Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Marhaban Ya Ramadhan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
bayou
Camat


Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Marhaban Ya Ramadhan   Sat Aug 30, 2008 7:24 pm

" Hai wong-wong kang podho iman..diwajibke marang sliramu hanglakoni shaum romadhon koyo diwajibke marang wong-wong sakdurunge sliramu supoyo sliramu dadi taqwo "

Mboten keraos wulan ramadhan sekedap malih dugi dumateng kito sedoyo,wulan ingkang kebak rakhmah soho barokah saking Alloh SWT,wulan ingkang sanget ka'antu-antu dening sedoyo umat muslim wonten ing sadenggah panggenan saklumahing bumi..

Sakderengipun hanglebeti wulan romadhon soho hanglampahi shaum romadhon mboten sanes kawulo kanthi andhap asoring manah saestu nyuwun lunturing raos pangapunten saking panjenengan sedoyo sedherek FKOG bilih kathah tindak tanduk soho laku celathu saking kawulo ingkang mboten ndadosaken ing penggalih sedoyo sedherek FKOG...
Mugi-mugi tuwuh saking pangapunten sedoyo sedherek FKOG saged ndadosaken sampurnaning shaum kito sedoyo kangge hangarep-arep berkah soho rakhmah saking Gusti Alloh SWT..Amin Ya Robbal alamin.
Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Marhaban Ya Ramadhan   Mon Sep 01, 2008 11:36 am

njih mas bayou podo podo
mugi2 shaum tahun puniko saget sampurno dumugi akhiripun injih idul fitri

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat


Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Marhaban Ya Ramadhan   Mon Sep 08, 2008 10:08 pm

njih sami sami kang bayou...
mugi mugi ing wulan ramadhan meniko, kito sedoyo saged pikanthuk rohmad lan berkah saking gusti alloh.
berkah ingkang awujud menopo kemawon, ingkang baken saged andamel gesang kito sedoyo langkung becik tininbang sak derengipun....
menawi wonten tindak tanduk, solah pradah lan laku celathu kawulo ingkang kirang mranani wonten ing penggalih, kawulo namung saged angaturaken nyuwun agunging samudra pangaksami....


ampun kesupen, ing wulan ramadhan meniko kewajiban2 ingkang utomo pun sampurna'aken rumiyin, ing panganggah mugi2 saged lancar ing sedoyonipun.

amien...amien...amien...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: Marhaban Ya Ramadhan   Today at 5:58 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Marhaban Ya Ramadhan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: