Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4
PengirimMessage
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Tue Oct 21, 2008 6:34 pm

First topic message reminder :

Sedulur mulur tonggo adoh...
Ono rencana tapi kapan sedulur2 no jakarta sing gelem ngumpul gak di pekso ki . Enak nongkrong neng ANGKRINGAN ngendi yo...lan sing jelas enak masakane..
ada usul...mengenai biaya Saweran wae piye..he3x :o*00: :o*00:
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 9:57 am

he he he , dg penuh perjuangan ya kang...

nyuwun agengeing pangapunten nggih kang, mboten ngentosin panjenengan, awit pun ndalu..

Kulo kinten nek ajeng nuntun motor dumugi Pondok Gede he he he
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 10:30 am

wah... jian gayeng tenan,.... panganan lan minumane enak. cocok tenan, dasare yo rodo ngelih.

Tak crito kronologi perjalananku yoh....

jam 7.30, aku lagi ngobrol karo koncoku. kebetulan ono konco sing nggowo mulih arak bali dance
eh lah dalah... jam 8 kurang sithik, aku di bel mas Ris. Crito nek wis tekan TKP. terus terang aku rodo bingung, akhire tak sanggupi teko lah. Telp Gimbik, lagi rep mangkat. Yo wis,. tanpa ba... bi.... bu..... langsung jupuk jaket (nganyari jaket sisan siul ), nganggo helm, motorku tak stater, mbocengke koncuku, langsung njranthal ke TKP. Dasare dalane rodo sepi.... wusssss gas terus. ndelalah maneh,..... tekan daerah caman, kebeles pipit, nggolek nggon sepi ra nemu2, wis pasang rai cor-coran (nek rai gedhek isih ono bolongane sithik.... hehehehe), langsung wae nekak ulo neng pinggir ndalan.
rep tekan lokasi kok dalane rodo ra alus.... alon2.... nggoleki Giant. tekan ngarep thingak-thinguk kok ora ono angkringan, akhire tak epun kang Ipung. jebule kebablasan sithik, muter balik, mlaku alon-alon, TKP di depan mata.
Mas Ris, mas Kandar, Mas Ipung, Mas Gimbik wis dho nyusu.... aku dadi pengen nyusu. :h: pesen loro (karo nggo koncoku, ora nggo aku dewe loh), sinambi :!@#@!:

Sekitar jam 10.30 an, kang Djimin kok rung teko ;) tak epun jarene rep bobok ke yuniore sik, yo wis, di enteni karo ngobrol ngalor ngidul. jam 11 lewat sithik, kang Djimin epun nek kebanan, lah dalah..... . amargo wis rodo wengi, mas Ris karo mas Kandar ndisiki kondur, yo wis aku kang Imbik, kang Ipung nunggoni kang Djimin karo manta pacar kanthi ati sing was-was.... nek nganti jam 12 mas Djimin rung teko, rep di tinggal mulih karo mas Ipung lohhhh :lol:
akhire,.... ngeenggg ........ ngeenggg .....motor gedhe teko. Lah iki nDoro kakung karo Ndoro Putri rawuh ngakakk jebulno motor gedhe ijih iso kebanan to......ngakakk

ngobrol nganti jam 12 an aku ndisiki mulih, koncoku wis entuk sak impenan..... ngakakk
muter2 sedilit, lewat taman lawang, karo nonton2 wanita jadi2an ngakak ngakak
tekan ngomah sekitar jam 1, langsung blek sek.... turu...... :sleep: :sleep:


matur nuwun mas Ipung, traktirane......ojo kapok yo mas.... frustasi frustasi frustasi frustasi

halah,... padune kieeeee ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 10:42 am

Tak kiro nek mampir neng taman lawang ki arep nggolek tambahan nggo mbalekke modal bensin neng angkringan hi hi hi gak boleh ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 10:59 am

kandar wrote:
Tak kiro nek mampir neng taman lawang ki arep nggolek tambahan nggo mbalekke modal bensin neng angkringan hi hi hi gak boleh ngakakk ngakakk

waaaaaaaaa yo ora to mas..... kontrol wae..... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 11:25 am

WIs aku tak melu nunggu photone wae................

Pangapunten nek ra iso melu, kahanan jek.........
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Ipung Purwanto
Camat


Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 1:11 pm

Sepindah Ndalem pribadi ugi ngaturaken agenge'matur nuwun kagem sedayanipun awit sampun kerso makempal wonten panggenan Angkringan. wau ing pangajap rencang sedoyo saget makempal,namung mbok bileh ingkang mboten saget sareng makempal , mboten sah kuciwo,Mugi wekdhal ing sakmangkehipun saget sinareng rinenggo ing angkringan....

::0): ::0): ::0): ::0): ::0): ::0): ::0): ::0): aku nambah sampe' 4 gelasss...!!!! ning ra sampe mendem lho...
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 1:15 pm

nyuwun ngapunten sanget mboten saget dugi la ajeng mangkat malah wonten tamu ditunggu fotone mas

suwun
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 6:58 pm

Mboten punopo mas,gentos wekdal sak mangke mbok menawi saget., menawi foto walah malah kulo sak keplasan mboten kemutan motret. duko nek mas gimbik sempat motret punopo mboten.....
Kembali Ke Atas Go down
bima77
KorLap


Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 8:20 pm

PANGANPUNTEN SEDOYO MAWON,BUKANE RA NIAT,NEK NIAT KIE SEKO AWAN WES MUNCUL NENG DASAR RUNG JODO SORE BAR PMAN KARO KANG JIMIN MULEH D SAMBELKE BAWANG LALAP PETE(LAGI MURAH LO PETE SAIKI) KEMBULAN WONG 4 LET 1/2 JAM WETENG MULES RA KARUAN.............DI TONGKRONGKE NIHIL,,,,KLIMPUNGAN MEREM MELEK,NYANG MBOK WEDOK DITUKOK'E OBAT OPO KAE TAI PIN SAN OPO OPO KAE,GEK TAK NGGO JENGKING NENG PETURON NGLILIR2 WES JAM 12.
SENG LUWEH LUCU BAR TANGI MBOK WEDOK NGELEK'E :
"KATANYA MALAM INI PADA NGUMPUL D ANGKRINGAN SAY,,,,DATANG GAK???"


LA PIYE MENEH WES JAM SAK MONO GEK YO RODO ADOH PISAN

PANGAPUNTEN MAWON Amiiiin MANGKEH GANTOS WEDAL MUGI2 SAGET DUGI

SALUT BUAT SENG ADOH2 DO TEKO MAS IPUNG SORY YO,,MAS KANDAR,MAS IMBIK,KANG JIMIN, MAS SUGEST LAN SEDULUR KABEH SENG DO TEKO.
JO KAPOK GAE ACARA SERUPA"
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat


Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 8:36 pm

sedoyo lepat nyuwun pangapunten ,
amargi kahanan, lan mboten di kabari kulo mboten dugi ,
tak tunggu potone , syukur2 ono poto gadise ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Wed Nov 19, 2008 10:50 pm

idem kang

_________________
sak beja-bejane wong lali, iseh bejo wong kang eling lan waspodo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 9:15 am

Mboten punopo mas bima + sedoyo mawon,Lha wong lagi keno Trouble ojo maneh wethenge' lagi perang..hee3x.,Buat yang lain karena kesibukan, Yo nanti kapan2 nek ono wektu sing enak lan pas podo ngumpul maneh....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 10:16 am

giadi_pcs wrote:
sedoyo lepat nyuwun pangapunten ,
amargi kahanan, lan mboten di kabari kulo mboten dugi ,
tak tunggu potone , syukur2 ono poto gadise ngakakk ngakakk

Podo wae ki, aku ket mau nuggoki rung njedul2 jeee photne kuwi.... frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 10:19 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
giadi_pcs wrote:
sedoyo lepat nyuwun pangapunten ,
amargi kahanan, lan mboten di kabari kulo mboten dugi ,
tak tunggu potone , syukur2 ono poto gadise ngakakk ngakakk

Podo wae ki, aku ket mau nuggoki rung njedul2 jeee photne kuwi.... frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi frustasi

photone hura ono.., low batt, dadi photone ra dai kabeh....

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
sug3st
Camat


Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 10:56 am

wah.... yo sepurane wae....... ra sempet di abadikan jew.....

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 10:59 am

Hallah, tiwasno aku aku ngenteni udutku sebungkus ngati kari sak lencer. GEk kopi nombah nambah terus, jebule ra ono photone... frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 11:08 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Hallah, tiwasno aku aku ngenteni udutku sebungkus ngati kari sak lencer. GEk kopi nombah nambah terus, jebule ra ono photone... frustasi

wis gek ndang nang bekasi wae, rokokan karo aku + ngupi..., gek nek wis rodo mbengi nang cedak budi lestari, ngangkring dewe wae..

rasah di photo yo...!! Bagoos

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
the purple girl
Camat


Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 11:48 am

saluutttt wat teman2 semua nya.... ajib
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 12:12 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Hallah, tiwasno aku aku ngenteni udutku sebungkus ngati kari sak lencer. GEk kopi nombah nambah terus, jebule ra ono photone... frustasi

Rasido photo2 wong ora ono sampean je.....kang...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Must Ris
KorLap


Lokasi : Villa Mutiara Gading 3
Reputation : 2
Join date : 04.04.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 12:28 pm

Haaayaahhhh sidane kelalen ki...
foto bukti otentikke ra ono...
wis dipikirno maneh, sesuk nak iso do ngumpul (nak iso malem minggu)
nongkrong nang angkringan difoto-foto
Ning nak dipetani ngumpul neng angringan ki akeh buanget mafaate lho.
Kapan nongkrong maneh......aku melu yo...

_________________
Cekak Aos..
Kembali Ke Atas Go down
http://mustris.blogspot.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 1:12 pm

Pardjimin wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Hallah, tiwasno aku aku ngenteni udutku sebungkus ngati kari sak lencer. GEk kopi nombah nambah terus, jebule ra ono photone... frustasi

wis gek ndang nang bekasi wae, rokokan karo aku + ngupi..., gek nek wis rodo mbengi nang cedak budi lestari, ngangkring dewe wae..

rasah di photo yo...!! Bagoos


Wooo cetho nek iki, pokoke mengko malem minggu ra sah gegawan. Ndak ngribeti gawane kuwi, jelas nek dolan ro aku ki aman, terkendali, tur yo entuk genahe mengko ki......

Weeee nek bengi ki ra perlu photo, kurang waskito anggoni jagongan lan rembukane.
Tur yo nek nggowo photo mengko malah, konangan ngakak ngakak ngakak ngakak ......

Tunggu aku rik no mengko????
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 1:13 pm

kandar wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Hallah, tiwasno aku aku ngenteni udutku sebungkus ngati kari sak lencer. GEk kopi nombah nambah terus, jebule ra ono photone... frustasi

Rasido photo2 wong ora ono sampean je.....kang...

Weeee, opo ngono mas Kandar, kan nek ono aku photone lak do rusak to? Hayo wong photo ning TMII kae wae jebule motoni aku malah rusak jek Klise kuwi..... ngakakk ngakakk ngakakk .
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 1:33 pm

Ora sah do Photo2an Lha wong Gambar rai'ne ( ma'af ),yo tetep podho wae la po di potho,
Malah nek iso Gawe tret di Posting siji-siji gambare dewe2 njur ngisore di tulisi jeneng pisan kan podo wae ngono to...mas..? ;) ;) ;) affraid
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat


Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 3:23 pm

the purple girl wrote:
saluutttt wat teman2 semua nya.... ajib

waaaaaaaaaaaaaaaaa mbak uchi nongol maninggggggg :l0(())((:

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Aris_nogosari
KorLap


Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 3:25 pm

kapan le angkrengan??? pm ya yohanes_tdw@yahoo.co.id apa sms 0817127286
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Thu Nov 20, 2008 3:35 pm

the purple girl wrote:
saluutttt wat teman2 semua nya.... ajib

Yo kapan2 melu neh to Cah Ayu, ben ketok regenge.......Giadi omonge kangen ro kowe Chie. ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bima77
KorLap


Lokasi : DEPOK CITY
Reputation : 0
Join date : 08.10.08

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Fri Dec 19, 2008 8:47 pm

ayo do "WEDANGAN"
yang punya waktu senggang nongkrong neng angkringan sinambi ngobrol2
ben ra ketinggalan warta....
seng neng JAK-TIM dan sekitarnya piye kie??

kapan,,,kapan???

_________________
"PEACE,,,LARE KARANGMOJO"
Kembali Ke Atas Go down
bejotop
Warga


Lokasi : bekasi
Reputation : 0
Join date : 17.03.09

PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   Sat Jun 27, 2009 1:08 pm

sedulur wonosari sing ono bekasi mbok mampir no angkringan ki asem dengan 8 outlet dan sudah di franchise di jamin mak nyos+terbesar
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN   

Kembali Ke Atas Go down
 
Kapan Nongkrong neng ANGKRINGAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Teras Nongkrong-
Navigasi: