Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Yang-yangan Model FKOG

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 12, 2008 12:50 pm

First topic message reminder :

Ono sak wijining dino, wong lanang lan wadon lagi ngobrol ning pinggir kolam sing bening. Kolame akeh iwak2 sing do langi.
Bocah lanang mau takon: "Jeng, cobo deloken iwak emas kuwi kok warnane iso kuning yo...".
Wadon: "Opo hubungane karo aku Kangmas (rodo mesra njur sirahe di turoke ning pundake cah lanang mau)".
Lanang: "Yo jelas ono hubungane to! Kowekan yo kuning tur manis barang"
Wedok: KAro njiwit! "hallah ngrayu maneh?"
Lanang: " Adooooh, mbok ojo njiwiti to, ra penak no karo kupu2 kuwi?" ngakakk

Bocah loro mau wis do seneng lan ora sing ngganggu, jan do atut runtut. Jan koyo mimi lan mintuno, lan bebasan Gunung Merapi mbledos ra urusan.

Ora let suwe, cah lanang mau nompo telpon seko kancane??
Lanang: "Sik yo jeng tak ngangkat telpon, ki Dharmo telpon nek ra percoyo?" Hallo"
Kancane:"Ning ngendi kowe, tak tunggoke ket mau ning prapatan biasane kok ra ono?"
Lanang: "Aku lg sibuk ki, biasa?", mengko telpon maneh yo???"

ngakakk
Kancane: "Yo wis gek yangyangan wae, mengko sore tak tunggoki biasane? Klik."

Lanang: " Wis wong ayu, nek sakiki ra ono sing ngganggu maneh"?
Wedok: "Ok kang masku", karo ngglendote tangane sing lanang.
Lanang: "Jeng aku arep takon tenan ki, serius aku?"
Wedok: " Ono opo sih kang masku'?
Lanang; "Nek aku dadi kayu, kowe mesthi dadi godonge....Njur nek kowe dadi kembang, lha aku dadi tawone yo".
Ning nek aku dadi tawon, kowe dadi madune gelem ra?
Wedok: affraid"Yo wegah no nek aku dadi madune, pokoke aku wegah nek dadi madu...mbok kepiya-kepiyo wae jenenge sing di madu ki ra ono wong wedok sing gelem :oops: ? @#$@###$#$#&%%#$#^^$#$#, Cah wedok mau karo nesu2 njur mulih.....

Lanang: " lha kok dadi ngene ki????? frustasi frustasi frustasi frustasi
frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:05 pm

Prexndes wrote:

"ROMANTIS"


Rokok + mangan Gratis yo kang?

ajib ajib ajib

(ndelik, ndhak didukani kang Haryo)

Rusuh2 jan rusuh tenan ki.....yoh ben.. frustasi frustasi frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:07 pm

n03rV wrote:
dwikoe wrote:
ura percoyo aku, nek lelaki FKOG ono sing romantis....

wah aku tersinggung kie' aq Romatis loo Mba dwiii (klo ada maunya siul )

Pardjimin wrote:
aku yo romantis lho.. , pokoke romantis polll

Nek iki wis do terbukti, aku percoyo????

Ning nek Dwie ki ketoke gek mengharapkan sesuatu, mbok do di ewangi to lur.....Mas pri mau ngandi yo..

Adimu wis sambat mas......... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:09 pm

Pardjimin wrote:
aku yo romantis lho.. , pokoke romantis polll

buktine wis laku hehehe
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:12 pm

SAPTO SARDIYANTO wrote:
Pardjimin wrote:
aku yo romantis lho.. , pokoke romantis polll

buktine wis laku hehehe

Ojo ngomong laku mas sapto, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:26 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
[
, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk

Jalu ki nek neng mburi, nek neng ngarep jenenge cula... ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 12:31 pm

kandar wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
[
, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk

Jalu ki nek neng mburi, nek neng ngarep jenenge cula... ngakak ngakak ngakak

Wah yo,sing cilik ngalah2.... ajib ajib ajib ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 1:03 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
kandar wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
[
, sing jelas jalune ki wis ono sing ngrasake lan hasile jelas cethone???
Dadi yo percoyo tooo/........... ngakakk

Jalu ki nek neng mburi, nek neng ngarep jenenge cula... ngakak ngakak ngakak

Wah yo,sing cilik ngalah2.... ajib ajib ajib ngakakk

yo wis ditrimak trimakke wae mas manut karo sing tuo heheh
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 2:01 pm

lha kie sopo seng rong payu..??? ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 2:04 pm

pun payu sedanten mas k.lop ning sek di DP dereng akad kredit(maksude lagi pacaran)
Kembali Ke Atas Go down
wawan
Koordinator
avatar

Reputation : 0
Join date : 31.03.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 6:02 pm

mas lha nek giadi wes entuk pasangan rung yoo? ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 6:32 pm

emboh mas jare takono dewe
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
avatar

Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 13, 2008 11:23 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:

Ning nek Dwie ki ketoke gek mengharapkan sesuatu, mbok do di ewangi to lur.....Mas pri mau ngandi yo..

Adimu wis sambat mas.........


Yo wis ben, sesuk lakyo ndang oleh
aku ngerti kok. dek'e sregep ndongo..........
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Fri Nov 14, 2008 11:57 am

[quote="Prexndes"]

Yo wis ben, sesuk lakyo ndang oleh
aku ngerti kok. dek'e sregep ndongo..........[/quote

HEmmm, sip nek ngono. Tak melu ndongake ben cepet, lak yo ngono to mas pri Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Sat Nov 15, 2008 12:27 am

aku yo tak melu ndongo mas Amiiiin Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Tue Nov 18, 2008 1:40 am

Amien wae aku
(mode ndelik ON)

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 19, 2008 1:23 am

ajib

mantap ki critane, tapi ojo dicobo kanggo sing wis due bojo, masalahe iso bahaya tenan kie.....

_________________
sak beja-bejane wong lali, iseh bejo wong kang eling lan waspodo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gimbik
Pengawas
avatar

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 19, 2008 3:25 am

dedik cahyono wrote:
ajib

mantap ki critane, tapi ojo dicobo kanggo sing wis due bojo, masalahe iso bahaya tenan kie.....


ketoke perlu berguru karo mas dedik kieh

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 19, 2008 11:28 am

gimbik wrote:
dedik cahyono wrote:
ajib

mantap ki critane, tapi ojo dicobo kanggo sing wis due bojo, masalahe iso bahaya tenan kie.....


ketoke perlu berguru karo mas dedik kieh

Yo bener mas, yo gek toto meguru ning mas dedik wae..... ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
giadi_pcs
Camat
avatar

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 19, 2008 8:59 pm

mending do merguru neng aku wae, di jamin uke ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 19, 2008 10:59 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
gimbik wrote:
dedik cahyono wrote:
ajib

mantap ki critane, tapi ojo dicobo kanggo sing wis due bojo, masalahe iso bahaya tenan kie.....


ketoke perlu berguru karo mas dedik kieh

Yo bener mas, yo gek toto meguru ning mas dedik wae..... ajib ajib

yo ojo lali gulo karo teh nek do rep berguru.. ngakakk ngakakk

_________________
sak beja-bejane wong lali, iseh bejo wong kang eling lan waspodo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
k_lop
Pengawas
avatar

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Wed Nov 19, 2008 11:41 pm

nggo wedangan popiye mas gulo teh kie ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium
avatar

Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 20, 2008 9:54 am

giadi_pcs wrote:
mending do merguru neng aku wae, di jamin uke ngakakk

ojo percoyo.......!!

Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 20, 2008 10:11 am

dedik cahyono wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
gimbik wrote:
dedik cahyono wrote:
ajib

mantap ki critane, tapi ojo dicobo kanggo sing wis due bojo, masalahe iso bahaya tenan kie.....


ketoke perlu berguru karo mas dedik kieh

Yo bener mas, yo gek toto meguru ning mas dedik wae..... ajib ajib

yo ojo lali gulo karo teh nek do rep berguru.. ngakakk ngakakk

Wis aku tibo manut wae.... dance
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
dedik cahyono
Camat
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   Thu Nov 20, 2008 8:51 pm

njur kapan sing do rep moro... :cheers:

_________________
sak beja-bejane wong lali, iseh bejo wong kang eling lan waspodo
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Yang-yangan Model FKOG   

Kembali Ke Atas Go down
 
Yang-yangan Model FKOG
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 2Pilih halaman : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: