwak.
Mbiyen dhek cilik ora wani kang... pokoke nek enek gateng / kutuk sing iso kedip kudu dibaleke nyang kali.

Nyuluh wader OK, mulihe sinambi nyuluh tandurane wong liyo (timun, pelem, jagung)
Masang Telek, Bengkeng, Ingkung
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Sat Jun 21, 2008 2:12 pm

wrote:


SaMI mas Profesiku Dek Cilik yen Bar Sekolah pAsti golek PangAnan Iku

- Yen USum UDan BurU waLang, Ngepyoki wit2an tRs Di Uyak2 karo Konco2,
- Golek Uler Jari, Urik2 NeNG sor wit nek MAk GhentUk berarti enek entunge
- Yen MbengI Nyuluh wader / urang nYang Kali siNambi Ngunduhi Tandurne wong liyo
- Masang IngkuNg utowo Telik Neng Kali OYO
- Golek Uler JOWar / Besi
- NyuLUh KEoNg / BekiCot makanan Fovorit
opo maneh yo..... ketoke isih okeh.

Mulane cah Gunung KIdul Pinter2 wong Panganane peNuh KandUngan denGAn Protein.
termasuk sinG nulIS Iki kiiiiiii Aplouse ajib

Lha terus sakiki gaweane sing kepiye mas......Trus mapane ning ngendi sakiki.....
Wah ingkung kuwi sing seger...jan marai liyer ki..... ngakakk ngakakk ngakakk


Terakhir diubah oleh Wonosingo Ngali Kidul tanggal Wed Nov 05, 2008 11:22 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
siwid
Donatur


Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jun 24, 2008 6:31 pm

wew.. Pak ERTE Soesan kie jebule raja gegremet. kabeh wis d lakoni. ngakakk ajib lanjout boss..
Kembali Ke Atas Go down
Soesan
KorLap


Join date : 29.05.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jul 01, 2008 4:00 pm

siwid wrote:
wew.. Pak ERTE Soesan kie jebule raja gegremet. kabeh wis d lakoni. ngakakk ajib lanjout boss..

Sak Niki PUN Dadi PAK LURAH lho kang, iki wis netuk lemah Bengkok/Lungguh. dance dance
Kembali Ke Atas Go down
Tugiyono
Lurah


Join date : 30.06.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Jul 01, 2008 6:47 pm

walah kang ngonaku wis gak ono walang , dogolane wis podo di pupu
yen pingin walang paling tuku neng mijahan 20 puluh ewu sekandat
Kembali Ke Atas Go down
oix
Warga


Join date : 09.10.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Tue Oct 14, 2008 6:03 pm

Wah marai kemecer walang goreng kr enthung goreng. Luwih enak ketimbang urang goreng. Yo ora cui... Kapan musim yo. Tak bali
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Wed Oct 15, 2008 4:06 am

sopo sing wis tau mangan putul??
kuwi panganku dek cilik, pokok'e bongso gegremet wis tak cobo..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
jati
KorLap
avatar

Lokasi : Rawamangun-Bintaro-Ponjong
Reputation : 0
Join date : 04.11.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Wed Dec 03, 2008 8:47 pm

ingkung karo telik ki opo to?
Kembali Ke Atas Go down
http://daris.blog.friendster.com/
iceday
KorLap
avatar

Lokasi : karawang
Reputation : 3
Join date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   Thu Dec 04, 2008 12:56 am

jan nek masalah walang malah kualik-walik,
lha piye tho neng lampung kuwi walang malah dadi "HAMA-ne" uwong, lha kok neng kampung Uwong dadi "HAMA-ne" walang, dudu walange sing ngetek-enteki malah uwonge.
ngati sing duwe tanduran muring-muring
ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader   

Kembali Ke Atas Go down
 
Walang Goreng, Enthung Goreng, Olan-Olan Bakar, Wader
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kuliner-
Navigasi: