Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Mon Sep 08, 2008 5:17 pm

First topic message reminder :

NIKI POTONE PORO SEDEREK...

BUKA BERSAMA
di t4 mba'k Pha_epha
tanggal 7 - 09 - 2008

Iki lagi teko sing seko adoh...
nanging urung gelem di ajak neng ngomah amargo urung eneng sing nabuh bedux






_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 2:27 pm

Nyuwun agunging pangapunten dumateng sedoyo sedherek ingkang badhe mbikak gambar meniko sak umpami nembe Nggerbini nopo dene kagungan simah ingkang nemebe nggerbini utawi sedherekipun enten sing nggerbini kawulo aturi mboten sah sungkan2 ngucap..." amit-amit Jabang Bayi ...."



Terakhir diubah oleh bayou tanggal Tue Sep 09, 2008 2:34 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 2:33 pm

wach..jero tenan kii...aku ramelu-melu..

aku nunggu parikesit dadi ratu waelah ben brotoyudo ndang rampung...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 2:41 pm

Karepe mbokan ben dikiro sak keluarga kakang adi...ning yo seko telu tetep sing siji keciri banget nek udu tunggale kok yo... frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 2:53 pm

NGUYU SIK LOR..... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 3:00 pm

Kok ora wani metu yo kang lodang . aku ra wani ngguyu ndung mengko ndak diantemi.... :ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 3:05 pm

Wakakakkakak..tak melu ngguyu ah aku....ben wae d antemi, BASINGLAH ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 3:08 pm

masgareng wrote:
Kok ora wani metu yo kang lodang . aku ra wani ngguyu ndung mengko ndak diantemi.... :ngakak
Lha ngopo kang????
ora opo2 nak wis ngeneiki aku mendingan ra kenal ndisik ro kang Lodang.

AKU ORA KENAL LHO RO KANG LODANG ( dingo sementara )
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 3:13 pm

gandung wrote:
masgareng wrote:
Kok ora wani metu yo kang lodang . aku ra wani ngguyu ndung mengko ndak diantemi.... :ngakak
Lha ngopo kang????
ora opo2 nak wis ngeneiki aku mendingan ra kenal ndisik ro kang Lodang.

AKU ORA KENAL LHO RO KANG LODANG ( dingo sementara )

Walah saben dino ketemu kok moso ora kenal .. dadine ethok ethoke ora kenal ngono hahahahahah
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 3:30 pm

masgareng wrote:

Walah saben dino ketemu kok moso ora kenal .. dadine ethok ethoke ora kenal ngono hahahahahah

Lha iyo kang gareng... saiki nak dadi dulure isin pokok'e ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 3:41 pm

wo.. la do jagongan no kene to..
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 3:52 pm

ngakakk , kesel maca halaman 1 tekan 7..

gayeng tenan.. Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:00 pm

pipit wrote:
ngakakk , kesel maca halaman 1 tekan 7..

gayeng tenan.. Bagoos

wah lha yo mugo2 wonosari bukber iso lancar
podo ramene karo kene ajib
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:16 pm

gandung wrote:
masgareng wrote:

Walah saben dino ketemu kok moso ora kenal .. dadine ethok ethoke ora kenal ngono hahahahahah

Lha iyo kang gareng... saiki nak dadi dulure isin pokok'e ngakakk

Pokokke aku gur elEk2 kang gandung....kae bojomu neng ngematke kang lodang ojo oleh mbatin pokokke... Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:19 pm

iki critane wis sekak mat yoo kok priyayine ra rawuh kii...

aku gur melu belo sungkowo, sing jembar atine.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:30 pm

Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:31 pm

giadi_pcs wrote:
pipit wrote:
ngakakk , kesel maca halaman 1 tekan 7..

gayeng tenan.. Bagoos

wah lha yo mugo2 wonosari bukber iso lancar
podo ramene karo kene ajib

Lha nek ngene iki kapan yo olehe arep Ngresmek ki......

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:38 pm

affraid , pak haryo... :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:41 pm

Kapan pit critane kuwi....wah jan gosip ki akeh banget jeeeek...jebulane... ngakak ngakak ngakak ngakak ..

Yo gur melu dedongo gek do cepet2......selak aku rep nganggo sorjanku...ngiring nganten jeekkkk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:43 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Lha nek ngene iki kapan yo olehe arep Ngresmek ki......

malah d eret2 tekan kene to yo.....
rep menehi kado opo yo....???
njaluk opo pit ???

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:51 pm

ngakak , yudi' ngko nek ngerti natap tembok lho cah...
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 4:57 pm

gandung wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Lha nek ngene iki kapan yo olehe arep Ngresmek ki......

malah d eret2 tekan kene to yo.....
rep menehi kado opo yo....???
njaluk opo pit ???

Iki ngado opo yo enake kuwi...
Wis aku tak nyiapke kado ahhh...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:10 pm

pipit wrote:
affraid , pak haryo... :/;;0;;:



jebule ono sing luwih gress...ki..
Mas haryo mbok ndang di inventarisir ono pirang pasang..
opo perlu dimassalke..gari ngundang pak naip wae...
Aku gelem dadi seksi, lumayan oleh-oleh cepek neng ono limang pasang...he hehe
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:14 pm

iki model opo koyo ngeneiki ngakakk


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:28 pm

bayou wrote:
Nyuwun agunging pangapunten dumateng sedoyo sedherek ingkang badhe mbikak gambar meniko sak umpami nembe Nggerbini nopo dene kagungan simah ingkang nemebe nggerbini utawi sedherekipun enten sing nggerbini kawulo aturi mboten sah sungkan2 ngucap..." amit-amit Jabang Bayi ...."



Matur nuwun kang Bayu....taksih iso diirengke meneh ora....?
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:31 pm

huahahahahahahaaa.....
kang lodang njur mutung.....

ati2 lho...sing mutung sesuk ora diajak...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:38 pm

gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:43 pm

bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

Wah nek iki ra melu2......nek masalah liyane lagi melu aku.... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Tamu
Tamu
avatar


PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:45 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

Wah nek iki ra melu2......nek masalah liyane lagi melu aku.... ngakak ngakak ngakak
ki do rusuh kabeh ki, mengko nek eneng perang dunia ke 3 tambah ke 4 piye ki hayo.... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:54 pm

bayou wrote:

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


Lha keneng opo kang bayu......??? kok ora iso ngewangi??
( ojo d jawab neng kene, d sms wae ngakakk )

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 5:55 pm

bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk



Waaaa.....sidane do melu ngewangi seik tinggal kecamatan kih
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:04 pm

kandar wrote:
iki critane wis sekak mat yoo kok priyayine ra rawuh kii...

aku gur melu belo sungkowo, sing jembar atine.... ngakakk

salahe ngibarke bendera peperangan... ngakak ngakak ngakak
Pokokke pembalasan lebih kejam... ngakak ngakak ngakak

horeee.... :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:07 pm

NIng nek ngene iki g ono pembalasan ki cen ra gayeng, tur maneh jan wonge ki mlah nglokro....

Mengko gek2 minggat seko Forum ra ngomong2, wah nek ngene ki bahya.....

Plenthing plen cing nek ngene ki....ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:08 pm

rmlodang wrote:
bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk



Waaaa.....sidane do melu ngewangi seik tinggal kecamatan kih
Pokokke kroyok massa kowe kang lodang.. ngakak
Nek masalah sing nyangkut sedulure wingi aku wis sumpah pocong ra rep ngomong pokokke..sing mbukak kang lodang dewe.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
awas di beleh kakangmu.. :;;./0: :;;./0: :;;./0: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 6:24 pm

bayou wrote:
rmlodang wrote:
bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk



Waaaa.....sidane do melu ngewangi seik tinggal kecamatan kih
Pokokke kroyok massa kowe kang lodang.. ngakak
Nek masalah sing nyangkut sedulure wingi aku wis sumpah pocong ra rep ngomong pokokke..sing mbukak kang lodang dewe.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
awas di beleh kakangmu.. :;;./0: :;;./0: :;;./0: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:


Weh.....Nganggo Background kakangku barang kie.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
anggun
KorLap


Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 13.03.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 9:05 pm

wah rame tenan iki..
sayang aku urung isoh melu kumpul2...

salud karo konco2 FKOGK, kompak ra ketan do udur2an, tapi dadi rame forume...
Aplouse Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
http://www.pulsagram.com/?=CN004917
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 9:30 pm

anggun wrote:
wah rame tenan iki..
sayang aku urung isoh melu kumpul2...

salud karo konco2 FKOGK, kompak ra ketan do udur2an, tapi dadi rame forume...
Aplouse Aplouse

wah yo ngene iki mbak anggun , iseh seneng do udur , lha piye meneh lha
dasare iseh seneng ngunuh kui, neng nek ra ngunuh yo ora rame ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
NuRie
KorLap
avatar

Reputation : 0
Join date : 13.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Tue Sep 09, 2008 10:11 pm

rame tenan,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 9:59 am

rmlodang wrote:
bayou wrote:
rmlodang wrote:
bayou wrote:
gandung wrote:
Ora gayeng iki... lha ora eneng sing mbalesi... wedi mlebu mesti.. nak ora yo undang2 kakangane men eneng kancane ngakak

Ben kakangne diundang...mesti dalam jangka dekat ki rung iso ngewangi kakangne... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk



Waaaa.....sidane do melu ngewangi seik tinggal kecamatan kih
Pokokke kroyok massa kowe kang lodang.. ngakak
Nek masalah sing nyangkut sedulure wingi aku wis sumpah pocong ra rep ngomong pokokke..sing mbukak kang lodang dewe.. ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
awas di beleh kakangmu.. :;;./0: :;;./0: :;;./0: :/;;0;;: :/;;0;;: :/;;0;;:


Weh.....Nganggo Background kakangku barang kie.

ASLI aku yo ora wani melu melu ...

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
wahyudi
Alm.
avatar

Lokasi : ujung mberuk teluk penyu
Reputation : 1
Join date : 01.06.08

PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   Wed Sep 10, 2008 9:59 am

ayo pakdhe bayu dilabuhi nganti titik darah penghabisan pokoke
pembalasan lebih kejam daripada tidak membalas ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


mongo pakdhe lodang ojo wediiiiiiiiiiiii pokoke maju terus pantang mundur pokoke majuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse Aplouse


(hehehehehe tak dadi sengkuni aku :) :) :) :) :) :) :) :) )

sek sek pakdhe haryo tak natap tembok sek frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)   

Kembali Ke Atas Go down
 
BUKBER FKOG JABODETABEK (07/09/08)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 6Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: