Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Orang Tua idam'an

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:04 am


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:04 am


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:05 am


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:05 am


_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:19 am

kok roda ra jelas ki..opo kompiku yoo??
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:21 am

lha iki kok mung pak de pri tok to seing di poto ki , kui sopo ? ponakanne pak de pri po ?
;)
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:29 am

kandar wrote:
kok roda ra jelas ki..opo kompiku yoo??

maklum mas kui njupuke mung karo hp je...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:31 am

kandar wrote:
kok roda ra jelas ki..opo kompiku yoo??
NAK LE BUREM KI KETOKNTA POTONE KANG.....
cobi sampean takoni sing nduwe poto ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:32 am

giadi_pcs wrote:
lha iki kok mung pak de pri tok to seing di poto ki , kui sopo ? ponakanne pak de pri po ?
;)

Iki spesial edisi kang .....! Bagoos

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 11:55 am

RA MELU-MELU...!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 12:09 pm

gandung wrote:
IKI ENENG CERITANE LOR...
ning saiki aku ora arep nyeritak'ke piye ceritane kuwi...
rep nyeritakke le entuk poto wae..... di kirime karo kang Jimin terus kon upload nha nak eneng opo ojo aku sing d uyak2 yo.... ngakakk

ndi critane kie,?? frustasi
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 12:13 pm

pipit wrote:
gandung wrote:
IKI ENENG CERITANE LOR...
ning saiki aku ora arep nyeritak'ke piye ceritane kuwi...
rep nyeritakke le entuk poto wae..... di kirime karo kang Jimin terus kon upload nha nak eneng opo ojo aku sing d uyak2 yo.... ngakakk

ndi critane kie,?? frustasi

critane OFF THE RECORD, kudu ketemu langsung !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 12:17 pm

Pardjimin wrote:

critane OFF THE RECORD, kudu ketemu langsung !!

nek tLipun, buleh? Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 12:23 pm

pipit wrote:
gandung wrote:
IKI ENENG CERITANE LOR...
ning saiki aku ora arep nyeritak'ke piye ceritane kuwi...
rep nyeritakke le entuk poto wae..... di kirime karo kang Jimin terus kon upload nha nak eneng opo ojo aku sing d uyak2 yo.... ngakakk

ndi critane kie,?? frustasi

mangkane mbak nggonku kuwi yo ra jelas gambare..
Nek jelas ngono aku arep menbak-nebak..ning wedi nek salah...
Kang Jimin! iki critane ono hubunganne karo sampean le libur..trus suwe ora OL ora yoo??
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 12:35 pm

kandar wrote:
pipit wrote:
gandung wrote:
IKI ENENG CERITANE LOR...
ning saiki aku ora arep nyeritak'ke piye ceritane kuwi...
rep nyeritakke le entuk poto wae..... di kirime karo kang Jimin terus kon upload nha nak eneng opo ojo aku sing d uyak2 yo.... ngakakk

ndi critane kie,?? frustasi

mangkane mbak nggonku kuwi yo ra jelas gambare..
Nek jelas ngono aku arep menbak-nebak..ning wedi nek salah...
Kang Jimin! iki critane ono hubunganne karo sampean le libur..trus suwe ora OL ora yoo??

ora ono blas ikih...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 12:58 pm

waduch untunge aku rasido nebak...
Mbok cobo di share critane pho kang, ben podo nyonto...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 1:15 pm

Nderek mangayubahagya Dumateng Kang mas Prie...ingkang samput dipun nobataken
dados Orang Tua Idaman Versi FKOG.

Mugi tansah Jauh Dimata Namun Dekat Dihati....

Amin.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 1:28 pm

rmlodang wrote:
... Mugi tansah Jauh Dimata Namun Dekat Dihati....

Amin.

Mbok ojo sok sentimentil ngunu kui kang... frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Isin ro umur... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 1:44 pm

Sentimentil piye toh....
Iki merupakan ungkapan penghargaan jew...
Jan pokoke salut tenan aku karo Mas Prie kih

MERDEKA MAS PRIE.
POKOKE TETEP SEMANGAT.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 1:51 pm

LOdang ki ngece ning secoro alus....jan wis rusuh tenan, mentang2 wis entuk wae....
Gek ngolok-olok wae nemen.....

Aku ra trimo ki ro mas pri... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 2:13 pm

wooo lha terangannya kang lodang ki yo jahat kok yo
jan ra ngiro aku , aku mbelo pak de pri
dance
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 4:48 pm

rmlodang wrote:
Nderek mangayubahagya Dumateng Kang mas Prie...ingkang samput dipun nobataken
dados Orang Tua Idaman Versi FKOG.

Mugi tansah Jauh Dimata Namun Dekat Dihati....

Amin.

HALAH OPO MENEH IKI?.

ra dho aneh aneh lho lorrrr 8) 8)
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 4:52 pm

yen sing "JAUH DIMATA- DEKAT DIHATI" wudel lo kang Lodang.....


kang Lodang ki sa'iki katon CERIA temen to?
Kembali Ke Atas Go down
Mbah Yono
KorLap
avatar

Lokasi : Bandara Soetta-jkt
Reputation : 4
Join date : 03.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 5:12 pm

Semenjak jauh dimata deket dihati dadi ceria
Kembali Ke Atas Go down
http://www.gmf-aeroasia.co.id
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 5:14 pm

Prexndes wrote:
yen sing "JAUH DIMATA- DEKAT DIHATI" wudel lo kang Lodang.....


kang Lodang ki sa'iki katon CERIA temen to?

Huyuh kunu tekan ngendi kih...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 5:16 pm

Prexndes wrote:

kang Lodang ki sa'iki katon CERIA temen to?

nak le ceria kang..... ngerti sebaape aku
bar entuk2 an jew

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 5:34 pm

Mbah Yono wrote:
Semenjak jauh dimata deket dihati dadi ceria

Nek jarene Mas Prie " WUDEL " Mbah...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 5:41 pm

gandung wrote:
Prexndes wrote:

kang Lodang ki sa'iki katon CERIA temen to?

nak le ceria kang..... ngerti sebaape aku
bar entuk2 an jew

Iyo jan seneng Banget Lodang kuwi, wong wingi wae sms ro aku umuk nek jan enak tenan ki......

Pokoke aku melu beres ki.... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 5:50 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
LOdang ki ngece ning secoro alus....jan wis rusuh tenan, mentang2 wis entuk wae....
Gek ngolok-olok wae nemen.....

Aku ra trimo ki ro mas pri... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Wah iki ojo ngobak obak banyu seing bening kih...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   Mon Sep 15, 2008 5:53 pm

rmlodang wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
LOdang ki ngece ning secoro alus....jan wis rusuh tenan, mentang2 wis entuk wae....
Gek ngolok-olok wae nemen.....

Aku ra trimo ki ro mas pri... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Wah iki ojo ngobak obak banyu seing bening kih...

Iki aku ra ngobak2, gur kowe ki ben ojo pecicilan lan biyakyakan tooo...
KOwe ki gek menengo wae...opo eneke, wong wis d pernahke ro sing gerang2 yo ijih biya2kan...
Ojo ngangsule maneh, nek pingin tentrem uripmu.... ngakakk ngakakk ngakakk
================
Seputar Tentang Syekh Siti Djenar
Asyiknya Nulis Jowo
Menulis Cerita-cerita pendek
Cinta Ohh Cinta
Nyinau Filsafat Kita & Modern
Puisi-puisi Cinta
Berbagi Kata-kata Mutiara/pepatah/wejangan
TEntang Pendidikan
Berbagi Ndongeng
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Sponsored content




PostSubyek: Re: Orang Tua idam'an   

Kembali Ke Atas Go down
 
Orang Tua idam'an
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: