Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 BukBer Bogor 20/09/2008

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
PengirimMessage
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: BukBer Bogor 20/09/2008   Tue Sep 16, 2008 1:51 pm

First topic message reminder :

Assalamu'alaikum...
kepareng matur dumateng sedoyo sedherek FKOG Jabotabek ngaturi uningo mbok bilih lodang ing wekdal soho dangan ing penggalih kulo sakrencang saking wilayah Bogor nenggo rawuh panjenengan :

  • Dinten : Sabtu 20 september 2008
  • Wanci : Jam 17.00-selesai (sak bosene!)
  • Papan : Lesehan Wedang Jahe,Pemda Kab.Bogor (Ngajeng POM bensin enggal)
  • Acara :Buka bersama & wedangan & ngobrol ngalor ngidul sing penting asyik..!

Mboten wonten ingkang langkung ndadosaken bingahing manah kulo sakrencang kejawi rawuhipun panjenengan sedanten... dance dance

Matur nuwun

Sing ngundang :

  1. Bayou
  2. No3rvi
  3. Bowo_wahyu
  4. Giadi_pcs
  5. Dwikoe

N.B :sing ra teko tak catet pokokke.. ngakakk ngakakk ngakakk

:;89: :;89: :o*00: :o*00: :l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com

PengirimMessage
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 11:59 am

aku meh melu
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:03 pm

bayou wrote:
Kok aku ki ra OL sedino we kok ra mudeng yo opo sing diomongke kang pardjimin,mbah haryo,Kang gandung,karo mas eddy... :?: :?: :?:
Kuwi do ngrembug opo?? frustasi frustasi
Ojo-ojo malah eneng hubungane ro aku sing dirembuk kih?? Sad Sad

Soale nek tak urutke kayane eneng postingan sing didelete karo momod'e dadi malah ra jelas urutan kronologise... gak boleh gak boleh

iyo kih wis di delete karo momodte, ning sik jelas (menurut analisaku wingi) ra ono hubungane karo mas bayou, ning karo sik liane kali, mengko nek ono bogor wae di rembug neh, wong wingi kih aku yo ra patio paham ngunuh sik dimaksud...

ngunuh, nek hubungane karo mas bayou ra online ketoknya ra ono kih...

RAK yo NGUNUH to LUR....?!!
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:04 pm

gimbik wrote:
aku meh melu

Sippp kang Gimbik...pokokke ditunngu... :o*00: :o*00:
Nek malem minggu pemda ki akeh vitamin A lho...(baik buat mata)! ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:07 pm

wak, iki sik menghapus postingan mung separo2 kih..
dadi mas bayou ra paham kae .....,
nek ngapus postingan yo sak oyote to..,
ojo mung di jupuk nduwure ....
dadi gak jadi pertanyaan yang laen...

weh lha jan......


Terakhir diubah oleh Pardjimin tanggal Thu Sep 18, 2008 12:53 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
bayou
Camat


Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:22 pm

Mulo to nek udu nggon-nggonane nggo ngrumpi ki ojo do rusuh dinggo ngomong sing ora nggenah-ra nggenah.. gak boleh gak boleh gak boleh
Dadi sing ra ngerti kronologise kan malah dadi bingung.. frustasi frustasi
Nek rep rusuh2 kan iso lewat YM po PM ??
Terus nek di delete mung gur separuh ngunuh kan malah marai bingung..
Yo soale kan kebetulan le ngrembug neng thret iki dadi sing rumongso mosting ra OL sedino dadi was-was..
ojo-ojo nyangkut urusan sing bogor??
ngunuh lho lorrrrr..... ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Prexndes
Koordinator


Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:30 pm

alah neng nduwurku iki kok le gedhi-gedhi tulisane....

ra melu-melu aku, ndeliikk.............
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:46 pm

walah... walahh.... eneng opo to iki??? *pura2 bingung mode on :?: :?: (cen ra dong tenan jew)
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:48 pm

iki mas moderatornya kudu menehi penjelasan nang nggone mas bayou secara pribadi kih...
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
giadi_pcs
Camat


Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 12:53 pm

seing penting iso ngumpul gek guyon2 suk mlm minggu ki , rasah nggugoni seing rusuh2 dance dance
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 1:00 pm

giadi_pcs wrote:
seing penting iso ngumpul gek guyon2 suk mlm minggu ki , rasah nggugoni seing rusuh2 dance dance

SIAAAPPP !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 1:03 pm

emng,... sopo to sing rusuh ???? nek ono opo2 mboj aku d PM.... men ra melu bingung lan nggoleki amrih becike........

nak ono sing salah omonganku yo sepurane wae......

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 4:18 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Mulakne tak delet separuh2, ben do penasaran........

ngopo ora tak delete sak Topic'e wae.... :?:

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 4:21 pm

giadi_pcs wrote:
seing penting iso ngumpul gek guyon2 suk mlm minggu ki , rasah nggugoni seing rusuh2 dance dance

Wah kang giadi ki ojo ngunuh kuwi... frustasi frustasi
Kesanne ra sensitif karo masalah sing terjadi neng komunitas nek ngunuh kuwi.. gak boleh gak boleh
Jan... frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 6:26 pm

sing do sabar mas wulan poso ..,,jaga hati .jangan kau kotori.....hee...heee
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 7:23 pm

bayou wrote:
Mulo to nek udu nggon-nggonane nggo ngrumpi ki ojo do rusuh dinggo ngomong sing ora nggenah-ra nggenah.. gak boleh gak boleh gak boleh
Dadi sing ra ngerti kronologise kan malah dadi bingung.. frustasi frustasi
Nek rep rusuh2 kan iso lewat YM po PM ??
Terus nek di delete mung gur separuh ngunuh kan malah marai bingung..
Yo soale kan kebetulan le ngrembug neng thret iki dadi sing rumongso mosting ra OL sedino dadi was-was..
ojo-ojo nyangkut urusan sing bogor??
ngunuh lho lorrrrr..... ajib ajib


BETUL MAS BAYOU, NEK KOYO NGENE CARANE SEING ORA OL SEDINO WAE RODO WAS2 LAN SUMELANG, OPO MENEH ONO TOPIK SEING ORA NGGENAH LAN METU SEKO TREAD IKIH. LAN MENEH AKU MENGGARIS BAWAHI OPO SEING DI OMONGKE MAS BAYU " NEK DUDU NGGON2ANE NGGO NGRUMPI OJO DIENGGO OMONG SEING RA NGGENAH2"
OPO MENEH DIENGGO NGANDAK AKE KANG SEMU SINDIRAN ( tanda kutip), YO NEK SEING DI SINDIR KIH TERIMO LANEK ORA .....( lanek aku dewe wae mboten mslh) LAWONG SIFAT MANUNGSO ORA PODO.
NEK PANCEN ONO KONCO SEING RODO NYIMPANG KAN DIKANDANI ISO TO, RODO DEWASA SITHIK NGUNUH LAH...DADINE BEN OJO DADI BUBRAH KOYO NGENE IKIH, NYUWUN SEWU KOK TAKSIH KADOS ANAK SEING DERENG UMUR MAWON.....SENENGE REGEJEGAN.

Nyuwun sewu malih wargo enggal wani ngoceh. Suwun.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 7:51 pm

bayou wrote:
giadi_pcs wrote:
seing penting iso ngumpul gek guyon2 suk mlm minggu ki , rasah nggugoni seing rusuh2 dance dance

Wah kang giadi ki ojo ngunuh kuwi... frustasi frustasi
Kesanne ra sensitif karo masalah sing terjadi neng komunitas nek ngunuh kuwi.. gak boleh gak boleh
Jan... frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi

walah aku salah to iki, yo sepurane wae sedulur kabeh , nek misale salah di ilekke , lan di nasehati
malah aku seneng bgt , mugo2 kabeh sedulur iso mangerteni kesalahan2 seing pernah di lakoni.
mugi mboten ndadosno penggaleh dumateng sederek sedanten , monggo kito sami maaf2an
ing wulan suci meniko , ! mugi2 pasederekan kulo kalian sak sederek sedanten tansaho guyup rukun , sakderenge matur sembah nuwun, mbok bilih wonten klenta-klentunipun nyuwun pangapunten ,
( keng putro )

( giadi )

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
avatar

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 8:25 pm

[

walah aku salah to iki, yo sepurane wae sedulur kabeh , nek misale salah di ilekke , lan di nasehati
malah aku seneng bgt , mugo2 kabeh sedulur iso mangerteni kesalahan2 seing pernah di lakoni.
mugi mboten ndadosno penggaleh dumateng sederek sedanten , monggo kito sami maaf2an
ing wulan suci meniko , ! mugi2 pasederekan kulo kalian sak sederek sedanten tansaho guyup rukun , sakderenge matur sembah nuwun, mbok bilih wonten klenta-klentunipun nyuwun pangapunten ,
( keng putro )

( giadi )

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
[/quote]

Bener opo seing to ngendikakake kang Giadi, menungso diciptakke karo seing kuoso kebak ing salah lan luput, awak e dewe kudu nyadari....ojo do ngrusuhi lan ojo gawe cintrakaning lian ( dg tanda kutip), ngucap kudu ngerti papane
Ing papan forum iki dudu nggone piyayi seing ngucap kang ngemu gawe kagoling lian, nek gur arep gawe kagoling lian ora usah podo di posting ono tread iki, malah rusak. Golek o panggonan liane wae lurrr....
Mesak ke seing gawe Tread iki.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 10:41 pm

wah... jan...... adem tenan moco postingan rencang2 sedoyo....... hawane dadi adem.... gawe tentreming ati sing moco......

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Thu Sep 18, 2008 11:19 pm

aku siap mendukung suksesnya bukber di Bogor tunggulah kedatanganku
jo lali tehjahesusujeruk.....mantab

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 8:17 am

rmlodang wrote:
[

walah aku salah to iki, yo sepurane wae sedulur kabeh , nek misale salah di ilekke , lan di nasehati
malah aku seneng bgt , mugo2 kabeh sedulur iso mangerteni kesalahan2 seing pernah di lakoni.
mugi mboten ndadosno penggaleh dumateng sederek sedanten , monggo kito sami maaf2an
ing wulan suci meniko , ! mugi2 pasederekan kulo kalian sak sederek sedanten tansaho guyup rukun , sakderenge matur sembah nuwun, mbok bilih wonten klenta-klentunipun nyuwun pangapunten ,
( keng putro )

( giadi )

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Quote :
Bener opo seing to ngendikakake kang Giadi, menungso diciptakke karo seing kuoso kebak ing salah lan luput, awak e dewe kudu nyadari....ojo do ngrusuhi lan ojo gawe cintrakaning lian ( dg tanda kutip), ngucap kudu ngerti papane
Ing papan forum iki dudu nggone piyayi seing ngucap kang ngemu gawe kagoling lian, nek gur arep gawe kagoling lian ora usah podo di posting ono tread iki, malah rusak. Golek o panggonan liane wae lurrr....
Mesak ke seing gawe Tread iki.
[/quote]
wonten nopo tho niki kang,
gek aku engko termasuk sik gawe kagoling liyan mengko.......
waduh......
piye kie......?????
bingung aku......

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
madi
Koordinator
avatar

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 8:41 am

bayou wrote:
Assalamu'alaikum...
kepareng matur dumateng sedoyo sedherek FKOG Jabotabek ngaturi uningo mbok bilih lodang ing wekdal soho dangan ing penggalih kulo sakrencang saking wilayah Bogor nenggo rawuh panjenengan :

  • Dinten : Sabtu 20 september 2008
  • Wanci : Jam 17.00-selesai (sak bosene!)
  • Papan : Lesehan Wedang Jahe,Pemda Kab.Bogor (Ngajeng POM bensin enggal)
  • Acara :Buka bersama & wedangan & ngobrol ngalor ngidul sing penting asyik..!

Mboten wonten ingkang langkung ndadosaken bingahing manah kulo sakrencang kejawi rawuhipun panjenengan sedanten... dance dance

Matur nuwun

Sing ngundang :

  1. Bayou
  2. No3rvi
  3. Bowo_wahyu
  4. Giadi_pcs
  5. Dwikoe

N.B :sing ra teko tak catet pokokke.. ngakakk ngakakk ngakakk

:;89: :;89: :o*00: :o*00: :l0(())((: :l0(())((:

matur sembah nuwun demateng kang mas Bayou lan rencang2 ing wilayah Bogor ,ingkeng sampun mbudidoyo nglempak aken poro sederek wonten acara buka bersama.
kanti raos ingkang bingah ugi,
mugio mboten wonten alangan sak bab menopo ,kulo sageto mlambah wonten ing acara buka bersama sak mangke......

mboten ngirangi ki normat kulo dumateng kang mas bayou lan rencang2,
sak umpamiyo ingkeng Moho Kuaos mboten ngijabahi lampah kulo sak mangke utawi wonten alangan ,kulo nyuwun agunging pangapuro.

suwun..........

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 11:25 am

TOPIC : PENCERAHAN HATI

WIS D GANTI WAE JUDULE TOPIX NENG NDUWUR KAE....
OJO BUKBER..... NAK ORA YO

CERAMAH KEKELUARGAAN WAE...
WIS COCOK KUWI....

frustasi

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 2:53 pm

manut aku ndung mung kari teko wedangan oke

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 3:34 pm

tak tunggu tekamu poro sederek ajib
Kembali Ke Atas Go down
manyoel
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi timur
Reputation : 0
Join date : 17.04.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 4:22 pm

bayou wrote:
Assalamu'alaikum...
kepareng matur dumateng sedoyo sedherek FKOG Jabotabek ngaturi uningo mbok bilih lodang ing wekdal soho dangan ing penggalih kulo sakrencang saking wilayah Bogor nenggo rawuh panjenengan :

  • Dinten : Sabtu 20 september 2008
  • Wanci : Jam 17.00-selesai (sak bosene!)
  • Papan : Lesehan Wedang Jahe,Pemda Kab.Bogor (Ngajeng POM bensin enggal)
  • Acara :Buka bersama & wedangan & ngobrol ngalor ngidul sing penting asyik..!

Mboten wonten ingkang langkung ndadosaken bingahing manah kulo sakrencang kejawi rawuhipun panjenengan sedanten... dance dance

Matur nuwun

Sing ngundang :

  1. Bayou
  2. No3rvi
  3. Bowo_wahyu
  4. Giadi_pcs
  5. Dwikoe

N.B :sing ra teko tak catet pokokke.. ngakakk ngakakk ngakakk

:;89: :;89: :o*00: :o*00: :l0(())((: :l0(())((:

nek wes dicatet trs???
Kembali Ke Atas Go down
n03rV
KorLap
avatar

Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 5:07 pm

Papan : Lesehan Wedang Jahe,Pemda Kab.Bogor (Ngajeng POM bensin enggal)

sebelah mana yaaa :*)0(:


#rusuhmadeon# :%$%#kL:





pokko'e ne ra rawuh nyesel
nih tempatnya klo nyasar kebangeten
http://wikimapia.org/#lat=-6.4854581&lon=106.8355125&z=18&l=0&m=a&v=2
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 7:45 pm

mangtabs....... cethu banget.... ning sing penting, hp ne kudu di cas sik sakdurungu lungo,... men nek aku telp iso langsung nyambung ...... misale kesasar ........ frustasi

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
supriyadi
KorLap
avatar

Lokasi : Ragunan, Jak - Sel
Reputation : 2
Join date : 25.06.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 9:49 pm

kari sesuk cah tgl 20-e kie ....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.supriyadi85.multiply.com
masgareng
Koordinator
avatar

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Fri Sep 19, 2008 11:20 pm

Ra iso melu pas jatah ngrondho .. njaluk tulung lodhang ojo di betheti ..

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
http://facebook.com/masgareng
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 10:14 am

masgareng wrote:
Ra iso melu pas jatah ngrondho .. njaluk tulung lodhang ojo di betheti ..

OK KANG... nak lodang ki target utama jarene

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 10:47 am

aku jan sedih tenan ki...jane pingin ketemu priyayi2 mbogor lan liya2ne...neng kok yoo aduah nemen..nek aku melu njuk baline jam piro tekan ngomahkie...jane pingin numpak sepur...ning sepure gor ketuk jam 9 yoo...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 11:16 am

Asline kang nak ngon baline kan iso melu sing tangerang kang.... lha nak tangerang jakarta kan ora eneng entek'e, nak ora yo seko baranang siang ( bener ra le nulis ki ) kan ora eneng entek'e gak boleh

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 12:06 pm

kandar wrote:
aku jan sedih tenan ki...jane pingin ketemu priyayi2 mbogor lan liya2ne...neng kok yoo aduah nemen..nek aku melu njuk baline jam piro tekan ngomahkie...jane pingin numpak sepur...ning sepure gor ketuk jam 9 yoo...

Wah mas, ra sah d getuni mas......nek ra iso yo wis, sing marai wong kan tanggungjawabe bedo2.
Sing pentingkan antusiasme mas kandar ki wis jan salut tenan aku, wong sing duwe anak bojo ijih gelem melu runtang-runtung ro cah bujang2.

Lan sing penting ki kabar lan informasi ra mati mas, arepo ra melu mengko nek do ngumpul wis njenengan tak telpon gek absen siji2.
Tenang wae, sing penting kabeh ki urung wayahe (yo koyo coro carane mongso;mosok banjir pas mongso ketigo kan ra lucu too), iki ojo di engkeli nek banjir bledug lho ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk .

Sing penting komunikasine wae Kangmas Kandar...... ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib

gandung wrote:
Asline kang nak ngon baline kan iso melu sing
tangerang kang.... lha nak tangerang jakarta kan ora eneng entek'e, nak
ora yo seko baranang siang ( bener ra le nulis ki ) kan ora eneng
entek'e gak boleh

Tekan baranansiang ki rep golek opo tooo...nek ning Cianjur lak jelas liwat kono....Jan kowe ki, nek golek peyeum jelas cen kono gek nggon2nane ki.... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


Terakhir diubah oleh Wonosingo Ngali Kidul tanggal Sat Sep 20, 2008 12:09 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 12:08 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Sing penting komunikasine wae Kangmas Kandar...... ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib

Dadi iki.... sing penting komunikasi yo... ajib

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 12:10 pm

gandung wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Sing penting komunikasine wae Kangmas Kandar...... ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib

Dadi iki.... sing penting komunikasi yo... ajib

Nek nulis ki ojo d pedot2 tooo....gek kowe ki senengane gur medoti kalimat????
gak boleh gak boleh gak boleh gak boleh gak boleh gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 12:14 pm

Waduh ko bengi ojo lali tirakatan yo dongakke men cacarku gek mari
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 12:18 pm

4lief4 wrote:
Waduh ko bengi ojo lali tirakatan yo dongakke men cacarku gek mari

Hallllah...mentang2 tunggalae Gandung....wis2 malah ra karu2an...... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

Opo gek nggonamu ki ra ono banyu po??? NGanti penyakit koyo mangkono barang???? affraid affraid affraid
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 12:28 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
kandar wrote:
aku jan sedih tenan ki...jane pingin ketemu priyayi2 mbogor lan liya2ne...neng kok yoo aduah nemen..nek aku melu njuk baline jam piro tekan ngomahkie...jane pingin numpak sepur...ning sepure gor ketuk jam 9 yoo...

Wah mas, ra sah d getuni mas......nek ra iso yo wis, sing marai wong kan tanggungjawabe bedo2.
Sing pentingkan antusiasme mas kandar ki wis jan salut tenan aku, wong sing duwe anak bojo ijih gelem melu runtang-runtung ro cah bujang2.

Lan sing penting ki kabar lan informasi ra mati mas, arepo ra melu mengko nek do ngumpul wis njenengan tak telpon gek absen siji2.
Tenang wae, sing penting kabeh ki urung wayahe (yo koyo coro carane mongso;mosok banjir pas mongso ketigo kan ra lucu too), iki ojo di engkeli nek banjir bledug lho ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk .

Sing penting komunikasine wae Kangmas Kandar...... ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib ajib

gandung wrote:
Asline kang nak ngon baline kan iso melu sing
tangerang kang.... lha nak tangerang jakarta kan ora eneng entek'e, nak
ora yo seko baranang siang ( bener ra le nulis ki ) kan ora eneng
entek'e gak boleh

Tekan baranansiang ki rep golek opo tooo...nek ning Cianjur lak jelas liwat kono....Jan kowe ki, nek golek peyeum jelas cen kono gek nggon2nane ki.... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


dadi lego atiku moco sabdone kang haryo...
janjane aku ki yo wis nawaetu..ning you kuwi, nek wis digondelin anak karo bojo ki nek lungo adoh2 tur mulihe mbengi yo susah jee...nek dolan awan ngono aku iso nggowo anakku...

Lha wingi pas ngumpul neng jatiwaringin kae mulihe jam sewelas..lha anaku tangi ping bola-bali nekokke bapake..bareng ra nemu bapake njuk nangis..mothah,,sing ngenegke mertuoku lanang...njan rasa atikuku piye ngono...mosok dino iki arep dibaleni maneh...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   Sat Sep 20, 2008 12:53 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Nek nulis ki ojo d pedot2 tooo....gek kowe ki senengane gur medoti kalimat????
gak boleh gak boleh gak boleh gak boleh

Sing penting kang ora liyo dan tidak bukan ki yo komunikasi...
uwis ojo neko2 gak boleh

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: BukBer Bogor 20/09/2008   

Kembali Ke Atas Go down
 
BukBer Bogor 20/09/2008
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 5Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: