Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
hd_78gk
KorLap


Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

PostSubyek: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Tue Nov 11, 2008 2:28 am

Wong sing ORA JUJUR
Wong sing nek ngentut terus nyalahke wong liyo.

Wong GOBLOG
Wong sing ngempet ngentut sampai jam2an.

Wong sing JEMBAR WAWASAN'E
Wong sing ngerti kapan kudu ngentut.

Wong sing SENGSORO
Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut.

Wong sing MISTERIUS
Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti.

Wong sing GUGUPAN
Wong sing ujug-ujug nyetop entute nek pas lagi ngentut.

Wong sing PERCOYO DIRI (PD)
Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi.

Wong sing KEJEM (SADIS)
Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone.

Wong sing ISINAN
Wong sing nek ngentut terus ke'isinan dhewe.

Wong sing STRATEGIS
Wong sing nek ngentut ning ngarep'e wong lio iso nylamurke entut'e nganti wong lio ora kepikiran maneh.

Wong sing BODHO
Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-njero dienggo ngganti entute sing metu.

Wong sing GEMI
Wong sing nek ngentut metune diatur sethithik-sethithik.

Wong sing SOMBONG
Wong sing seneng ngambu entute dhewe.

Wong sing RAMAH
Wong sing seneng ngambu entute wong liyo.

Wong sing ORA RAMAH
Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-ngamuk.

Wong sing KE-KANAK-KANAK-AN
Wong sing senenge ngentut nang njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-blekuthuk.

Wong sing ATLETIS
Wong sing nek ngentut karo ngeden.

Wong JUJUR
Wong sing ngakoni nek awak'e bar ngentut.

Wong PINTER
Wong sing iso niteni ambune entut wong lione.

Wong SIAL
Wong sing dientuti terus karo wong lio.

Wong sing KURANG KONTROL DIRI
Wong sing nek ngentut mesthi katutan ampase.

Wong sing ORA IKHLAS
Nggak mambu entute dewe wong liya sing mambu muring-muring.

Wong sing GEMI
Wong sing menowo ngentut metune swara entut di-endat-endat dadi ping 7.

Wong sing SOK AMAL
Wong sing menowo ngentut metune dibrolno sak ampase.

Wong RA NGGENAH
Angger ngentut silite ditempeli terompet ben samsaya banter swarane.

Wong RA UMUM
Yen ngentut dilagokake.

Wong PENSIUNAN PRAJURIT
Yen ngentut di-penggak-penggak kareben swarane kadya unining bedil.

Wong RA SABARAN
Wis ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu.

Wong SOLO (mohon maaf untuk yang sering ke Solo !)
Entute aluun banget dawa lan sajak ndandang gulo.

Wong RADUWE GAWEAN
Ndiskusekake soal entut (kayata sing maca).

Tambahan:
Wong GENDHENG: Wong sing ngamati ciri-ciri-ne wong liya saka carane ngentut!

Just Kidding ngakak ngakak
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Tue Nov 11, 2008 9:33 am

berarti kowe yo gendeng ngakakk ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
aji
KorLap
avatar

Lokasi : Cengkareng, jakarta
Reputation : 2
Join date : 07.04.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Tue Nov 11, 2008 11:13 am

WONG PITU

Wong sing iso iso nyanyi...

hehehehe
Kembali Ke Atas Go down
http://ajiprastowo.blogspot.com/
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Tue Nov 11, 2008 12:29 pm

nduworku ki maksute opo yoo
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Tue Nov 11, 2008 1:19 pm

wah jan mas hardi ki ono ono wae peneliti per entutan hehehe

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Wed Nov 12, 2008 1:53 pm

ho'o mas paling kui keliahe nggok jurusan perngentutan ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
hd_78gk
KorLap


Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Thu Nov 13, 2008 3:16 pm

k_lop wrote:
berarti kowe yo gendeng ngakakk ngakak ngakak ngakak ngakak

ngakak ngakak bisa jadi mas
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Thu Nov 13, 2008 5:19 pm

Lah jan yo ono - ono wae barang mambu we di ribut ake...mbok yo sing liyane po'oo
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Sat Nov 15, 2008 12:26 am

lha liyane opo mas..??? ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
CahCandi
Lurah
avatar

Lokasi : Alas Roban
Reputation : 0
Join date : 11.11.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Wed Nov 19, 2008 11:30 am

Wah matur nuwun Mas entuk pelajaran "PANGENTUTAN" lha waktu pelajaran ngentut ndisik aku mbolos je
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Wed Nov 19, 2008 11:49 pm

kok yo malah mbolos to mas mbiyen kie,,kui pelajaran penting je... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Thu Nov 20, 2008 10:25 pm

CahCandi wrote:
Wah matur nuwun Mas entuk pelajaran "PANGENTUTAN" lha waktu pelajaran ngentut ndisik aku mbolos je

makane nek sekolah ojo seneng bolos... ngakakk

_________________
sak beja-bejane wong lali, iseh bejo wong kang eling lan waspodo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   Thu Nov 20, 2008 10:54 pm

dedik cahyono wrote:
CahCandi wrote:
Wah matur nuwun Mas entuk pelajaran "PANGENTUTAN" lha waktu pelajaran ngentut ndisik aku mbolos je

makane nek sekolah ojo seneng bolos... ngakakk

jekno karo kowe mas mbiyen seng bolos ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: =Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=   

Kembali Ke Atas Go down
 
=Sifat Orang Berdasarkan Buang Gasnya=
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: