Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:17 pm

First topic message reminder :

NIKI POTONE PORO SEDEREK...

BUKA BERSAMA
di t4 mba'k Pha_epha
tanggal 7 - 09 - 2008

Iki lagi teko sing seko adoh...
nanging urung gelem di ajak neng ngomah amargo urung eneng sing nabuh bedux






_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:04 pm

kandar wrote:
iki critane wis sekak mat yoo kok priyayine ra rawuh kii...

aku gur melu belo sungkowo, sing jembar atine.... ngakakk

salahe ngibarke bendera peperangan... ngakak ngakak ngakak
Pokokke pembalasan lebih kejam... ngakak ngakak ngakak

horeee.... :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:07 pm

NIng nek ngene iki g ono pembalasan ki cen ra gayeng, tur maneh jan wonge ki mlah nglokro....

Mengko gek2 minggat seko Forum ra ngomong2, wah nek ngene ki bahya.....

Plenthing plen cing nek ngene ki....ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:08 pm

rmlodang wrote:
bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk



Waaaa.....sidane do melu ngewangi seik tinggal kecamatan kih
Pokokke kroyok massa kowe kang lodang.. ngakak
Nek masalah sing nyangkut sedulure wingi aku wis sumpah pocong ra rep ngomong pokokke..sing mbukak kang lodang dewe.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
awas di beleh kakangmu.. :;;./0: :;;./0: :;;./0: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:24 pm

bayou wrote:
rmlodang wrote:
bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk



Waaaa.....sidane do melu ngewangi seik tinggal kecamatan kih
Pokokke kroyok massa kowe kang lodang.. ngakak
Nek masalah sing nyangkut sedulure wingi aku wis sumpah pocong ra rep ngomong pokokke..sing mbukak kang lodang dewe.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
awas di beleh kakangmu.. :;;./0: :;;./0: :;;./0: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:


Weh.....Nganggo Background kakangku barang kie.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
anggun
KorLap


Join date : 13.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 9:05 pm

wah rame tenan iki..
sayang aku urung isoh melu kumpul2...

salud karo konco2 FKOGK, kompak ra ketan do udur2an, tapi dadi rame forume...
Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
http://www.pulsagram.com/?=CN004917
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 9:30 pm

anggun wrote:
wah rame tenan iki..
sayang aku urung isoh melu kumpul2...

salud karo konco2 FKOGK, kompak ra ketan do udur2an, tapi dadi rame forume...
Aplouse Aplouse

wah yo ngene iki mbak anggun , iseh seneng do udur , lha piye meneh lha
dasare iseh seneng ngunuh kui, neng nek ra ngunuh yo ora rame ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
NuRie
KorLap


Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 10:11 pm

rame tenan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 9:59 am

rmlodang wrote:
bayou wrote:
rmlodang wrote:
bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk



Waaaa.....sidane do melu ngewangi seik tinggal kecamatan kih
Pokokke kroyok massa kowe kang lodang.. ngakak
Nek masalah sing nyangkut sedulure wingi aku wis sumpah pocong ra rep ngomong pokokke..sing mbukak kang lodang dewe.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
awas di beleh kakangmu.. :;;./0: :;;./0: :;;./0: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:


Weh.....Nganggo Background kakangku barang kie.

ASLI aku yo ora wani melu melu ...
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
wahyudi
Alm.


Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 9:59 am

ayo pakdhe bayu dilabuhi nganti titik darah penghabisan pokoke
pembalasan lebih kejam daripada tidak membalas ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


mongo pakdhe lodang ojo wediiiiiiiiiiiii pokoke maju terus pantang mundur pokoke majuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse


(hehehehehe tak dadi sengkuni aku :) :) :) :) :) :) :) :) )

sek sek pakdhe haryo tak natap tembok sek frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:24 am

rmlodang wrote:
bayou wrote:
Nyuwun agunging pangapunten dumateng sedoyo sedherek ingkang badhe mbikak gambar meniko sak umpami nembe Nggerbini nopo dene kagungan simah ingkang nemebe nggerbini utawi sedherekipun enten sing nggerbini kawulo aturi mboten sah sungkan2 ngucap..." amit-amit Jabang Bayi ...."



Matur nuwun kang Bayu....taksih iso diirengke meneh ora....?

Oooo jebule gur hasil rekayasa kamera yo kang lodang...
Asline ra koyo ngene yooo???
Wach coba sesuk aku tak takon mas Roy Suyo...
Mas bayu ki jan tenanan.........kuciwane...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:29 am

kandar wrote:

Oooo jebule gur hasil rekayasa kamera yo kang lodang...
Asline ra koyo ngene yooo???
Wach coba sesuk aku tak takon mas Roy Suyo...
Mas bayu ki jan tenanan.........kuciwane...

Iki jan le ngece tenanan iki....
lha yo iki sing jenenge Udah jatoh tertimpa tangga sak genteng'e....

kang kandar ora ngertio ki kejem terangane gak boleh

ngakakk

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:37 am

IKI yo ono sing pinter cari kesempatan ... Mugo2 wae ora ono sing nesu

Lha Kok Pindah Haluan iki

Ini Jepretan Mbah singo Ada yang cari kesempatan

KALAU INI EMANG NIAT CURI KESEMPATAN

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul


Terakhir diubah oleh masgareng tanggal Wed Sep 10, 2008 11:12 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:39 am

TUKANG PALAK SEDANG BERAKSI. HASIL JEPRETAN MBAH SINGO


_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:40 am

Ooo maap dech maap....Mas Gandung soale aku kan durung pernah ketemu..
Sing jenenge photo ki kadang2 suka menipu...
Asline Ayu lan gandeng tapi karono kamerane sing elek dadi hasile yo ra koyo asline...

Kang lodang pizz yoo ..aku ki ra bermaksud ngece lho...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:43 am

masgareng wrote:
TUKANG PALAK SEDANG BERAKSI. HASIL JEPRETAN MBAH SINGO

ngajar ra omah2 lor nak koyo ngeneiki.... gak boleh
ora eneng kang tampang'e tukang palax.... Bagoos

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:50 am

POTOKU SEING LUWIH ELEK SEKO KUWI ONO ORA......
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:51 am

kandar wrote:
Ooo maap dech maap....Mas Gandung soale aku kan durung pernah ketemu..
Sing jenenge photo ki kadang2 suka menipu...
Asline Ayu lan gandeng tapi karono kamerane sing elek dadi hasile yo ra koyo asline...

Kang lodang pizz yoo ..aku ki ra bermaksud ngece lho...

Lho kan tukang palak budiman kang hehehe ...

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:54 am

RUMANGSAKU NEK AKU ENEK NGAREP CERMIN KI YO RA ASIK IRENG NGUNUH KUWI KIH, OPO PANCENE CERMINE SEING RUSAAAAK...... affraid affraid
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
pHa_epHa
Koordinator
avatar

Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 10:55 am

aku ra melu2 kie......
sadis2 tenan...nderek belosungkowo mawon
ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:00 am

IKI Seleb BUKBER FKOG wingi.. padahal wis ono lebele STAR nik kok yo DIBETHETI

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:03 am

[quote="masgareng"]IKI Seleb BUKBER FKOG wingi.. padahal wis ono lebele STAR nik kok yo DIBETHETI
[/quo

MATUR NUWUN MAS GARENG

Ora di irengke....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:05 am

jan lagune dalang poer nak koyo ngeneiki....

KUDU MISUH ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:08 am

pHa_epHa wrote:
aku ra melu2 kie......
sadis2 tenan...nderek belosungkowo mawon
ngakak ngakak ngakak

Iki piye maksute kih, Ingsun agi di mbek mbek wong sak kecamatan...
Pirang mboro di wenehi SPIRIT ngunuh, malah....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:10 am

gandung wrote:
jan lagune dalang poer nak koyo ngeneiki....

KUDU MISUH ngakak

Lha iki jebule musuh dalam kemul iki...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:13 am

istilah kerene ki man of the match ngunuh....
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:16 am

rmlodang wrote:
gandung wrote:
jan lagune dalang poer nak koyo ngeneiki....

KUDU MISUH ngakak

Lha iki jebule musuh dalam kemul iki...


susah mbedakke konco karo udu nek ngono...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:17 am

rmlodang wrote:
Lha iki jebule musuh dalam kemul iki...

kang Lodang lha tak sawang seko halaman siji tekan saiki ora eneng sing ndukung sampean jew..... ;)

lha dadine aku yo bingung nuh rep piye iki...
jare kang Bayou mendingan ra kenal ndisik wae ngakak


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:25 am

gandung wrote:
rmlodang wrote:
Lha iki jebule musuh dalam kemul iki...

kang Lodang lha tak sawang seko halaman siji tekan saiki ora eneng sing ndukung sampean jew..... ;)

lha dadine aku yo bingung nuh rep piye iki...
jare kang Bayou mendingan ra kenal ndisik wae ngakak


pokoke anut grubyuk sing iso dibantai...sing endi (kompor : mode on)... Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:29 am

kandar wrote:
gandung wrote:
rmlodang wrote:
Lha iki jebule musuh dalam kemul iki...

kang Lodang lha tak sawang seko halaman siji tekan saiki ora eneng sing ndukung sampean jew..... ;)

lha dadine aku yo bingung nuh rep piye iki...
jare kang Bayou mendingan ra kenal ndisik wae ngakak


pokoke anut grubyuk sing iso dibantai...sing endi (kompor : mode on)... Aplouse


wah nek aku nyangoni slamet wae ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:30 am

Ketoke yo luwih aman ngono .. melu koncone daripada melu dibetheti, padahal mubengi yo wedangan bareng hahahaha ...
Njaluk pangapurane yo kang .....

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:32 am

mas Lodang yen ora enek sik Ndukung tak Dukung

nanging ojo koyo SENGKUNI artine SENGK ki AMBUNE , UNI ki Bunyinya alias ENTUT.
yen ISO KOYO Gareng Mlakune JINJET ati - ati nanging pasti OLEH.
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:38 am

DWI SANTOSO wrote:
mas Lodang yen ora enek sik Ndukung tak Dukung

nanging ojo koyo SENGKUNI artine SENGK ki AMBUNE , UNI ki Bunyinya alias ENTUT.
yen ISO KOYO Gareng Mlakune JINJET ati - ati nanging pasti OLEH.

Lho kok nggowo jenengku ... padahal aku ra entuk2an je .. Entuk teh pecut karo gulo batu ding .. Maturnuwun mbak epha

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:40 am

masgareng wrote:
Ketoke yo luwih aman ngono .. melu koncone daripada melu dibetheti, padahal mubengi yo wedangan bareng hahahaha ...
Njaluk pangapurane yo kang .....


WAH JAN NEK ENEK SENGSARANE KOK MALAH DO BUBAR TO YOOOO........
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
DWI SANTOSO
KorLap
avatar

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:41 am

Nyuwun Ngapunten Lha jeneng Gareng Meniko Sae lho....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:41 am

Quote :
IKI yo ono sing pinter cari kesempatan ... Mugo2 wae ora ono sing nesu


Nek iki aku gur turut merestui, semoga menjadi keluarga yg berbahagia selamanya. Bagoos Bagoos Bagoos

masgareng wrote:
Ketoke yo luwih aman ngono .. melu koncone daripada
melu dibetheti, padahal mubengi yo wedangan bareng hahahaha ...
Njaluk pangapurane yo kang .....


Cen nek wedangan, tehe kuwi teh pecut ro gulone batu ki yo marake seger.......
Gek mulih d gawani maneh...
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

giadi_pcs wrote:
kandar wrote:
gandung wrote:
rmlodang wrote:
Lha iki jebule musuh dalam kemul iki...

kang Lodang lha tak sawang seko halaman siji tekan saiki ora eneng sing ndukung sampean jew..... ;)

lha dadine aku yo bingung nuh rep piye iki...
jare kang Bayou mendingan ra kenal ndisik wae ngakak


pokoke anut grubyuk sing iso dibantai...sing endi (kompor : mode on)... Aplouse


wah nek aku nyangoni slamet wae ngakakk ngakakk ngakakk


Dang ojo dadi atimu, wis trimak2no wae.....Nek duwe arit mendingan d sah disik sing landep, nek kurang gaman nyanggonaku, tak keki PATREME SIMBAH ngakakk .
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:45 am

NAK AKU MODERATORE IKI WIS TAK GEMBOK KANG....
YO NYUWUN 1.000 MAWON, KULO MBOTEN BERWENANG MENG'GEMBOK.

Ojo do nesu yo kang... lha sing mbukak posting disik dw ki aku jew....


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:51 am

KAPAN SEING AREP UDAN ES YOO...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:54 am

WIS D TUTUP...
SAIKI NAGIH SING BOGOR WAE
KAPAN REP NGENENGKE ACARA ???
SIDO OPO ORA ???
WIS OJO MBAHAS IKI MENEH...LHA GUR WONG SIJI JEW SING D GARAPI KI... ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:57 am

COCOK NDUNG, NEK ONO SEING MBUKAK MENEH KONSEKWENSINE OPO?

RSCM OPO SALEMBA.....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   

Kembali Ke Atas Go down
 
BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 5 dari 6Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: