Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 GEK PIYE ?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
bima77
KorLap


Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: GEK PIYE ?   Sun Oct 12, 2008 10:32 pm

SUDAH 5 HARI ISTRIKU GA PULANG KE RUMAH,HANDPHONENYAPUN DAH GA BISA TAK HUBUNGI"APA YANG HARUS AKU LAKUKAN SEKARANG???????????????

JIAN BUDREX DERX DREX UTEKKU Sad Sad Sad "

edit by Admin - Mohon tidak membuat judul tret tanpa spasi terlalu panjang
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 9:29 am

Cek ke Ortu dulu mas pihak mas & mertua dulu, trus sodara or temen deket yg biasa buat curhat, kepala musti tetap dingin, coba instropeksi ada apa or ada masalah apa?..
Kl tetap enggak ketemu, lapor ke Polisi, kalo perlu CC ke TV-TV, radio and Media massa lainnya.. mudah-mudahan Mas di beri kekuatan dalam menghadapi cobaan ini..
kalo dah ketemu bicara baik2 dari hati ke hati..guna memecahkan sumber masalahnya

ingat Tuhan tidak akan menguji diluar kekuatan orang itu sendiri...

Salam,
kandar

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 10:37 am

kandar wrote:
Cek ke Ortu dulu mas pihak mas & mertua dulu, trus sodara or temen deket yg biasa buat curhat, kepala musti tetap dingin, coba instropeksi ada apa or ada masalah apa?..
Kl tetap enggak ketemu, lapor ke Polisi, kalo perlu CC ke TV-TV, radio and Media massa lainnya.. mudah-mudahan Mas di beri kekuatan dalam menghadapi cobaan ini..
kalo dah ketemu bicara baik2 dari hati ke hati..guna memecahkan sumber masalahnya

ingat Tuhan tidak akan menguji diluar kekuatan orang itu sendiri...

Salam,
kandar

betul ki mas,,,seng sabar wae mas, seng penting ra nganggo emosi ajib
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium


Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 11:11 am

nek ora ketemu yo gek golek bojo liyo wae mas..
Kembali Ke Atas Go down
RADEN MAS YOYO
Koordinator


Lokasi : jakarta timur
Reputation : 7
Join date : 07.05.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 12:42 pm

Walah mas ra sah pikir berat2 santai wae nek ono masalah di omongke sik sareh lan sabar ojo emosi, nek wis ra iso di benerke lan di dandani, yo opo boleh buat koyo sarene mas jeprax golek maning son ////????? akeh wong wedo arep doble 5 isih kebagian haaaaaahaaaa rak yo ngono to mas, sik penting tenang lan encer
Kembali Ke Atas Go down
http://Kios-pulsa.com/?=yosicell
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 1:10 pm

japrax wrote:
nek ora ketemu yo gek golek bojo liyo wae mas..

wew...mas japrax ki malah ngajak koyo ngene ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 1:16 pm

japrax wrote:
nek ora ketemu yo gek golek bojo liyo wae mas..

ojo percoyo iki kang... musyrik!
mendingan sing nduwur kae

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 1:20 pm

gandung wrote:
japrax wrote:
nek ora ketemu yo gek golek bojo liyo wae mas..

ojo percoyo iki kang... musyrik!
mendingan sing nduwur kae

BETULLL ki kng musrik kie ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 1:33 pm

la mbok yo do diyem yem to kang mesakke tenan niku mas bima
yo wis kang sabar wae aku dewe iso ngrasake sing dialami mas bima iki emang yo abot tenan tapi nek jenenge wong bebojoan kuwi mesti ono wae sing marae ra dadi pengalihe sing penting iso nyadari awake dewe disik opo eng sing kleru opo ono omongan sing nyinggung penggalihe opo opo sing iso ngrampungke yo gor awake dewe

sing sabar mas mugo mugo gek maslahe isi clear gek njalani urip maneh
nek usul ku ojo ngasi wong tuane kono ngerti mas nek iso dirampungke dewe wae mengko dak malah gedawan dawan

sing sabar yo mas

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 2:06 pm

sabar kang.......
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 4:19 pm


lha masalahe opo, kang??

:no: , melu termehek-mehek wae nggulek'i bojomu kui, kang.. ngakakk

benul y' diatas tadi.. cek ke ortu/mertua jenengan.. ke temen2e istrinya jenengan..

semangat kang,, ojo manut japrax [rodo edan kae, ngakakk , ]

ta dongakNe muga cepet ketemu.. cepet rampung masalahe... Amiiiin ,
Kembali Ke Atas Go down
bima77
KorLap


Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 4:21 pm

Sad makasih atas saran n nasehatnya,tapi kalo sampai kepikiran "GOLEK MENEH" kie rung nyanthel neng utek babar blas,mohon bantu do'a aja biar my wife gek ndang sadar.
sebab sampai sekarang "TRESNAKU" masih begitu besar buat dia.

smoga saran rekan2 bisa membuat hati saya bertambah sabar.


matur nuwun
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 4:21 pm

pipit wrote:

lha masalahe opo, kang??

:no: , melu termehek-mehek wae nggulek'i bojomu kui, kang.. ngakakk

benul y' diatas tadi.. cek ke ortu/mertua jenengan.. ke temen2e istrinya jenengan..

semangat kang,, ojo manut japrax [rodo edan kae, ngakakk , ]

ta dongakNe muga cepet ketemu.. cepet rampung masalahe... Amiiiin ,

ning ra nganggo di tekuk2 karo njaprut yo...., ra rampung ngko malahan..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
cah sokoliman
Koordinator


Lokasi : tangerang
Reputation : 0
Join date : 06.08.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 4:24 pm

sabar wae kang....asal lungane ora di tundung, pasti isih ono karep bali...
mugo2 dhewek'e apik2 wae... Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 4:40 pm

Pardjimin wrote:

ning ra nganggo di tekuk2 karo njaprut yo...., ra rampung ngko malahan..

gak boleh , jo dibahas terus lehQ nJaprut ta, kang.. :no:
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Mon Oct 13, 2008 6:13 pm

pipit wrote:
Pardjimin wrote:

ning ra nganggo di tekuk2 karo njaprut yo...., ra rampung ngko malahan..

gak boleh , jo dibahas terus lehQ nJaprut ta, kang.. :no:

yoh.. hura di bahas meneh....

nggo kang bima77, nek masalahe ra jelas wis di jarne wae kang..., nek butuh lak yo bali, nek ora butuh yo nggolek meneh...
ning....
nek ono urusane karo pihak ketiga sik bermasalah karo keluargane njenegan kih sik repot..., yo kudu sabar ojo kesikut.... , di pilah-pilah alon2 ning yo kelakon... ngunuh kae lho...

dolan nang kayuringin to mas, awake dewe ngobrol-ngobrol... to....

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
dwikoe
Camat


Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Tue Oct 14, 2008 6:39 pm

ra popo mas...

yakin wae ura ono opo opo karo garwane sampeyan...

mungkin di'a lagi pengen tenang wae...

mengko nek wis adem rak yo bali....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: GEK PIYE ?   Today at 1:09 am

Kembali Ke Atas Go down
 
GEK PIYE ?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: