Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Oct 21, 2008 6:34 pm

First topic message reminder :

Sedulur mulur tonggo adoh...
Ono rencana tapi kapan sedulur2 no jakarta sing gelem ngumpul gak di pekso ki . Enak nongkrong neng ANGKRINGAN ngendi yo...lan sing jelas enak masakane..
ada usul...mengenai biaya Saweran wae piye..he3x :o*00: :o*00:
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 12:42 pm

Ipung Purwanto wrote:
WIS SING JELAS NGUMPUL tgl 18 Nopember ,SEKO JAM 20.00 TEMPAT DI PONDOK GEDHE YO......

Ocreeee...mas..
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 12:47 pm

kui dino opo lur... ?
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 1:31 pm

kleru aku tak kiro malem minggu terangen malem rabu
Kembali Ke Atas Go down
kinda
KorLap


Join date : 07.06.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 1:36 pm

nongkrong? ? ?
Kembali Ke Atas Go down
Must Ris
KorLap


Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 1:45 pm

Ipung Purwanto wrote:
WIS SING JELAS NGUMPUL tgl 18 Nopember ,SEKO JAM 20.00 TEMPAT DI PONDOK GEDHE YO......

Mas menawi saking priok nitih motor jaluripun medal pundi
maklum perjalanan malam, perlu guide yang jelas
nanti kalau kesasar ke......malah ciloko.

mbok dipun caosi perso jaluripun, menawi saking rpiok..
aku tunggu mas...........!!!!!!

:bounce: :bounce: :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 1:51 pm

Mas Ris mampiro neng Sukapura, wae enko karo aku mangkate...
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium


Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 1:52 pm

Must Ris wrote:
Ipung Purwanto wrote:
WIS SING JELAS NGUMPUL tgl 18 Nopember ,SEKO JAM 20.00 TEMPAT DI PONDOK GEDHE YO......

Mas menawi saking priok nitih motor jaluripun medal pundi
maklum perjalanan malam, perlu guide yang jelas
nanti kalau kesasar ke......malah ciloko.

mbok dipun caosi perso jaluripun, menawi saking rpiok..
aku tunggu mas...........!!!!!!

:bounce: :bounce: :bounce:

priuk - bypass cawang-halim beluk kiri arah kalimalang-perempatan jatiwaringin beluk kanan - lewt jembatan tol - giant di kiri jalan - angkringan di kanan jalan (salah ora yo )
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Joko Tarup
Koordinator


Join date : 27.10.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 2:32 pm

walah adoh tenan saking gen kulo,nggih monggo dipenake mawon,
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 3:29 pm

mas joko barengan ro aku wae yyo aku nyegat nang cijantung
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 5:12 pm

Pardjimin wrote:
Must Ris wrote:
Ipung Purwanto wrote:
WIS SING JELAS NGUMPUL tgl 18 Nopember ,SEKO JAM 20.00 TEMPAT DI PONDOK GEDHE YO......

Mas menawi saking priok nitih motor jaluripun medal pundi
maklum perjalanan malam, perlu guide yang jelas
nanti kalau kesasar ke......malah ciloko.

mbok dipun caosi perso jaluripun, menawi saking rpiok..
aku tunggu mas...........!!!!!!

:bounce: :bounce: :bounce:

priuk - bypass cawang-halim beluk kiri arah kalimalang-perempatan jatiwaringin beluk kanan - lewt jembatan tol - giant di kiri jalan - angkringan di kanan jalan (salah ora yo )
Tak tambahi Priuk naik Bus No.43 arah cilililitan turun penas naik mikrolet arah MM / lampiri turun di pangkalan jati naik angkot merah hati arah ke pondok gede turun di Giant ( tepatnya sih sebelum giant 200m sebelah kanan )...bisa di terima...?opo malah bingung...nek bingung ngampirono mas Kandar wae neng kelapa gading...cerak
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 5:17 pm

nak ora ampirono aku nang cedak-e MM, mburi hero, cedhak gor bulu tangkis DIAN JAYA, karo rumah sakit MITRA KELUARGA bekasi barat kae mburine rodo adoh (hayah...)

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Must Ris
KorLap


Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 5:22 pm

Yoo..yoooo
abot-abote wong bakal ketemu sedulur
tak rewangi nglewati banyu mowo, mudun jurang, munggah gunung tak lakoni
sediko dawuh "Isya Allah" kulo derek nongkrong ..
matur nuwun.......
:/;;0;;:

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 5:34 pm

AKU SALUT KARO PENDIRIANMU MAS RIS... ajib ajib ( iku perlu di conto carane Ngrengkuh Paseduluran..)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 13, 2008 5:47 pm

Hayo gek iki FKOG, sing nganake acara piyantun2 sepuh tur wis do duwe garwo.
Nek mengko sing enom do ora teko wah isin iki mengko.....

ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Sat Nov 15, 2008 1:42 pm

haduuuuhhhh..... gek tanggale kui lhooo...... (18/11/2008, selasa),
koq yo dino kerja.. hhhhmmmm

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Sat Nov 15, 2008 3:57 pm

Sing nduwe gawe yake dino setu mlebu...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Prexndes
Koordinator


Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Sat Nov 15, 2008 8:35 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Hayo gek iki FKOG, sing nganake acara piyantun2 sepuh tur wis do duwe garwo.
Nek mengko sing enom do ora teko wah isin iki mengko.....

ngakakk

(sik, ngoco disik)
wo lha wis tuwek tenan ketrangane akuki...........

Sad Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 9:39 am

Mengko Bengi do Ojo lali yo...?
Ngumpul neng ANGKRINGAN...ok...
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 10:00 am

insyaallah....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 10:09 am

siap sedia berangkat...tapi rung duwe konco mas
ok ditunggu aja...sendiko dawuh

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 10:20 am

Wis di tabuh kenthongane...tung...tung....Mugo-mogo wae ra Udan...yo sekalipun hujan kita usahakan tetep Silo neng angkringan..
Kembali Ke Atas Go down
bima77
KorLap


Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 12:47 pm

KIE WES DEAL KABEH TO???

;)

_________________
"PEACE,,,LARE KARANGMOJO"
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat


Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 1:09 pm

wah... aku mangkat dewekan kie.....
tak usahake poro ndoro.... ngakakk

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 1:27 pm

insyaallah

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Nov 18, 2008 11:16 pm

piye wis do ketemu po durung kie?

ojo lali do poto2 gek ndang diedarkan... ngakakk ngakakk

_________________
sak beja-bejane wong lali, iseh bejo wong kang eling lan waspodo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 8:20 am

Wah mau bengi Ruame jew....,sing ora teko do G E T U N...
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 8:25 am

bener mas Ipung, gayeng ngasi jam setengah loro lagi mulih aku

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 9:29 am

wech wis do podo teko yoo.. tak kiro nek do mbolos...


Nyuwun ngapunten nggih mulihe ndisiki,...
Nek wis tuwo ki abot je nek kon lek2an tekan esok, tur dasare yo esuke arep nggolek menir barang...

Suwun yo mas Ipung, jarene nyonyaku jan mak nyuss uenakke luwih enak tinimbang sing ono cerake Guru singa arah lampiri..

kapan2 perlu memeh kii... he he he

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Must Ris
KorLap


Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 9:42 am

Sakderengipun matur, kulo ngaturaken panuwun
kagem Mas Ipung..(haayah ngalem ben entuk gratisan meneh)

Kulo mantuk rumiyin, nyuwun pangapunten awit nglempakipun mboten malem minggu dados menawi enjang kedah budal glidik.

Salam kagem Mas Pardjimin, Mas Sapto nyuwun pangapunten ngih mas mboten saged pinanggih.

Mas Ipung sekali lagi makasih yaa.......

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 9:51 am

Jane kih sik nyuwun ngapunten kih aku lho...

Nggih dumaten poro sedherek ingkang wau dalu makempal wonten angkringan pondok gede, kulo nyuwun ngapunten seageng2ipun amargi dugi kawulo telat (lha wong jam 12 lagi teko jek) nggih meniko wau mboten kulo sengojo, lhawong tekan caman banku kecoblos paku, gek gede pisan..


sepindah malih kulo lan mantan pacar nyuwun pangapunten ingkang seageng2ipun..

dumateng mas Ipunk Purwanto, kulo ngaturaken matur sembah nuwun sanget
dumateng mas sug3st Edy, kulo lan mantan pacar ngaturaken matur nuwun sanget awit sampun dipun tenggo..
dumateng mas Gimbik, kulo lan mantan pacar nggih ngaturaken matur suwun sanget awit sampun dipung rencangi ngantos jam setengah 2..

sepindah malih matur kulo nyuwun ngapunten dumateng sedayanipun, lan ugi matur nuwun sanget..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 9:57 am

he he he , dg penuh perjuangan ya kang...

nyuwun agengeing pangapunten nggih kang, mboten ngentosin panjenengan, awit pun ndalu..

Kulo kinten nek ajeng nuntun motor dumugi Pondok Gede he he he

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
sug3st
Camat


Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 10:30 am

wah... jian gayeng tenan,.... panganan lan minumane enak. cocok tenan, dasare yo rodo ngelih.

Tak crito kronologi perjalananku yoh....

jam 7.30, aku lagi ngobrol karo koncoku. kebetulan ono konco sing nggowo mulih arak bali dance
eh lah dalah... jam 8 kurang sithik, aku di bel mas Ris. Crito nek wis tekan TKP. terus terang aku rodo bingung, akhire tak sanggupi teko lah. Telp Gimbik, lagi rep mangkat. Yo wis,. tanpa ba... bi.... bu..... langsung jupuk jaket (nganyari jaket sisan siul ), nganggo helm, motorku tak stater, mbocengke koncuku, langsung njranthal ke TKP. Dasare dalane rodo sepi.... wusssss gas terus. ndelalah maneh,..... tekan daerah caman, kebeles pipit, nggolek nggon sepi ra nemu2, wis pasang rai cor-coran (nek rai gedhek isih ono bolongane sithik.... hehehehe), langsung wae nekak ulo neng pinggir ndalan.
rep tekan lokasi kok dalane rodo ra alus.... alon2.... nggoleki Giant. tekan ngarep thingak-thinguk kok ora ono angkringan, akhire tak epun kang Ipung. jebule kebablasan sithik, muter balik, mlaku alon-alon, TKP di depan mata.
Mas Ris, mas Kandar, Mas Ipung, Mas Gimbik wis dho nyusu.... aku dadi pengen nyusu. :h: pesen loro (karo nggo koncoku, ora nggo aku dewe loh), sinambi :!@#@!:

Sekitar jam 10.30 an, kang Djimin kok rung teko ;) tak epun jarene rep bobok ke yuniore sik, yo wis, di enteni karo ngobrol ngalor ngidul. jam 11 lewat sithik, kang Djimin epun nek kebanan, lah dalah..... . amargo wis rodo wengi, mas Ris karo mas Kandar ndisiki kondur, yo wis aku kang Imbik, kang Ipung nunggoni kang Djimin karo manta pacar kanthi ati sing was-was.... nek nganti jam 12 mas Djimin rung teko, rep di tinggal mulih karo mas Ipung lohhhh :lol:
akhire,.... ngeenggg ........ ngeenggg .....motor gedhe teko. Lah iki nDoro kakung karo Ndoro Putri rawuh ngakakk jebulno motor gedhe ijih iso kebanan to......ngakakk

ngobrol nganti jam 12 an aku ndisiki mulih, koncoku wis entuk sak impenan..... ngakakk
muter2 sedilit, lewat taman lawang, karo nonton2 wanita jadi2an ngakak ngakak
tekan ngomah sekitar jam 1, langsung blek sek.... turu...... :sleep: :sleep:


matur nuwun mas Ipung, traktirane......ojo kapok yo mas.... frustasi frustasi frustasi frustasi

halah,... padune kieeeee ngakakk

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 10:42 am

Tak kiro nek mampir neng taman lawang ki arep nggolek tambahan nggo mbalekke modal bensin neng angkringan hi hi hi gak boleh ngakakk ngakakk

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
sug3st
Camat


Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 10:59 am

kandar wrote:
Tak kiro nek mampir neng taman lawang ki arep nggolek tambahan nggo mbalekke modal bensin neng angkringan hi hi hi gak boleh ngakakk ngakakk

waaaaaaaaa yo ora to mas..... kontrol wae..... ngakakk ngakakk ngakakk

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 11:25 am

WIs aku tak melu nunggu photone wae................

Pangapunten nek ra iso melu, kahanan jek.........
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 1:11 pm

Sepindah Ndalem pribadi ugi ngaturaken agenge'matur nuwun kagem sedayanipun awit sampun kerso makempal wonten panggenan Angkringan. wau ing pangajap rencang sedoyo saget makempal,namung mbok bileh ingkang mboten saget sareng makempal , mboten sah kuciwo,Mugi wekdhal ing sakmangkehipun saget sinareng rinenggo ing angkringan....

::0): ::0): ::0): ::0): ::0): ::0): ::0): ::0): aku nambah sampe' 4 gelasss...!!!! ning ra sampe mendem lho...
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 1:15 pm

nyuwun ngapunten sanget mboten saget dugi la ajeng mangkat malah wonten tamu ditunggu fotone mas

suwun

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 6:58 pm

Mboten punopo mas,gentos wekdal sak mangke mbok menawi saget., menawi foto walah malah kulo sak keplasan mboten kemutan motret. duko nek mas gimbik sempat motret punopo mboten.....
Kembali Ke Atas Go down
bima77
KorLap


Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 8:20 pm

PANGANPUNTEN SEDOYO MAWON,BUKANE RA NIAT,NEK NIAT KIE SEKO AWAN WES MUNCUL NENG DASAR RUNG JODO SORE BAR PMAN KARO KANG JIMIN MULEH D SAMBELKE BAWANG LALAP PETE(LAGI MURAH LO PETE SAIKI) KEMBULAN WONG 4 LET 1/2 JAM WETENG MULES RA KARUAN.............DI TONGKRONGKE NIHIL,,,,KLIMPUNGAN MEREM MELEK,NYANG MBOK WEDOK DITUKOK'E OBAT OPO KAE TAI PIN SAN OPO OPO KAE,GEK TAK NGGO JENGKING NENG PETURON NGLILIR2 WES JAM 12.
SENG LUWEH LUCU BAR TANGI MBOK WEDOK NGELEK'E :
"KATANYA MALAM INI PADA NGUMPUL D ANGKRINGAN SAY,,,,DATANG GAK???"


LA PIYE MENEH WES JAM SAK MONO GEK YO RODO ADOH PISAN

PANGAPUNTEN MAWON Amiiiin MANGKEH GANTOS WEDAL MUGI2 SAGET DUGI

SALUT BUAT SENG ADOH2 DO TEKO MAS IPUNG SORY YO,,MAS KANDAR,MAS IMBIK,KANG JIMIN, MAS SUGEST LAN SEDULUR KABEH SENG DO TEKO.
JO KAPOK GAE ACARA SERUPA"

_________________
"PEACE,,,LARE KARANGMOJO"
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   

Kembali Ke Atas Go down
 
Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: