Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BukBer Bogor 20/09/2008

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
PengirimMessage
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: BukBer Bogor 20/09/2008   Tue Sep 16, 2008 1:51 pm

First topic message reminder :

Assalamu'alaikum...
kepareng matur dumateng sedoyo sedherek FKOG Jabotabek ngaturi uningo mbok bilih lodang ing wekdal soho dangan ing penggalih kulo sakrencang saking wilayah Bogor nenggo rawuh panjenengan :

  • Dinten : Sabtu 20 september 2008
  • Wanci : Jam 17.00-selesai (sak bosene!)
  • Papan : Lesehan Wedang Jahe,Pemda Kab.Bogor (Ngajeng POM bensin enggal)
  • Acara :Buka bersama & wedangan & ngobrol ngalor ngidul sing penting asyik..!

Mboten wonten ingkang langkung ndadosaken bingahing manah kulo sakrencang kejawi rawuhipun panjenengan sedanten... dance dance

Matur nuwun

Sing ngundang :

  1. Bayou
  2. No3rvi
  3. Bowo_wahyu
  4. Giadi_pcs
  5. Dwikoe

N.B :sing ra teko tak catet pokokke.. ngakakk ngakakk ngakakk

:;89: :;89: :o*00: :o*00: :l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com

PengirimMessage
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 11:01 am

rmlodang wrote:
gimbik wrote:
njih kulo usahakan dateng yen saking fatmawati numpak opo yooo
mbok aku dikandani jalure...maklum wong ndeso kieh

3. Seing terakhir Mampiro nggone Kantor Giadi entenono njinggleng sko esuk terus mengko NUNUT, nek iki dijamin langsung bebas
hambatan.

nej kuwi enak tur kepenak......
emnge giadi mulih jam piro ?
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 11:04 am

Mugi-mugi mboten wonten alangan, dados saget sowan ten Bogor.

matur suwun.
Kembali Ke Atas Go down
fuzi
KorLap


Join date : 04.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:19 pm

Insya Alloh teko. Mugo2 Gak ono acara liyane.....
Masalahe q yo arep ngerti cibinong jew. Ben Rodo gaul sithik ra kuper.
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:24 pm

madi wrote:
hmm....
iso ra ki engko !!!!!!
umpami mboten saget mlampah nyuwun ngapunten njih.......
mugi2 saget

iki ono janji karo aku lho madi...., nek ngasi ra teko lha yo bubrah no menko kih...
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:29 pm

Pardjimin wrote:

iki ono janji karo aku lho madi...., nek ngasi ra teko lha yo bubrah no menko kih...

Kang Jimin aku gru ngelengke Djarum Black neng wonosari..... ajib
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:36 pm

pokokke kulo tenggo poro sederek sedanten, sak pangan2ne penting guyup rukun sami ngumpul , kajenge pasederekannipun tambah raket, lan sae2 kemawon , ajib
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:40 pm

gandung wrote:
Pardjimin wrote:

iki ono janji karo aku lho madi...., nek ngasi ra teko lha yo bubrah no menko kih...

Kang Jimin aku gru ngelengke Djarum Black neng wonosari..... ajib

tetep eling no, ning dji sam soe fatsal 5 yo ojo lali !!
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:44 pm

giadi_pcs wrote:
pokokke kulo tenggo poro sederek sedanten, sak pangan2ne penting guyup rukun sami ngumpul , kajenge pasederekannipun tambah raket, lan sae2 kemawon , ajib

hayoo... sik arep nang ndepok sik, mengko mangkate bareng karo aku...
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:46 pm

Sabar kemawon poro kadang, ampun sami regejegan, wulan siamlho,

monggo sesarengan, sak yhek- sak eko proyo, manunggal, supados FKOG soyo ngremboko, amien.
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:52 pm

Prexndes wrote:
Sabar kemawon poro kadang, ampun sami regejegan, wulan siamlho,

monggo sesarengan, sak yhek- sak eko proyo, manunggal, supados FKOG soyo ngremboko, amien.

Pokok e aku cocok karo Sabdane  Mas prie.
Hayuh bantahen ngendikane Mas Prie kih, nek arep njaluk ora tentrem uripmu....

Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:55 pm

rmlodang wrote:
Prexndes wrote:
Sabar kemawon poro kadang, ampun sami regejegan, wulan siamlho,

monggo sesarengan, sak yhek- sak eko proyo, manunggal, supados FKOG soyo ngremboko, amien.

Pokok e aku cocok karo Sabdane  Mas prie.
Hayuh bantahen ngendikane Mas Prie kih, nek arep njaluk ora tentrem uripmu....


ndelik sik...!!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:56 pm

Pardjimin wrote:

horo ngomong wae sopo wonge (lewat pm wae) trus aku njaluk no telpune, mengko tak telpunane maksudte opo ngono...!!!

WONGE KUWI G ONO MAS....GUR WONG WAWASAN WACANA KOK, SING MARAI KI AKU GUR MBUKAK SOPO SING RA ONO KABAR THOK KOK....
NEK ONO SING RUMONGSO YO NGONO.....
ngakakk ngakakk ngakakk
NJUK REP D KAPAKE MANEH.....

Prexndes wrote:
Sabar kemawon poro kadang, ampun sami regejegan, wulan siamlho,

monggo sesarengan, sak yhek- sak eko proyo, manunggal, supados FKOG soyo ngremboko, amien.

HAAA IKI SING BENER KI, KARI REMBUKANE THO.... ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 12:58 pm

Ampun sabar - sabar poro sedulur ndak mengko darah tinggi... gak boleh
nak duwe unek - unek yo gek ndang d tok'ke.... :koji.;:

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 1:00 pm

rmlodang wrote:
Prexndes wrote:
Sabar kemawon poro kadang, ampun sami regejegan, wulan siamlho,

monggo sesarengan, sak yhek- sak eko proyo, manunggal, supados FKOG soyo ngremboko, amien.

Pokok e aku cocok karo Sabdane Mas prie.
Hayuh bantahen ngendikane Mas Prie kih, nek arep njaluk ora tentrem uripmu....


DANG KOWE KI..NEK AREP NGELOKE MAS PRI, MBOK OJO KEBANGETEN TO, NGANTI MUNDUK2 LEMAH MANAH...
nING KOWE KI JAN2NE APUS KROMO JEK...WAH MALAH SING RUSUH KI KOWE GEK JAN2NE KI....

niNG SUK KAE GAWANEN...KEKNO GIADI, TINIMBANG MUSPRO KOK GUWAK....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 1:03 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
rmlodang wrote:
Prexndes wrote:
Sabar kemawon poro kadang, ampun sami regejegan, wulan siamlho,

monggo sesarengan, sak yhek- sak eko proyo, manunggal, supados FKOG soyo ngremboko, amien.

Pokok e aku cocok karo Sabdane Mas prie.
Hayuh bantahen ngendikane Mas Prie kih, nek arep njaluk ora tentrem uripmu....


DANG KOWE KI..NEK AREP NGELOKE MAS PRI, MBOK OJO KEBANGETEN TO, NGANTI MUNDUK2 LEMAH MANAH...
nING KOWE KI JAN2NE APUS KROMO JEK...WAH MALAH SING RUSUH KI KOWE GEK JAN2NE KI....

niNG SUK KAE GAWANEN...KEKNO GIADI, TINIMBANG MUSPRO KOK GUWAK....

WAH PENGHASUTAN KIH....Pasal 30 junto ix.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 2:11 pm

judule ngene wae.....

jarkarta - depok - citayam - bojong gede - cibinong - TKP

mengko rembukan nang kono...!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 2:15 pm

Pardjimin wrote:

horo ngomong wae sopo wonge (lewat pm wae) trus aku njaluk no telpune, mengko tak telpunane maksudte opo ngono...!!!

opo kudu kang???? ;) ;) ;) ;)

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
WONGE KUWI G ONO MAS....GUR WONG WAWASAN WACANA KOK, SING MARAI KI AKU GUR MBUKAK SOPO SING RA ONO KABAR THOK KOK....
NEK ONO SING RUMONGSO YO NGONO.....
ngakakk ngakakk ngakakk
NJUK REP D KAPAKE MANEH.....

sajake ono sing ndelik yo kang ????? :bounce: :bounce:.... nek ora lagi semedi.

Prexndes wrote:
Sabar kemawon poro kadang, ampun sami regejegan, wulan siamlho,

monggo sesarengan, sak yhek- sak eko proyo, manunggal, supados FKOG soyo ngremboko, amien.

siap pakdhe...... sing do geleki amrih becike kok,...... ora amrih menange lan amrih kondange. ajib ajib


Wonosingo Ngali Kidul wrote:
HAAA IKI SING BENER KI, KARI REMBUKANE THO.... ajib ajib ajib ajib ajib ajib
ebnul kang,... sing penting ono omonge..... ora gur waton ngomong..... ngakakk ngakakk ngakakk






no offense

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y


Terakhir diubah oleh sug3st tanggal Wed Sep 17, 2008 2:37 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 2:32 pm

Sing waras tak ngalah wae..... :*)0(:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 2:34 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Sing waras tak ngalah wae..... :*)0(:

Sing ra waras sopo yo ????? ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk golekke obat yuk kang.... Bagoos Bagoos Bagoos

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 2:40 pm

yo ayo gek rembugan...
sik di rembug opo...!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 2:47 pm

asyikkk....
okeh sing janji arep teko....
melu seneng ach....=)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 2:59 pm

pokokke arep do rusuh ora popo halal2 wae, seing penting tekan hari H ne do teko yo
nek ora teko jan tegel tenan, ajib
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 3:12 pm

giadi_pcs wrote:
pokokke arep do rusuh ora popo halal2 wae, seing penting tekan hari H ne do teko yo
nek ora teko jan tegel tenan, ajib

sopo sing rusuh to kang?????? mosok rep rusuh karo balung dewe.... :o*00: :o*00:

tak usahake teko kang,.... nek sampeyan rep mangkat seko kejaan jam piro ??? nek iso bareng wae, lewat depok, terus ngampiri kang pardjimin.

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
sukar
KorLap
avatar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 3:17 pm

kulo wangsule sak rampunge anggene servis bisane jam 11 ndalu,mergo namung saking sampingan anggane nyambung urip mas.
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Wed Sep 17, 2008 3:23 pm

sug3st wrote:
giadi_pcs wrote:
pokokke arep do rusuh ora popo halal2 wae, seing penting tekan hari H ne do teko yo
nek ora teko jan tegel tenan, ajib

sopo sing rusuh to kang?????? mosok rep rusuh karo balung dewe.... :o*00: :o*00:

tak usahake teko kang,.... nek sampeyan rep mangkat seko kejaan jam piro ??? nek iso bareng wae, lewat depok, terus ngampiri kang pardjimin.

yo wes nek sesuk sabtu aku mlebu, bareng aku wae, nek prei yo , sak karepmu , wes reti dalane iki kan kang edy ki ajib
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 7:13 am

giadi_pcs wrote:

yo wes nek sesuk sabtu aku mlebu, bareng aku wae, nek prei yo , sak karepmu , wes reti dalane iki kan kang edy ki ajib

ajib ajib ajib suk tak kabari maneh wae..... sing penting iso moco, nulis, lan ora bisu mesti tekan, piye carane ngakakk ngakakk ngakakk

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 9:57 am

sukar wrote:
kulo wangsule sak rampunge anggene servis bisane jam 11 ndalu,mergo namung saking sampingan anggane nyambung urip mas.

podo nduwurku ,sik penting tekan.....

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 11:38 am

Kok aku ki ra OL sedino we kok ra mudeng yo opo sing diomongke kang pardjimin,mbah haryo,Kang gandung,karo mas eddy... :?: :?: :?:
Kuwi do ngrembug opo?? frustasi frustasi
Ojo-ojo malah eneng hubungane ro aku sing dirembuk kih?? Sad Sad

Soale nek tak urutke kayane eneng postingan sing didelete karo momod'e dadi malah ra jelas urutan kronologise... gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 11:43 am

Ayo JABOTABEK kok banyak yang belum konfirmasi..
Pokoke ditunggu lho...

:l0(())((: :l0(())((: :l0(())((:
:o*00: :o*00: :o*00: :o*00: :o*00: :o*00: :o*00:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 11:57 am

bayou wrote:
Ayo JABOTABEK kok banyak yang belum konfirmasi..
Pokoke ditunggu lho...

:l0(())((: :l0(())((: :l0(())((:
:o*00: :o*00: :o*00: :o*00: :o*00: :o*00: :o*00:

lha kan aku wis konfir masi..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 11:59 am

aku meh melu

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:03 pm

bayou wrote:
Kok aku ki ra OL sedino we kok ra mudeng yo opo sing diomongke kang pardjimin,mbah haryo,Kang gandung,karo mas eddy... :?: :?: :?:
Kuwi do ngrembug opo?? frustasi frustasi
Ojo-ojo malah eneng hubungane ro aku sing dirembuk kih?? Sad Sad

Soale nek tak urutke kayane eneng postingan sing didelete karo momod'e dadi malah ra jelas urutan kronologise... gak boleh gak boleh

iyo kih wis di delete karo momodte, ning sik jelas (menurut analisaku wingi) ra ono hubungane karo mas bayou, ning karo sik liane kali, mengko nek ono bogor wae di rembug neh, wong wingi kih aku yo ra patio paham ngunuh sik dimaksud...

ngunuh, nek hubungane karo mas bayou ra online ketoknya ra ono kih...

RAK yo NGUNUH to LUR....?!!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:04 pm

gimbik wrote:
aku meh melu

Sippp kang Gimbik...pokokke ditunngu... :o*00: :o*00:
Nek malem minggu pemda ki akeh vitamin A lho...(baik buat mata)! ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:07 pm

wak, iki sik menghapus postingan mung separo2 kih..
dadi mas bayou ra paham kae .....,
nek ngapus postingan yo sak oyote to..,
ojo mung di jupuk nduwure ....
dadi gak jadi pertanyaan yang laen...

weh lha jan......

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/


Terakhir diubah oleh Pardjimin tanggal Thu Sep 18, 2008 12:53 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:22 pm

Mulo to nek udu nggon-nggonane nggo ngrumpi ki ojo do rusuh dinggo ngomong sing ora nggenah-ra nggenah.. gak boleh gak boleh gak boleh
Dadi sing ra ngerti kronologise kan malah dadi bingung.. frustasi frustasi
Nek rep rusuh2 kan iso lewat YM po PM ??
Terus nek di delete mung gur separuh ngunuh kan malah marai bingung..
Yo soale kan kebetulan le ngrembug neng thret iki dadi sing rumongso mosting ra OL sedino dadi was-was..
ojo-ojo nyangkut urusan sing bogor??
ngunuh lho lorrrrr..... ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:30 pm

alah neng nduwurku iki kok le gedhi-gedhi tulisane....

ra melu-melu aku, ndeliikk.............
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:46 pm

walah... walahh.... eneng opo to iki??? *pura2 bingung mode on :?: :?: (cen ra dong tenan jew)

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:48 pm

iki mas moderatornya kudu menehi penjelasan nang nggone mas bayou secara pribadi kih...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:53 pm

seing penting iso ngumpul gek guyon2 suk mlm minggu ki , rasah nggugoni seing rusuh2 dance dance
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   

Kembali Ke Atas Go down
 
BukBer Bogor 20/09/2008
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 5Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: