Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Yang-yangan Model FKOG

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 12:50 pm

Ono sak wijining dino, wong lanang lan wadon lagi ngobrol ning pinggir kolam sing bening. Kolame akeh iwak2 sing do langi.
Bocah lanang mau takon: "Jeng, cobo deloken iwak emas kuwi kok warnane iso kuning yo...".
Wadon: "Opo hubungane karo aku Kangmas (rodo mesra njur sirahe di turoke ning pundake cah lanang mau)".
Lanang: "Yo jelas ono hubungane to! Kowekan yo kuning tur manis barang"
Wedok: KAro njiwit! "hallah ngrayu maneh?"
Lanang: " Adooooh, mbok ojo njiwiti to, ra penak no karo kupu2 kuwi?" ngakakk

Bocah loro mau wis do seneng lan ora sing ngganggu, jan do atut runtut. Jan koyo mimi lan mintuno, lan bebasan Gunung Merapi mbledos ra urusan.

Ora let suwe, cah lanang mau nompo telpon seko kancane??
Lanang: "Sik yo jeng tak ngangkat telpon, ki Dharmo telpon nek ra percoyo?" Hallo"
Kancane:"Ning ngendi kowe, tak tunggoke ket mau ning prapatan biasane kok ra ono?"
Lanang: "Aku lg sibuk ki, biasa?", mengko telpon maneh yo???"

ngakakk
Kancane: "Yo wis gek yangyangan wae, mengko sore tak tunggoki biasane? Klik."

Lanang: " Wis wong ayu, nek sakiki ra ono sing ngganggu maneh"?
Wedok: "Ok kang masku", karo ngglendote tangane sing lanang.
Lanang: "Jeng aku arep takon tenan ki, serius aku?"
Wedok: " Ono opo sih kang masku'?
Lanang; "Nek aku dadi kayu, kowe mesthi dadi godonge....Njur nek kowe dadi kembang, lha aku dadi tawone yo".
Ning nek aku dadi tawon, kowe dadi madune gelem ra?
Wedok: affraid"Yo wegah no nek aku dadi madune, pokoke aku wegah nek dadi madu...mbok kepiya-kepiyo wae jenenge sing di madu ki ra ono wong wedok sing gelem :oops: ? @#$@###$#$#&%%#$#^^$#$#, Cah wedok mau karo nesu2 njur mulih.....

Lanang: " lha kok dadi ngene ki????? frustasi frustasi frustasi frustasi
frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 12:58 pm

pengalaman pribadi ya mas.???? ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 1:02 pm

k_lop wrote:
pengalaman pribadi ya mas.???? ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk

Weee, elok........ning ora rak njawab aku??? ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 1:11 pm

ngakak , salah kaprah.

ternyata pak haryo nek yang2an ngunu kui... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 1:16 pm

pipit wrote:
ngakak , salah kaprah.

ternyata pak haryo nek yang2an ngunu kui... ngakak

Weeee...lha wong kuwi critane sederek2 FKOG jek.... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ......

Nek aku ki gek kapan to arep yang2an, wong rung jangkep ki??? ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 1:36 pm

wew... yo ojo ngono mas..gor tekne urung mas ajib
Kembali Ke Atas Go down
siti rahayu
Camat
avatar

Lokasi : Blok F 48
Reputation : 13
Join date : 25.07.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 1:53 pm

aku baru tahu..

_________________
Cheisya Ramadhani Maulana
Ganapatih Naradatva Maulana
Kembali Ke Atas Go down
sug3st
Camat
avatar

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 1:57 pm

ternyata...... akeh sing madu to ;)

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 1:59 pm

siti rahayu wrote:
aku baru tahu..

tahu opo mbak
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 4:29 pm

Mangkane kang Haryo, siji sik..engko nek wis oleh siji njuk nembung sing apik2 nek arep nambah..

Carane nembung yo tekok karo mus Ris... iki priyayine endi?? ngakak

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 4:30 pm

ha ha ha... jane sik bodho kih sopo yo... ?
sik lanang po sik wedok kui...

hmmm...............................

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 4:56 pm

Iki ora pekno goblok lan nambah yo, wong gur takok jik.......Weeeh yo nek aku dewe ki siji thok wae, ra sah akeh2....wong siji wae rung ono buktine, rep golek liyane???


siul
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
bayou
Camat
avatar

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 5:12 pm

Wah mestine sing dicritakke kuwi dudu aku.. gak boleh gak boleh
soale aku ra tau yang2an ngunuh kuwi.. gak boleh gak boleh
luwih romantis pokokke... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
4lief4
Koordinator
avatar

Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 5:37 pm

Romantis ki pangangan opo to mas bayu?
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 5:44 pm

bayou wrote:
Wah mestine sing dicritakke kuwi dudu aku.. gak boleh gak boleh
soale aku ra tau yang2an ngunuh kuwi.. gak boleh gak boleh
luwih romantis pokokke... ngakakk ngakakk

Weeee lha yo cetho, mosok nganti konangan olehe romantisan ki........
ngakakk ....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
dwikoe
Camat
avatar

Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 6:20 pm

ura percoyo aku, nek lelaki FKOG ono sing romantis....
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 7:54 pm


"ROMANTIS"


Rokok + mangan Gratis yo kang?

ajib ajib ajib

(ndelik, ndhak didukani kang Haryo)
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
avatar

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 8:22 pm

dwikoe wrote:
ura percoyo aku, nek lelaki FKOG ono sing romantis....
Mbak opo wis di coubo...?
Kembali Ke Atas Go down
n03rV
KorLap
avatar

Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 9:21 am

dwikoe wrote:
ura percoyo aku, nek lelaki FKOG ono sing romantis....

wah aku tersinggung kie' aq Romatis loo Mba dwiii (klo ada maunya siul )
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 9:43 am

aku yo romantis lho.. , pokoke romantis polll

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 9:45 am

n03rV wrote:
dwikoe wrote:
ura percoyo aku, nek lelaki FKOG ono sing romantis....

wah aku tersinggung kie' aq Romatis loo Mba dwiii (klo ada maunya siul )

lha maunya apaan mas ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:05 pm

Prexndes wrote:

"ROMANTIS"


Rokok + mangan Gratis yo kang?

ajib ajib ajib

(ndelik, ndhak didukani kang Haryo)

Rusuh2 jan rusuh tenan ki.....yoh ben.. frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:07 pm

n03rV wrote:
dwikoe wrote:
ura percoyo aku, nek lelaki FKOG ono sing romantis....

wah aku tersinggung kie' aq Romatis loo Mba dwiii (klo ada maunya siul )

Pardjimin wrote:
aku yo romantis lho.. , pokoke romantis polll

Nek iki wis do terbukti, aku percoyo????

Ning nek Dwie ki ketoke gek mengharapkan sesuatu, mbok do di ewangi to lur.....Mas pri mau ngandi yo..

Adimu wis sambat mas......... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:09 pm

Pardjimin wrote:
aku yo romantis lho.. , pokoke romantis polll

buktine wis laku hehehe

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:12 pm

SAPTO SARDIYANTO wrote:
Pardjimin wrote:
aku yo romantis lho.. , pokoke romantis polll

buktine wis laku hehehe

Ojo ngomong laku mas sapto, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:26 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
[
, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk

Jalu ki nek neng mburi, nek neng ngarep jenenge cula... ngakak ngakak ngakak

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:31 pm

kandar wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
[
, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk

Jalu ki nek neng mburi, nek neng ngarep jenenge cula... ngakak ngakak ngakak

Wah yo,sing cilik ngalah2.... ajib ajib ajib ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 1:03 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
kandar wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
[
, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk

Jalu ki nek neng mburi, nek neng ngarep jenenge cula... ngakak ngakak ngakak

Wah yo,sing cilik ngalah2.... ajib ajib ajib ngakakk

yo wis ditrimak trimakke wae mas manut karo sing tuo heheh

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 2:01 pm

lha kie sopo seng rong payu..??? ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat
avatar

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 2:04 pm

pun payu sedanten mas k.lop ning sek di DP dereng akad kredit(maksude lagi pacaran)

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   

Kembali Ke Atas Go down
 
Yang-yangan Model FKOG
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: