Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Minyak Rambut Tradisional

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Minyak Rambut Tradisional   Mon Oct 20, 2008 6:50 pm

Nek jamane sekolahanku SD biyen aku pernah minyak rambutan nggawe minyak Klentik..menurut Team Medis Sehat po ora yo...? :afro: :afro: :afro:
Kembali Ke Atas Go down
jati
KorLap


Lokasi : Rawamangun-Bintaro-Ponjong
Reputation : 0
Join date : 04.11.08

PostSubyek: Re: Minyak Rambut Tradisional   Mon Jan 05, 2009 10:52 pm

Podho mbahku wedhok no mas. Lengone gawe dhewe seko santen klopo, direbus, hasil sampinganne blondho, enak dipangan. Sing jenenge VCO-Virgin Coconat Oil ki opo yo lengo klentik iku yo?
Yen cilikanku nganggo minyak orang-aring, saiki isih ono sing adol ora yo?
Kembali Ke Atas Go down
http://daris.blog.friendster.com/
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Minyak Rambut Tradisional   Sat Feb 14, 2009 5:58 pm

jati wrote:
Podho mbahku wedhok no mas. Lengone gawe dhewe seko santen klopo, direbus, hasil sampinganne blondho, enak dipangan. Sing jenenge VCO-Virgin Coconat Oil ki opo yo lengo klentik iku yo?
Yen cilikanku nganggo minyak orang-aring, saiki isih ono sing adol ora yo?

Wah bener kui mas , minyak urang aring iseh ono neng toko2 lan pasar tradisional.
malah aku sak iki nganggo minyak rambut LAVENDER ning yo podo golek we ono pasar tradisional malah saiki jare jarang sing adol..
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Minyak Rambut Tradisional   Today at 6:54 pm

Kembali Ke Atas Go down
 
Minyak Rambut Tradisional
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Medis-
Navigasi: