Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:17 pm

First topic message reminder :

NIKI POTONE PORO SEDEREK...

BUKA BERSAMA
di t4 mba'k Pha_epha
tanggal 7 - 09 - 2008

Iki lagi teko sing seko adoh...
nanging urung gelem di ajak neng ngomah amargo urung eneng sing nabuh bedux






_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
DWI SANTOSO
KorLap


Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:32 am

mas Lodang yen ora enek sik Ndukung tak Dukung

nanging ojo koyo SENGKUNI artine SENGK ki AMBUNE , UNI ki Bunyinya alias ENTUT.
yen ISO KOYO Gareng Mlakune JINJET ati - ati nanging pasti OLEH.
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:38 am

DWI SANTOSO wrote:
mas Lodang yen ora enek sik Ndukung tak Dukung

nanging ojo koyo SENGKUNI artine SENGK ki AMBUNE , UNI ki Bunyinya alias ENTUT.
yen ISO KOYO Gareng Mlakune JINJET ati - ati nanging pasti OLEH.

Lho kok nggowo jenengku ... padahal aku ra entuk2an je .. Entuk teh pecut karo gulo batu ding .. Maturnuwun mbak epha
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:40 am

masgareng wrote:
Ketoke yo luwih aman ngono .. melu koncone daripada melu dibetheti, padahal mubengi yo wedangan bareng hahahaha ...
Njaluk pangapurane yo kang .....


WAH JAN NEK ENEK SENGSARANE KOK MALAH DO BUBAR TO YOOOO........
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
DWI SANTOSO
KorLap


Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:41 am

Nyuwun Ngapunten Lha jeneng Gareng Meniko Sae lho....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:41 am

Quote :
IKI yo ono sing pinter cari kesempatan ... Mugo2 wae ora ono sing nesu


Nek iki aku gur turut merestui, semoga menjadi keluarga yg berbahagia selamanya. Bagoos Bagoos Bagoos

masgareng wrote:
Ketoke yo luwih aman ngono .. melu koncone daripada
melu dibetheti, padahal mubengi yo wedangan bareng hahahaha ...
Njaluk pangapurane yo kang .....


Cen nek wedangan, tehe kuwi teh pecut ro gulone batu ki yo marake seger.......
Gek mulih d gawani maneh...
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

giadi_pcs wrote:
kandar wrote:
gandung wrote:
rmlodang wrote:
Lha iki jebule musuh dalam kemul iki...

kang Lodang lha tak sawang seko halaman siji tekan saiki ora eneng sing ndukung sampean jew..... ;)

lha dadine aku yo bingung nuh rep piye iki...
jare kang Bayou mendingan ra kenal ndisik wae ngakak


pokoke anut grubyuk sing iso dibantai...sing endi (kompor : mode on)... Aplouse


wah nek aku nyangoni slamet wae ngakakk ngakakk ngakakk


Dang ojo dadi atimu, wis trimak2no wae.....Nek duwe arit mendingan d sah disik sing landep, nek kurang gaman nyanggonaku, tak keki PATREME SIMBAH ngakakk .
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:45 am

NAK AKU MODERATORE IKI WIS TAK GEMBOK KANG....
YO NYUWUN 1.000 MAWON, KULO MBOTEN BERWENANG MENG'GEMBOK.

Ojo do nesu yo kang... lha sing mbukak posting disik dw ki aku jew....

Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:51 am

KAPAN SEING AREP UDAN ES YOO...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:54 am

WIS D TUTUP...
SAIKI NAGIH SING BOGOR WAE
KAPAN REP NGENENGKE ACARA ???
SIDO OPO ORA ???
WIS OJO MBAHAS IKI MENEH...LHA GUR WONG SIJI JEW SING D GARAPI KI... ajib
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 11:57 am

COCOK NDUNG, NEK ONO SEING MBUKAK MENEH KONSEKWENSINE OPO?

RSCM OPO SALEMBA.....
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 12:01 pm

AKU kok yo melu mesakake

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 12:03 pm

MANUT KANG LODANG SING PENTING OJO TANAH KUSIR

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 12:07 pm

Wach wis paripurno yo..yo wis ndang podo salaman, ben nek arep do wedangan bareng wis raono roso pekewuh maneh..sesuk ndang nggolek sing gress meneh..
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 12:16 pm

Urung paripurno, jan mesake kok wonge do di enthet2 ra karuan.......
Ra trimo aku karo Kadangku do sewiyo2...
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

hayo do maju siji2, gawe kalangan wae...gek do enthit po, domino....

Ro ngrungoke wayang bebarengan.....

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 12:51 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Urung paripurno, jan mesake kok wonge do di enthet2 ra karuan.......
Ra trimo aku karo Kadangku do sewiyo2...
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

hayo do maju siji2, gawe kalangan wae...gek do enthit po, domino....

Ro ngrungoke wayang bebarengan.....


Ojo dolanan enthit mengko mlebu neng buser

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 1:23 pm

kandar wrote:
Wach wis paripurno yo..yo wis ndang podo salaman, ben nek arep do wedangan bareng wis raono roso pekewuh maneh..sesuk ndang nggolek sing gress meneh..

Weee..eeee..eeee
Urung iki mas! gak boleh gak boleh gak boleh
Iki lagi nyusun rencana sing luwih sadis.... ajib ajib
nganti elik pokokke... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 1:25 pm





Nek kang lodang ki bentuke koyo ngene ki jan ra tak sio-sio mesti..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 1:26 pm

bayou wrote:
kandar wrote:
Wach wis paripurno yo..yo wis ndang podo salaman, ben nek arep do wedangan bareng wis raono roso pekewuh maneh..sesuk ndang nggolek sing gress meneh..

Weee..eeee..eeee
Urung iki mas! gak boleh gak boleh gak boleh
Iki lagi nyusun rencana sing luwih sadis.... ajib ajib
nganti elik pokokke... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

mumpung wis arep lebaran sekalin di pol pol ke
acara ten bogor kapan mas bayou

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   

Kembali Ke Atas Go down
 
BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 6 dari 6Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: