Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:17 pm

NIKI POTONE PORO SEDEREK...

BUKA BERSAMA
di t4 mba'k Pha_epha
tanggal 7 - 09 - 2008

Iki lagi teko sing seko adoh...
nanging urung gelem di ajak neng ngomah amargo urung eneng sing nabuh bedux






_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:22 pm

saiki wis gelem jak mlebu ngomah iki.....








_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:22 pm

nyuwun ngapunten mboten saget derek amargi wonten buka bersama ten bekasi
wah jan rame tenan

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:24 pm

Lho gur ngene iki thok po.....lha photoku g ketok yooo... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:26 pm

IKI SING SPECIAL EDITION KI....

MASGARENG ora ngertio ULANG TAHUN





dongane mas9areng mugo - mugo FKOG selalu berjaya

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:29 pm

PENYAMBUNGAN SILATURAHMI ANTAK KORWIL TANGERANG dan BOGOR



Amiiiin mugo2 cepet dadi...
( nak eneng sing protes poto iki sms wae neng gandung@wonosari.com ngakakk )

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:33 pm

pokok'e sing ora teko...rugiiiiii lho...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:34 pm

Nganggo kamerane sopo to kok gambare burem ki?? :?: :?:
Opo dasare wonge sing ireng-ireng?? frustasi frustasi frustasi
Ra melu-melu aku.... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:38 pm

lha iki tak tambahi , iki pas sakdurunge jejeran jew ngakakk


[img]http://www.wonosari.com/fkogk-event-f63/[/img]
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:39 pm

gandung wrote:
PENYAMBUNGAN SILATURAHMI ANTAK KORWIL TANGERANG dan BOGOr

Amiiiin mugo2 cepet dadi...
( nak eneng sing protes poto iki sms wae neng gandung@wonosari.com ngakakk )

Modar aku ndung nek kowe gawe isu ngunuh kuwi!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:40 pm

nek foto sing nduwur kui pokok'e aku ora melu melu....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:40 pm

Wakakakak........aku gur mengestoni wae...mugo2 dadi sak lawase.
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
pHa_epHa
Koordinator
avatar

Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:40 pm

layak ingkat-ingket golek posisi penak to kowe ngger
maturnuwun wingi disempatke teng ciledug
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:42 pm

mikir sikkk.....
arep melu ngamini ora yaaaa.....??????
;)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:43 pm

jan komplit tenan panganane nggo buko ki, jan mantep pokokke
suk meneh yo dance

[img][/img]
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:44 pm

gandung wrote:
PENYAMBUNGAN SILATURAHMI ANTAK KORWIL TANGERANG dan BOGOR



Amiiiin mugo2 cepet dadi...
( nak eneng sing protes poto iki sms wae neng gandung@wonosari.com ngakakk )

Wakakakakakakak....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:45 pm

dwikoe wrote:
mikir sikkk.....
arep melu ngamini ora yaaaa.....??????
;)


KOk sajake ono sik gelo mas bayou jejeran ro dina ki.....wah ono2 ki... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:47 pm

dwikoe wrote:
mikir sikkk.....
arep melu ngamini ora yaaaa.....??????
;)

atine panes kok rep ngamini to mbak... dance
ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:47 pm

iki mung kari seing do ra duwe tanggungan, dadine ngasi wengi iseh betah


[img][/img] ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:48 pm

gandung wrote:
PENYAMBUNGAN SILATURAHMI ANTAK KORWIL TANGERANG dan BOGOR



Amiiiin mugo2 cepet dadi...
( nak eneng sing protes poto iki sms wae neng gandung@wonosari.com ngakakk )

Ning sayange wingi bocahe ngomong ro aku, nek sing di sir kuwi ADHINE dudu kakange.

yen kakange jarene ketuwan ngo le ngomong.
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:50 pm

Prexndes wrote:

Ning sayange wingi bocahe ngomong ro aku, nek sing di sir kuwi ADHINE dudu kakange.
yen kakange jarene ketuwan ngo le ngomong.

modar nak koyo ngeneiki....
ning eneng sing seneng ding nak ora dadi....

ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:51 pm

gandung wrote:
Prexndes wrote:

Ning sayange wingi bocahe ngomong ro aku, nek sing di sir kuwi ADHINE dudu kakange.
yen kakange jarene ketuwan ngo le ngomong.

modar nak koyo ngeneiki....
ning eneng sing seneng ding nak ora dadi....

ngakak

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

lha njur piye iki dance dance
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:51 pm

dwikoe wrote:
mikir sikkk.....
arep melu ngamini ora yaaaa.....??????
;)

Tenang ae mbak, wingi seing dikarepke atine Dina mang dudu piyayi kuwi kok Mbak, ning Adhine kok.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:53 pm

LHa kok malah awut2tan koyo ngono...wah nek iki aku ra melu2 lho.... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:54 pm

gandung wrote:
Prexndes wrote:

Ning sayange wingi bocahe ngomong ro aku, nek sing di sir kuwi ADHINE dudu kakange.
yen kakange jarene ketuwan ngo le ngomong.

modar nak koyo ngeneiki....
ning eneng sing seneng ding nak ora dadi....

ngakak

Berarti wonge gur ngusruk, pantesan adine di penthelengi wae.... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:56 pm

giadi_pcs wrote:
gandung wrote:
Prexndes wrote:

Ning sayange wingi bocahe ngomong ro aku, nek sing di sir kuwi ADHINE dudu kakange.
yen kakange jarene ketuwan ngo le ngomong.

modar nak koyo ngeneiki....
ning eneng sing seneng ding nak ora dadi....

ngakak

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

lha njur piye iki dance dance

Yo maksute keturunane ben ojo maleh belang ngunuh... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:56 pm

wuuaaadooww..., yen ngene dadine, aku ra melu-melu nak ngono.

(ndelik ahhh...)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:58 pm

Prexndes wrote:
wuuaaadooww..., yen ngene dadine, aku ra melu-melu nak ngono.

(ndelik ahhh...)

Wah idem wae ki aku.... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 6:02 pm

Prexndes wrote:
wuuaaadooww..., yen ngene dadine, aku ra melu-melu nak ngono.

(ndelik ahhh...)

Aku yo melu ndelik ae ah untuk sementara....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 6:05 pm

aku yo melu ndelik wae lah....
pura pura ora ngerti lan ora kenal
wkwkwkwkwkwkkk....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   

Kembali Ke Atas Go down
 
BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 6Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: