Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
PengirimMessage
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Mon Aug 25, 2008 1:38 pm

First topic message reminder :

[img][/img]


iki lagi podo bar teko ,langsung lungguhan karo ngobrol2 ngalor ngidul disek, ajib
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 9:27 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Ojo do d upload cah pothone mas jimin ki...mbok ben wae... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ......

Wong photone mas jimin kii...klise kobong jeeee...dadi ra iso d upload.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ...

Sing marai ki teko2 langsung madang jeeeeee..

waaa.. lha nak ikih ki... metermen karo aku ..., ora mung sentimen meneh... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Tamu
Tamu



PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 11:04 am

Tunggu kehadiran handsfree baru, made in pakde prexndes
kok ra ono seng duwe fotone yo, seng pas nganggo handsfree kae apik lho nek eneng ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 11:52 am

aku ra entuk kang suwe auto fokuse
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 11:55 am

wah... akuh yo ra njupuk jew.. entuke pas kalungan anduk thok ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 12:02 pm

wah neng kameraku ono pora yo , ko tak ilikane lha seing sijirung tao cek
Kembali Ke Atas Go down
raxsheeds911
Lurah


Join date : 09.06.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 1:54 pm

PHOTOKU MESTINE RA ONO IKI...NGAPUNTEN MBOTEN SAGED NDEREK

Salam kangge mAs Gareng...Njenengan kenal mboten kaliyan Mas Kulo "Gathot" gathoe18????


SUWUN
Kembali Ke Atas Go down
http://monetize2urblog.blogspot.com
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 2:20 pm

raxsheeds911 wrote:
PHOTOKU MESTINE RA ONO IKI...NGAPUNTEN MBOTEN SAGED NDEREK

Salam kangge mAs Gareng...Njenengan kenal mboten kaliyan Mas Kulo "Gathot" gathoe18????


SUWUN

Lho adine kang gathoe gak tahune .. Kulo tepang sanget kalian kang gathoe.. Piyambakipun Panutan kulo.. Riyin kulo asring dolan ten maleo rikolo kang gathoe dereng pindah ten solo. Salam taklim kulo kagem kang gathoe18.
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 2:54 pm

sug3st wrote:
sing merk santiago kuwi.. aku ngerti sandale sopo dance

wah aku yo pingin reti kiii....sopo yooo....

masgareng wrote:
sug3st wrote:
masgareng wrote:
Lha kok aku dadi ireng banget Ed ....

bukane seko konone mas ngakakk ngakakk ngakakk
mau bengi rep tak edit ra entuk neng kang haryo... jarene opo anane wae.....

Yo wis nak ngono berarti yo pancene kang haryo arep mateni pasaranku Sad( Sad(

Tenang mas gareng, nek alami ki apik lho...g ono gaya2 mrai ra nyamleng....opo2 wae nek nganggo gaya ki kemringet jeeeeeee.....wekekekekekek..

dexsa wrote:
Tunggu kehadiran handsfree baru, made in pakde prexndes
kok ra ono seng duwe fotone yo, seng pas nganggo handsfree kae apik lho nek eneng ngakakk ngakakk ngakakk
wah jan pengamat tenan je pak guru ki.......ning jan apik ki.....sopo to pak???

raxsheeds911 wrote:
PHOTOKU MESTINE RA ONO IKI...NGAPUNTEN MBOTEN SAGED NDEREK

Salam kangge mAs Gareng...Njenengan kenal mboten kaliyan Mas Kulo "Gathot" gathoe18????


SUWUN

Wah ngene iki nek ketemu mantan2...ro adnine mantan ki.....

Badar mas gareng.... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:08 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
sug3st wrote:
sing merk santiago kuwi.. aku ngerti sandale sopo dance

wah aku yo pingin reti kiii....sopo yooo....

masgareng wrote:
sug3st wrote:
masgareng wrote:
Lha kok aku dadi ireng banget Ed ....

bukane seko konone mas ngakakk ngakakk ngakakk
mau bengi rep tak edit ra entuk neng kang haryo... jarene opo anane wae.....

Yo wis nak ngono berarti yo pancene kang haryo arep mateni pasaranku Sad( Sad(

Tenang mas gareng, nek alami ki apik lho...g ono gaya2 mrai ra nyamleng....opo2 wae nek nganggo gaya ki kemringet jeeeeeee.....wekekekekekek..

dexsa wrote:
Tunggu kehadiran handsfree baru, made in pakde prexndes
kok ra ono seng duwe fotone yo, seng pas nganggo handsfree kae apik lho nek eneng ngakakk ngakakk ngakakk
wah jan pengamat tenan je pak guru ki.......ning jan apik ki.....sopo to pak???

raxsheeds911 wrote:
PHOTOKU MESTINE RA ONO IKI...NGAPUNTEN MBOTEN SAGED NDEREK

Salam kangge mAs Gareng...Njenengan kenal mboten kaliyan Mas Kulo "Gathot" gathoe18????


SUWUN

Wah ngene iki nek ketemu mantan2...ro adnine mantan ki.....

Badar mas gareng.... ngakak ngakak ngakak

Paling iso kang haryo ki ....
Durung Badar kok kang nunggu bar Goro-Goro
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:12 pm

masgareng wrote:


Paling iso kang haryo ki ....
Durung Badar kok kang nunggu bar Goro-Goro

Yo melakne kuwi......mas.... 🐒
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:12 pm

sing penting ora ngapok ke wong akeh......

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:21 pm

sug3st wrote:
sing penting ora ngapok ke wong akeh......

Lha untung wae aku ora kapok ... wis tuwo ki yo digelar digulung.. Nek rambute dowo yo dikuncir ... :))

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:22 pm

raxsheeds911 wrote:
PHOTOKU MESTINE RA ONO IKI...NGAPUNTEN MBOTEN SAGED NDEREK

Salam kangge mAs Gareng...Njenengan kenal mboten kaliyan Mas Kulo "Gathot" gathoe18????


SUWUN

Wonosingo Ngali Kidul wrote :

Wah ngene iki nek ketemu mantan2...ro adnine mantan ki.....

Badar mas gareng.... ngakak ngakak ngakak


Jan jubah dewo luntur ganti rupo dadi petruk..eh gareng ding!!
ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:27 pm

kang Bayu .. Lha endi gek diupload ......

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:38 pm

la endi.. jare ono foto syur.? frustasi
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:49 pm

sug3st wrote:
sing penting ora ngapok ke wong akeh......
lha opone sing ngapokke wong akeh???
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:53 pm

bayou wrote:
sug3st wrote:
sing penting ora ngapok ke wong akeh......
lha opone sing ngapokke wong akeh???

sing ngapoke wong akeh ki, sing memanganan terus......
dadi malah kancilen do rono kabeh........

Jan gek ketemu sepisan kuwi, aku ketemu sedulur ning perantauan..apik tenan...... ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 3:57 pm

Ojo d teruske..... poto liyane wae gek d upload tak tunggoni....
kang bayou endi potone sing munggah gunung>???

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:08 pm

Photone karo aku sing adus kae lhooo...gek spa ning .....ngisor kae...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:17 pm

iki tukang jagal lagi teko..hihhhhh..sangar!!


iki neng pinggir kali..


Iki 3 sesepuh FKOG jabotabek..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:17 pm

photoku barang kih..., ben ketok nek anggota yoan ...!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:19 pm

akhirnya, photoku nongol juga

matur nuwun mas bayou... (ning yo ojo tukang jagal to, athik yo sangar temen) ngakakk

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:20 pm

kuwi kali oya yo.? ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:21 pm

Pardjimin wrote:
photoku barang kih..., ben ketok nek anggota yoan ...!!


sesepuh kungkom kali kae apikkkkkk

affraid affraid affraid affraid affraid affraid

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:27 pm

madiorg wrote:
Pardjimin wrote:
photoku barang kih..., ben ketok nek anggota yoan ...!!


sesepuh kungkom kali kae apikkkkkk

affraid affraid affraid affraid affraid affraid

rung ono sik kungkum kih di..., ndi to sik kungkum ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Tamu
Tamu
avatar


PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:55 pm

bayou wrote:

Iki 3 sesepuh FKOG jabotabek..
[/img]
hayo seng rumongso sepuh ngaku, hayo dipolling sopo seng paling "sepuh" ki ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:55 pm

japrax wrote:
kuwi kali oya yo.? ngakakk

Udu kali oyo.....kuwi kali puncak....do bar mandi sauna ro spa.....

spaneng sithik ro kebo njerom???

wekekekekekekekekkeke ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 4:57 pm

dexsa wrote:
bayou wrote:

Iki 3 sesepuh FKOG jabotabek..
[/img]
hayo seng rumongso sepuh ngaku, hayo dipolling sopo seng paling "sepuh" ki ngakakk ngakakk

Hayoooo bener...sing paling sepuh.....
1. Nggrahtil...
2. Galak
3. Panasan..
4. Kebo wae rep d pateni jeeee....
wekekekekekekekkekek......
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 5:26 pm

Pardjimin wrote :


akhirnya, photoku nongol juga

matur nuwun mas bayou... (ning yo ojo tukang jagal to, athik yo sangar temen) ngakakk
_________________

lha di ganti tukang pukul po??? ngakakk


japrax wrote :

kuwi kali oya yo.? ngakakk

Nek kali oyo ki luwih bening timbang kui nuh mas...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 6:21 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
dexsa wrote:
bayou wrote:

Iki 3 sesepuh FKOG jabotabek..
[/img]
hayo seng rumongso sepuh ngaku, hayo dipolling sopo seng paling "sepuh" ki ngakakk ngakakk

Hayoooo bener...sing paling sepuh.....
1. Nggrahtil...
2. Galak
3. Panasan..
4. Kebo wae rep d pateni jeeee....
wekekekekekekekkekek......

ngakak ngakak (karo nyekeli weteng)

udud sik :!@#@!:

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 10:39 pm

Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
dexsa wrote:
bayou wrote:

Iki 3 sesepuh FKOG jabotabek..
[/img]
hayo seng rumongso sepuh ngaku, hayo dipolling sopo seng paling "sepuh" ki ngakakk ngakakk

Hayoooo bener...sing paling sepuh.....
1. Nggrahtil...
2. Galak
3. Panasan..
4. Kebo wae rep d pateni jeeee....
wekekekekekekekkekek......

ngakak ngakak (karo nyekeli weteng)

udud sik :!@#@!:


Melu udut.. untung wae aku isih enom..

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Tue Aug 26, 2008 11:03 pm

aku yo melu udud ah

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Aug 27, 2008 12:27 am

Aku sing tak Nginang wae ah...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Aug 27, 2008 5:36 am

ngekek maneh akuh........ nggawe kupi karo teh sik wae ahhhhhhhh
bar tangi turu jew.....

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
chom
Camat
avatar

Lokasi : WoNoSaRi
Reputation : 2
Join date : 12.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Aug 27, 2008 11:00 am

tora sudiro akhirnya diupload................
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Aug 27, 2008 11:16 am

perasaanku aku di jeprat-jepret bola bali kih, koq nongole mung 3, opo do kebakar to mas bayou ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Aug 27, 2008 12:07 pm

suwun mas bayou fotone wis ono la sing spa urung to mas?
yo nek selo wae karo sing jumpa fans ning gir kali kae lho jo lali.

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Aug 27, 2008 1:20 pm

Pardjimin wrote:
perasaanku aku di jeprat-jepret bola bali kih, koq nongole mung 3, opo do kebakar to mas bayou ?

sik mas bar iki tak upload kabeh..wingi aku akeh gawean jew... frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   Wed Aug 27, 2008 1:26 pm

Menunggu adalah pekerjaan yg membosankan.....ning nek nunggune kuwi ro prawan jan seger...betah 3 tahun kiii...
wekekekekekekekke ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Sponsored content




PostSubyek: Re: NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR   

Kembali Ke Atas Go down
 
NGUMPUL BARENG 23-24 AGUSTUS 2008 BOGOR
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 6Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: