Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 timbang nganggur cahh...!!!!!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Mon Sep 08, 2008 9:54 am

First topic message reminder :





Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
dewalangit
Officer


Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Mon Sep 15, 2008 12:09 pm

hehe,....lucu kreativ ..... :%^&^: :%^&^: :/;;0;;: :L(*&^&^: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Mon Sep 15, 2008 12:59 pm

k_lop wrote:
giadi_pcs wrote:
lha opo ono seing aneh to , kok aku not mudheng yo frustasi frustasi

di tamati seng tetanan sek mas...!!cobo kui titik e kui tamatono terus karo maju mundur seng namati.!!mengko lak lingkarane kui mubeng dewe ajibajib ajib

we iyo jew , teranganya mubeng2 bunderane ki jan apik ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
chom
Camat


Join date : 12.03.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 16, 2008 11:16 am

k_lop wrote:


ngemate iki di kiro wong gendeng

sirahe maju mundur neng depan komputer

ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
fuzi
KorLap


Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 16, 2008 11:21 am

chom wrote:
k_lop wrote:


ngemate iki di kiro wong gendeng

sirahe maju mundur neng depan komputer

ajib ajib ajib
Nek ngono q yo wegah nyoba mengko gendeng tenan.
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 16, 2008 9:09 pm

fuzi wrote:
chom wrote:
k_lop wrote:


ngemate iki di kiro wong gendeng

sirahe maju mundur neng depan komputer

ajib ajib ajib
Nek ngono q yo wegah nyoba mengko gendeng tenan.

ora 2 nek gendeng jan2e ki, mung yo nek di delok wong lio ki jan koyo wong ra genep ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium


Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 16, 2008 10:11 pm

giadi_pcs wrote:

ora 2 nek gendeng jan2e ki, mung yo nek di delok wong lio ki jan koyo wong ra genep ngakakk ngakakk ngakakk

contoh nyata wong ra genep gara2 gambar kuih: giadi, ngakak

Kembali Ke Atas Go down
didi
KorLap


Join date : 26.05.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Wed Sep 17, 2008 9:47 am

:roll: ;)
Kembali Ke Atas Go down
ferianto
eRTe


Join date : 17.09.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Wed Sep 17, 2008 4:06 pm

malah mumet
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Wed Sep 17, 2008 8:55 pm

ferianto wrote:
malah mumet

nek mumet ngumbe bodrex mas, nek ora konidin ngakakk ngakakk
mesti ra mumet ajib
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Sep 19, 2008 1:23 pm

giadi_pcs wrote:
nek mumet ngumbe bodrex mas, nek ora konidin ngakakk ngakakk
mesti ra mumet ajib

ngakakk , padahal konidin kie obat watuk.,
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Sep 19, 2008 1:43 pm

pipit wrote:
giadi_pcs wrote:
nek mumet ngumbe bodrex mas, nek ora konidin ngakakk ngakakk
mesti ra mumet ajib

ngakakk , padahal konidin kie obat watuk.,

nyahahahahahahah , tapi penting jenenge obat ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Sep 19, 2008 3:00 pm

Hayo engko oot maneh lho
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Sep 19, 2008 3:24 pm

4lief4 wrote:
Hayo engko oot maneh lho

huraa neh mbak , kan iki nek bingung yo ngene iki, ngumbe ubat
dadi ra bingung neh , suk tak nenggonmu yoo , nya hahahaha ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur
avatar

Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Sep 19, 2008 8:23 pm

bener kang giadi. timbang nganggur. ngakakk

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
cah sokoliman
Koordinator
avatar

Lokasi : tangerang
Reputation : 0
Join date : 06.08.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Sat Sep 20, 2008 11:13 am

rep nulis opo yo.....wes ngene wae....wong timbang nganggur.. frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Mon Sep 22, 2008 7:25 pm

malah mumet aku ki rep posting piye , frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 23, 2008 9:08 am

giadi_pcs wrote:
malah mumet aku ki rep posting piye , frustasi frustasi

wew rasah digawe mumet neh mas ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
cah sokoliman
Koordinator
avatar

Lokasi : tangerang
Reputation : 0
Join date : 06.08.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 23, 2008 10:16 am

giadi_pcs wrote:
malah mumet aku ki rep posting piye , frustasi frustasi
aku yo bingung....

siul siul siul siul siul

jare gor timbang nganggur.... :bball: :bball: :bball:
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 23, 2008 12:38 pm

alah timbang molor

mbok tak ngalor

nggowo bagor

geg golek botor
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Tue Sep 23, 2008 1:13 pm

berarti aku tak ngidul wae nggowo bagor yonan, rep ngarit, timbang nganggur dance ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
slamet
Lurah
avatar

Lokasi : playen
Reputation : 2
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Wed Sep 24, 2008 12:10 pm

wah guyonan marai streeesssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Wed Sep 24, 2008 12:49 pm

slamet wrote:
wah guyonan marai streeesssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

wah ampun stress nggeh mas, jenenge mawon guyon kok mas ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Sep 26, 2008 2:35 pm

stres kie panganan opo yo... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
pIway
KorLap
avatar

Lokasi : jogjaaaa
Reputation : 0
Join date : 04.08.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Mon Nov 03, 2008 2:24 am

ferianto wrote:
malah mumet


halo nyuk
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer
avatar

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Mon Nov 03, 2008 6:42 am

opo iki...:?: 🇳🇴 :))h:

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Sun Feb 01, 2009 2:49 pm

dewalangit wrote:
opo iki...:?: 🇳🇴 :))h:

lha opo kang ;)
Kembali Ke Atas Go down
Ki Sosro Harjono
KorLap
avatar

Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Thu Apr 16, 2009 3:21 pm

affraid affraid :(0)*:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
prasetyo
Camat
avatar

Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Thu Apr 16, 2009 4:06 pm

:@X: :))0*: :l0(())((: :koji.;: :;;./0: :;;./0: :koji.;:

timbang nganggur..........
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Thu Apr 16, 2009 5:32 pm

kui kok ra karo udot kang??? :(0)*:
Kembali Ke Atas Go down
Nduk Mushee
KorLap
avatar

Lokasi : Kepek 1
Reputation : 3
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Thu Apr 16, 2009 5:36 pm

Waaa....fotone K-Lop kuwi seko ngojek... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
niken
Koordinator
avatar

Lokasi : SMK YAPPI
Reputation : 1
Join date : 19.01.09

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Apr 17, 2009 11:00 am

ngojeke oleh piro
Kembali Ke Atas Go down
Jacka k
Warga
avatar

Lokasi : Depok, jabar
Reputation : 1
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Apr 24, 2009 10:34 pm

Mumet ndasku ,nyawang gambar kuwi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Fri Apr 24, 2009 11:10 pm

Nek mumet ngombe obat kang....

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Sat Apr 25, 2009 9:49 am

Nduk Mushee wrote:
Waaa....fotone K-Lop kuwi seko ngojek... ngakak ngakak

iyo kui seko ngojek neng pasar aku mas ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat
avatar

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Sat Apr 25, 2009 4:16 pm

wahhh jarane mung ngrti 6 aku kang....sik siji ucul numpak vario.... ngakak ngakak

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
hery bdy
Koordinator
avatar

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Sat Apr 25, 2009 4:22 pm

:*)0(: :*)0(: :*)0(:


Timbag nganggur....

Timbag nganggur....

Timbag nganggur....

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Den Ayu
Koordinator
avatar

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Sat Apr 25, 2009 5:42 pm

Mbok ngukur2 dalan kono... :lol:
Kembali Ke Atas Go down
rangga_ujpk
KorLap
avatar

Lokasi : Wonosari, Jogja
Reputation : 5
Join date : 04.02.09

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Sat Apr 25, 2009 5:44 pm

Ketimbang nganggor, duwurku kuwi mbok kon tuku menyan ben duwur'e iki ilang....
Kembali Ke Atas Go down
c3m3y
KorLap
avatar

Lokasi : Tebet Timur IV G no. 24 A Jakarta Selatan
Reputation : 1
Join date : 11.11.08

PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   Mon Apr 27, 2009 1:47 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AKU HANYA INGIN TERIAK.................

frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: timbang nganggur cahh...!!!!!!   

Kembali Ke Atas Go down
 
timbang nganggur cahh...!!!!!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: