Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Sun Sep 14, 2008 4:15 pm

First topic message reminder :

Monggo photone di pun persani mawon????
Sak durunge mangkat ning nggone Kangmas Sunarto, wong papat ning nggone Kangmas Parjimin disik, lagi bar magrib mangkat ning Jati asih.
Niki Sing gadah griyo mas Sunarto, daleme wonten tlatah kidul bekasi. Tepate Jatiasih.

Ngandap niki Photone Mas Narto Kaleh artis anyar... ngakakk ngakakk ngakakk
Quote :



Iki sajake Tia namati mas Jimin nganti ra kedep....Gumun artis tekan ngomahe yoo ngakakk , arep njaluk tanda tangan ra duwe opo sing arep d ttdni... ngakakk ngakakk

Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Tue Sep 16, 2008 4:28 pm

sunarto wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

Wah jan matur suwun sanget dumateng sederek-sederek kulo ingkang sampun kerso rawuh wonten ing gubuk kulo.Ingkang kulo suwun mugi mboten sami kapok,lan kulo nyuwun pangapunten awit sedoyo kekirangan.Jan saestu bombong manah kulo.Matur suwun sanget kagem Mas Parjimin,Mas Hariyo,Mas Supriyanto,Mas Sapto,Mas Gimbik lan Mas Manyul.

nderek nepangake mas narto..kulo wingi soale sami ditinggal kalih pinisepuh2 niku.. Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 10:29 am

bayou wrote:
sunarto wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

Wah jan matur suwun sanget dumateng sederek-sederek kulo ingkang sampun kerso rawuh wonten ing gubuk kulo.Ingkang kulo suwun mugi mboten sami kapok,lan kulo nyuwun pangapunten awit sedoyo kekirangan.Jan saestu bombong manah kulo.Matur suwun sanget kagem Mas Parjimin,Mas Hariyo,Mas Supriyanto,Mas Sapto,Mas Gimbik lan Mas Manyul.

nderek nepangake mas narto..kulo wingi soale sami ditinggal kalih pinisepuh2 niku.. Sad Sad


wah mas Bayou ki ngilang2 ke seng ngejak ki
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
rmlodang
Camat


Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 12:46 pm

Pardjimin wrote:
rmlodang wrote:
Jan aku salut tenan kih....poro sesepuh sami do ngumpul...Terutama mas Sunarto seing purun kanggenan, mugi mugi Allah tansah nglancaraken rejekine...Amiin.

GEK PIYAYINE SEIK ENDI YO....?

priyayine ki sik ngaggo kaos olah raga, wis delok-en seko ngarep kae sik gagak gede tur yo duwur kui mas Sunarto

Wow...pantesan wingi aku nompo tlepun sko piyambake swarane koyo gluduk, berwibawa ngunuh...jebulnya koyo Panegak Pandowo ngunuh...jan Pidekso tenan. Salam kenal njih Mas...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
japrax
Presidium


Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 2:16 pm

manteb... ajib
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 9:22 pm

japrax wrote:
manteb... ajib

apane seing manteb ki prax, koweki ngegongi wae ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Wed Sep 17, 2008 11:58 pm

Pertama bukak iki isih dikunci .. njaluk pangapurane ora iso gabung soale pas glidig. Meriah tenan ...
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
sunarto
Lurah


Join date : 10.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 8:41 am

bayou wrote:
sunarto wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
asyik okeh fotone ra rugi le adus sore
matur suwun sanget dumateng mas sunarto sakaluargo ingkang sampun
ngluarkan wektunipun lan pangenaninpun .
pokoke matur suwun

wasalam,

Wah jan matur suwun sanget dumateng sederek-sederek kulo ingkang sampun kerso rawuh wonten ing gubuk kulo.Ingkang kulo suwun mugi mboten sami kapok,lan kulo nyuwun pangapunten awit sedoyo kekirangan.Jan saestu bombong manah kulo.Matur suwun sanget kagem Mas Parjimin,Mas Hariyo,Mas Supriyanto,Mas Sapto,Mas Gimbik lan Mas Manyul.

nderek nepangake mas narto..kulo wingi soale sami ditinggal kalih pinisepuh2 niku.. Sad Sad
Lha injih to....mbok sumonggo gantos wekdal rawuh maleh dateng gubuk kulo.Saestu kulo remen sanget menawi saget makempal maleh mas.Suwun
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 12:44 pm

Kulo ngaturaken SEMBAH SYUWUN, dene Mas Sunarto sekluarga sampun kerso maringi papan, lan wekdal engkang mirunggan, lan mboten supe, ubo rampe engkang dipun paringaken kalian kulo sak rencang,

sepindah malih, matur syuwun. (pri). Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 12:50 pm

Kang Jimin/mbak Dwi, matur nuwun aku wis diwareki, he he he...

(jan rasopan, giliran wis warek trus lungo) Amiiiin Amiiiin :)
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 12:58 pm

Prexndes wrote:
Kang Jimin/mbak Dwi, matur nuwun aku wis diwareki, he he he...

(jan rasopan, giliran wis warek trus lungo) Amiiiin Amiiiin :)

ki rep ngomong opo aku kih
(bingung mode on) :scratch:

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   Thu Sep 18, 2008 11:23 pm

rene mas omongan ro aku wae yen bingung
(ben Tambah Bingung)

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908   

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngabuburit Di Rumah Kangmas Parjimin - Kangmas Sunarto 130908
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 2Pilih halaman : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: