Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Sun Sep 14, 2008 4:15 pm

Monggo photone di pun persani mawon????
Sak durunge mangkat ning nggone Kangmas Sunarto, wong papat ning nggone Kangmas Parjimin disik, lagi bar magrib mangkat ning Jati asih.
Niki Sing gadah griyo mas Sunarto, daleme wonten tlatah kidul bekasi. Tepate Jatiasih.

Ngandap niki Photone Mas Narto Kaleh artis anyar... ngakakk ngakakk ngakakk
Quote :



Iki sajake Tia namati mas Jimin nganti ra kedep....Gumun artis tekan ngomahe yoo ngakakk , arep njaluk tanda tangan ra duwe opo sing arep d ttdni... ngakakk ngakakk

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 11:52 am











Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 12:00 pm










Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 2:09 pm

akuuu raaa oonoooo potone frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 2:13 pm

giadi_pcs wrote:
akuuu raaa oonoooo potone frustasi frustasi frustasi frustasi

ojo takon !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 2:15 pm

Pardjimin wrote:
giadi_pcs wrote:
akuuu raaa oonoooo potone frustasi frustasi frustasi frustasi

ojo takon !!

Yo kowe ojo nesu diii.....sing sabar wae...

=========================
Menulis Cerita-cerita pendek
Cinta Ohh Cinta
Nyinau Filsafat Kita & Modern
Puisi-puisi Cinta
Berbagi Kata-kata Mutiara/pepatah/wejangan
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 2:18 pm

halah aku di tinggal we..ra diomongi.. Sad
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 2:48 pm

Jan aku lali dek wingi padahal wis di PM karo mas Sapto...
jan goro2 banku bocor...dadi lali arep tlp Kang Jimin...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 2:57 pm

kandar wrote:
Jan aku lali dek wingi padahal wis di PM karo mas Sapto...
jan goro2 banku bocor...dadi lali arep tlp Kang Jimin...

Yo suk melu malem minggu maneh wae mas....

=========================
Menulis Cerita-cerita pendek
Cinta Ohh Cinta
Nyinau Filsafat Kita & Modern
Puisi-puisi Cinta
Berbagi Kata-kata Mutiara/pepatah/wejangan
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 3:00 pm

bayou wrote:
halah aku di tinggal we..ra diomongi.. Sad

Kan mas bayou ki wis d telpon ro Gimbik jeeee.....
G loo sesksine wong 8 nek ra salah...sing marai tak tambah ro keluragane mas jimin.... ngakakk ngakakk ngakakk

=========================
Menulis Cerita-cerita pendek
Cinta Ohh Cinta
Nyinau Filsafat Kita & Modern
Puisi-puisi Cinta
Berbagi Kata-kata Mutiara/pepatah/wejangan
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 3:33 pm

bayou wrote:
halah aku di tinggal we..ra diomongi.. Sad

oh iyo aku lali ...., awakmu lak wis di telpun karo gimbik to, jare awakmu ra iso.. wah wah.. wah.... dadi yo ojo salahkan diri kita

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 3:38 pm

asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 3:45 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
bayou wrote:
halah aku di tinggal we..ra diomongi.. Sad

Kan mas bayou ki wis d telpon ro Gimbik jeeee.....
G loo sesksine wong 8 nek ra salah...sing marai tak tambah ro keluragane mas jimin.... ngakakk ngakakk ngakakk

Le ngomongi dadakan kok.. Sad Sad (Thok-thok men sedih..)

Quote :

bayou wrote:
halah aku di tinggal we..ra diomongi.. Sad

oh iyo aku lali ...., awakmu lak wis di telpun karo gimbik to, jare awakmu ra iso.. wah wah.. wah.... dadi yo ojo salahkan diri kita

Lha aku pingin melu ning wis kadung duwe acara.. Sad Sad (ACTION : sedih..!)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 3:53 pm

bayou wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
bayou wrote:
halah aku di tinggal we..ra diomongi.. Sad

Kan mas bayou ki wis d telpon ro Gimbik jeeee.....
G loo sesksine wong 8 nek ra salah...sing marai tak tambah ro keluragane mas jimin.... ngakakk ngakakk ngakakk

Le ngomongi dadakan kok.. Sad Sad (Thok-thok men sedih..)

Quote :

bayou wrote:
halah aku di tinggal we..ra diomongi.. Sad

oh iyo aku lali ...., awakmu lak wis di telpun karo gimbik to, jare awakmu ra iso.. wah wah.. wah.... dadi yo ojo salahkan diri kita

nyuwun ngapunten mas bayou niki namung dadaan mawon critane kan malem ket malem jumat niko kulo sak keluargo ten gene mase bojo kulo celak kalian daleme mas narto la ajeng mriko piyambak rodo wedi la kulo telp mas parjhimin delalahe saget
yo wis dadi rono kabeh.
yo sepurane wae mas pokokoe mas parjhimin seneng tenan wong fotone okeh
sing dipasang

Lha aku pingin melu ning wis kadung duwe acara.. Sad Sad (ACTION : sedih..!)
ngakak

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 4:03 pm

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 5:50 pm

[quote="Wonosingo Ngali Kidul"]
kandar wrote:
Jan aku lali dek wingi padahal wis di PM karo mas Sapto...
jan goro2 banku bocor...dadi lali arep tlp Kang Jimin...

Yo suk melu malem minggu maneh wae mas....

mesti gek tempetnya uadoh Poll nek ora tangerang yo mbogor...lha sami mawon..
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 6:49 pm

Jan aku salut tenan kih....poro sesepuh sami do ngumpul...Terutama mas Sunarto seing purun kanggenan, mugi mugi Allah tansah nglancaraken rejekine...Amiin.

GEK PIYAYINE SEIK ENDI YO....?
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 9:58 pm

kok aku ora di ajak yoo....????

opo dho wedi nek aku rewel lan ngrusuhi....?????

jian....suediih tenan aku.......
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Mon Sep 15, 2008 11:51 pm

dwikoe wrote:
kok aku ora di ajak yoo....????

opo dho wedi nek aku rewel lan ngrusuhi....?????

jian....suediih tenan aku.......


nuwun sewu sanget mbak meniko acaranipun ndadak sanget kulo
nuwun sewuuuuuuuuuuuuuuu

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
sunarto
Lurah
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Tue Sep 16, 2008 9:05 am

SAPTO SARDIYANTO wrote:
asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

Wah jan matur suwun sanget dumateng sederek-sederek kulo ingkang sampun kerso rawuh wonten ing gubuk kulo.Ingkang kulo suwun mugi mboten sami kapok,lan kulo nyuwun pangapunten awit sedoyo kekirangan.Jan saestu bombong manah kulo.Matur suwun sanget kagem Mas Parjimin,Mas Hariyo,Mas Supriyanto,Mas Sapto,Mas Gimbik lan Mas Manyul.
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Tue Sep 16, 2008 12:20 pm

rmlodang wrote:
Jan aku salut tenan kih....poro sesepuh sami do ngumpul...Terutama mas Sunarto seing purun kanggenan, mugi mugi Allah tansah nglancaraken rejekine...Amiin.

GEK PIYAYINE SEIK ENDI YO....?

priyayine ki sik ngaggo kaos olah raga, wis delok-en seko ngarep kae sik gagak gede tur yo duwur kui mas Sunarto

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Tue Sep 16, 2008 4:28 pm

sunarto wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

Wah jan matur suwun sanget dumateng sederek-sederek kulo ingkang sampun kerso rawuh wonten ing gubuk kulo.Ingkang kulo suwun mugi mboten sami kapok,lan kulo nyuwun pangapunten awit sedoyo kekirangan.Jan saestu bombong manah kulo.Matur suwun sanget kagem Mas Parjimin,Mas Hariyo,Mas Supriyanto,Mas Sapto,Mas Gimbik lan Mas Manyul.

nderek nepangake mas narto..kulo wingi soale sami ditinggal kalih pinisepuh2 niku.. Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 10:29 am

bayou wrote:
sunarto wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

Wah jan matur suwun sanget dumateng sederek-sederek kulo ingkang sampun kerso rawuh wonten ing gubuk kulo.Ingkang kulo suwun mugi mboten sami kapok,lan kulo nyuwun pangapunten awit sedoyo kekirangan.Jan saestu bombong manah kulo.Matur suwun sanget kagem Mas Parjimin,Mas Hariyo,Mas Supriyanto,Mas Sapto,Mas Gimbik lan Mas Manyul.

nderek nepangake mas narto..kulo wingi soale sami ditinggal kalih pinisepuh2 niku.. Sad Sad


wah mas Bayou ki ngilang2 ke seng ngejak ki

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 12:46 pm

Pardjimin wrote:
rmlodang wrote:
Jan aku salut tenan kih....poro sesepuh sami do ngumpul...Terutama mas Sunarto seing purun kanggenan, mugi mugi Allah tansah nglancaraken rejekine...Amiin.

GEK PIYAYINE SEIK ENDI YO....?

priyayine ki sik ngaggo kaos olah raga, wis delok-en seko ngarep kae sik gagak gede tur yo duwur kui mas Sunarto

Wow...pantesan wingi aku nompo tlepun sko piyambake swarane koyo gluduk, berwibawa ngunuh...jebulnya koyo Panegak Pandowo ngunuh...jan Pidekso tenan. Salam kenal njih Mas...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
japrax
Presidium
avatar

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 2:16 pm

manteb... ajib
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 9:22 pm

japrax wrote:
manteb... ajib

apane seing manteb ki prax, koweki ngegongi wae ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 11:58 pm

Pertama bukak iki isih dikunci .. njaluk pangapurane ora iso gabung soale pas glidig. Meriah tenan ...

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
sunarto
Lurah
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 8:41 am

bayou wrote:
sunarto wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

Wah jan matur suwun sanget dumateng sederek-sederek kulo ingkang sampun kerso rawuh wonten ing gubuk kulo.Ingkang kulo suwun mugi mboten sami kapok,lan kulo nyuwun pangapunten awit sedoyo kekirangan.Jan saestu bombong manah kulo.Matur suwun sanget kagem Mas Parjimin,Mas Hariyo,Mas Supriyanto,Mas Sapto,Mas Gimbik lan Mas Manyul.

nderek nepangake mas narto..kulo wingi soale sami ditinggal kalih pinisepuh2 niku.. Sad Sad
Lha injih to....mbok sumonggo gantos wekdal rawuh maleh dateng gubuk kulo.Saestu kulo remen sanget menawi saget makempal maleh mas.Suwun
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 12:44 pm

Kulo ngaturaken SEMBAH SYUWUN, dene Mas Sunarto sekluarga sampun kerso maringi papan, lan wekdal engkang mirunggan, lan mboten supe, ubo rampe engkang dipun paringaken kalian kulo sak rencang,

sepindah malih, matur syuwun. (pri). Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 12:50 pm

Kang Jimin/mbak Dwi, matur nuwun aku wis diwareki, he he he...

(jan rasopan, giliran wis warek trus lungo) Amiiiin Amiiiin :)
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: