Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
PengirimMessage
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Aug 25, 2008 1:38 pm

First topic message reminder :

[img][/img]


iki lagi podo bar teko ,langsung lungguhan karo ngobrol2 ngalor ngidul disek, ajib
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Thu Aug 28, 2008 3:16 pm

gimbik wrote:
ki tekan pinisilin barang

mbuh kui mbik..., ben nyat do sentimen koq karo aku kih...!!
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Thu Aug 28, 2008 3:35 pm

hehehehehehe
hura sentimen mas
mung do iri ro artis
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Thu Aug 28, 2008 4:04 pm

masgareng wrote:
Mas Bayu .. Maturnuwun walange .. Jan nyamleng tenan .. Sayang wae .. kurang okeh .. soale diengeh nggo kang pardjimin hahaha Very Happy
blaky tambah parah no kene ireng no ngomah tambang nggusenge opo mung mblayang wae gaweanmu le ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
madi
Koordinator


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Thu Aug 28, 2008 4:20 pm

Pardjimin wrote:
gimbik wrote:
ki tekan pinisilin barang

mbuh kui mbik..., ben nyat do sentimen koq karo aku kih...!!

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

bener kw ,
pinisilin kw seko cah cilik tekan mbah2 ki akeh sik butuhhhhh
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Thu Aug 28, 2008 5:57 pm

madiorg wrote:
Pardjimin wrote:
gimbik wrote:
ki tekan pinisilin barang

mbuh kui mbik..., ben nyat do sentimen koq karo aku kih...!!

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

bener kw ,
pinisilin kw seko cah cilik tekan mbah2 ki akeh sik butuhhhhh

lha pinisilin ki opo to jan2e , ? aku ra reti jew frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Thu Aug 28, 2008 7:28 pm

pinisilin kih obat koreng, mosok aku di padhakne obat koreng kih...

elek2 ngene ki yo anggota aku ki....., koq yo do sio2 temen to karo aku...!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 9:03 am

malah tekan obat-obatan ngakakk ngakakk

piye.... wingi ono sing mengesan ra???
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 11:38 am

sug3st wrote:
malah tekan obat-obatan ngakakk ngakakk

piye.... wingi ono sing mengesan ra???

Yo jelas ono to kang sug3st.. dance dance
yo mung sing mengesan nggo tiap2 pribadi mestine bedo-bedo ;) ;)
Nek aku pribadi pokokke kroso seneng iso ngumpul karo sedherek-sedherek FKOG jabotabek ajib ajib ajib
Mugo-mugo rasa kebersamaan ini akan senantiasa terpupuk sampai kapan pun....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
n03rV
KorLap


Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 12:08 pm

kang & mbayu semua kulo nyuwon ngapuro de winggi ra iso melu kegiatan secara full
maaf yaaa
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 12:43 pm

n03rV wrote:
kang & mbayu semua kulo nyuwon ngapuro de winggi ra iso melu kegiatan secara full
maaf yaaa

mboten nopo2 mas..... matur nuwun sanget, wingi wis iso nyempatke dolan karo calon garwone.

nek aku akeh banget sing mengesan ,..... terutama pas main remi. nilai seko 100 an iso dadi (-)400 ngakak ngakak ngakak dasare bodho, ra iso main remi.

ning sing pasti, aku seneng banget iso kumpul karo sedulur2 seko GK, wis ora iso di critakke nganggo kata2. :l0(())((: :l0(())((:

siji maneh sing mengesan juga, pas mulih, ono konco sing mandeg ping 3 kebeles pipit. ngakak ngakak ngakak

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 3:10 pm

sug3st wrote:
n03rV wrote:
kang & mbayu semua kulo nyuwon ngapuro de winggi ra iso melu kegiatan secara full
maaf yaaa

mboten nopo2 mas..... matur nuwun sanget, wingi wis iso nyempatke dolan karo calon garwone.


kae kih wis dadi mantan pacar yo mas edy... wah piye toh ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 7:19 pm

bayou wrote:

Nek aku pribadi pokokke kroso seneng iso ngumpul karo sedherek-sedherek FKOG jabotabek ajib ajib ajib
Mugo-mugo rasa kebersamaan ini akan senantiasa terpupuk sampai kapan pun....

Podho kang aku yo seneng banget iso ketemu sedulur kabeh, Yo penyuwunku mugo2 tansah guyup rukun, ayem tentrem.. tambah ngremboko...

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 7:43 pm

sug3st wrote:
n03rV wrote:
kang & mbayu semua kulo nyuwon ngapuro de winggi ra iso melu kegiatan secara full
maaf yaaa

mboten nopo2 mas..... matur nuwun sanget, wingi wis iso nyempatke dolan karo calon garwone.

TAK NGGUYU DISIK AHHH.... ngakak ngakak ngakak
Kae ki wis garwane yo mas sug3st... dance dance
Klah to njenegan??arepo cilik kae PEMBERANI lho... ajib ajib ajib
Pokokke njenengan ro aku ki kalah ro mas No3rvi... :;89: :;89:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 9:58 pm

wah jan gayeng tenan kii........... ajib

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 10:49 pm

kulo nderek bingah iki kang/mbak,.....arepo ora melu ning rasane koyo melu ngono,.....pada rukun rukun,........sugeng makarya dumateng sedoyo mawon,........

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Fri Aug 29, 2008 11:01 pm

bayou wrote:
sug3st wrote:
n03rV wrote:
kang & mbayu semua kulo nyuwon ngapuro de winggi ra iso melu kegiatan secara full
maaf yaaa

mboten nopo2 mas..... matur nuwun sanget, wingi wis iso nyempatke dolan karo calon garwone.

TAK NGGUYU DISIK AHHH.... ngakak ngakak ngakak
Kae ki wis garwane yo mas sug3st... dance dance
Klah to njenegan??arepo cilik kae PEMBERANI lho... ajib ajib ajib
Pokokke njenengan ro aku ki kalah ro mas No3rvi... :;89: :;89:

waaaaaaaaaaaaa, :;89: :;89: :;89: mas n03rV, kulo mboten mangertos manawi diajeng e meniko garwonipun sampeyan.

wah jan........ isin tenan aku....... rep ngumpet neng ndi yo ????

ketokke ora gur aku dewe sing kalah mas bayou..... siul siul siul


pardjimin wrote:
kae kih wis dadi mantan pacar yo mas edy... wah piye toh ?
tak ralat kang Amiiiin Amiiiin

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Sat Aug 30, 2008 4:28 am

wekekekekekek mesakke mas edy padahal aku yo mikire ngono wingi

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
n03rV
KorLap
avatar

Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Sat Aug 30, 2008 9:39 am

sug3st wrote:
bayou wrote:
sug3st wrote:
n03rV wrote:
kang & mbayu semua kulo nyuwon ngapuro de winggi ra iso melu kegiatan secara full
maaf yaaa

mboten nopo2 mas..... matur nuwun sanget, wingi wis iso nyempatke dolan karo calon garwone.

TAK NGGUYU DISIK AHHH.... ngakak ngakak ngakak
Kae ki wis garwane yo mas sug3st... dance dance
Klah to njenegan??arepo cilik kae PEMBERANI lho... ajib ajib ajib
Pokokke njenengan ro aku ki kalah ro mas No3rvi... :;89: :;89:

waaaaaaaaaaaaa, :;89: :;89: :;89: mas n03rV, kulo mboten mangertos manawi diajeng e meniko garwonipun sampeyan.

wah jan........ isin tenan aku....... rep ngumpet neng ndi yo ????

ketokke ora gur aku dewe sing kalah mas bayou..... siul siul siul


pardjimin wrote:
kae kih wis dadi mantan pacar yo mas edy... wah piye toh ?
tak ralat kang Amiiiin Amiiiin


ngakakk ngakakk wah berarti aq isih koyo cah ABG yoo asiik :;;./0: dance

kang sampean niku Mboten kalah gak boleh
tp sampean niku tidak terburu -buru, untuk mempersiapkan segala sesuatunya dengan matang & mapan ajib
*soktuamadeon:uu:
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Sat Aug 30, 2008 10:59 am

siap pak n03rV :oops: :oops:

*malu mode ON

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Sat Aug 30, 2008 5:02 pm

gimbik wrote:
wekekekekekek mesakke mas edy padahal aku yo mikire ngono wingi

Waduwwww frustasi frustasi frustasi.......jan njenengan ki kok yo ra gelem takon aku to kang gimbik??
Weh nek njenengan we lumrah wong lagi ketemu pisan...lha mas eddy ki wis bola-bali ngobrol jew... ngakakk ngakakk

sug3st wrote:
ketokke ora gur aku dewe sing kalah mas bayou..... siul siul siul

HU'uh kang..aku yo luwih kalah... Sad Sad Sad lha timbang nek rung payu ki?? ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Sep 01, 2008 3:39 pm

ta dongakke entuk jodho mas ndang rabi njuk pesta

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Sep 01, 2008 3:52 pm

aku yo mung iso bantu doa tok , ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: mlayu ae ahh,....................., isin......   Mon Sep 01, 2008 3:59 pm

bayou wrote:
gimbik wrote:
wekekekekekek mesakke mas edy padahal aku yo mikire ngono wingi

Waduwwww frustasi frustasi frustasi.......jan njenengan ki kok yo ra gelem takon aku to kang gimbik??
Weh nek njenengan we lumrah wong lagi ketemu pisan...lha mas eddy ki wis bola-bali ngobrol jew... ngakakk ngakakk

sug3st wrote:
ketokke ora gur aku dewe sing kalah mas bayou..... siul siul siul

HU'uh kang..aku yo luwih kalah... Sad Sad Sad lha timbang nek rung payu ki?? ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Sep 01, 2008 4:02 pm

tak ndelik whae iki aku,
isin,......
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Sep 01, 2008 4:12 pm

Prexndes wrote:
tak ndelik whae iki aku,
isin,......



Nek ndelik ngajako aku kang.. 8) 8) 8) tak kancani.. :;;./0: :;;./0:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Sep 01, 2008 4:24 pm

Nek aku etho2 ra krungu karo ra ngerti wae..!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Sep 01, 2008 7:29 pm

wah lak kok do podo delik2an ngene iki, lha kapan payune iki nek ndelik trs

ngakakk
ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
avatar

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Sep 01, 2008 7:47 pm

siul siul do mbahas opo iki kok do delikan iki seng penting do kompak selalu wes apik wong jodo rejeki lan mati wes ono sengngatur ngakakk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Mase_
Camat
avatar

Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Sep 02, 2008 9:47 am

iwans wrote:
siul siul do mbahas opo iki kok do delikan iki seng penting do kompak selalu wes apik wong jodo rejeki lan mati wes ono sengngatur ngakakk

wahh.... ono kemajuan kih omongan iwans.... ajib ngakak

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Sep 02, 2008 12:13 pm

giadi_pcs wrote:
wah lak kok do podo delik2an ngene iki, lha kapan payune iki nek ndelik trs

ngakakk
ngakakk

Lha le ndelik kui nge POOR sing enom2 koyo njenengan jew kang.. ngakakk ngakakk
Sing enom ki arepo le start disik kae yo gur ting regajik gek entek-entekane disalib neng tikungan.. dance dance dance
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
n03rV
KorLap
avatar

Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Sep 02, 2008 3:12 pm

bayou wrote:
giadi_pcs wrote:
wah lak kok do podo delik2an ngene iki, lha kapan payune iki nek ndelik trs

ngakakk
ngakakk

Lha le ndelik kui nge POOR sing enom2 koyo njenengan jew kang.. ngakakk ngakakk
Sing enom ki arepo le start disik kae yo gur ting regajik gek entek-entekane disalib neng tikungan.. dance dance dance

Siiip kang ajib
nganggo gayane Valintino rossi ki :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Sep 02, 2008 3:17 pm

n03rV wrote:
bayou wrote:
giadi_pcs wrote:
wah lak kok do podo delik2an ngene iki, lha kapan payune iki nek ndelik trs
Lha le ndelik kui nge POOR sing enom2 koyo njenengan jew kang.. ngakakk ngakakk
Sing enom ki arepo le start disik kae yo gur ting regajik gek entek-entekane disalib neng tikungan.. dance dance dance
Siiip kang ajib
nganggo gayane Valintino rossi ki :/;;0;;:

Le nyalib sambi rebah kae..weerrrrrrrrr...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Sep 03, 2008 6:16 pm

Sing genah AKU ORA MELU-MELU

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
iwans
Camat
avatar

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Thu Sep 04, 2008 1:02 am

ngakakk ngakakk angaunten mmas momod tret apike dilog mawon pun kaleksanan to mlh nggo ngobrol ngalor ngidull ajib ajib suwun om momot

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Sponsored content




PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   

Kembali Ke Atas Go down
 
NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 6 dari 6Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: