Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 G E T U N .....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5  Next
PengirimMessage
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 2:29 pm

Getunku setahun

ning ati gelo, rasane kuciwo

Sithik-sithik mung ngalamun

anelongso rino awan wengi

Gumunku setahun yeng lagi bingung

soyo tambah bengong

Iwak gerameh pangan welut

piye maneh wis barang kebacut

Pripun kepriben…
Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung

Jarene wong gethun

yen digeged mboten mantun mantun

(karo di nyanyekne)

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/


Terakhir diubah oleh Pardjimin tanggal Thu Nov 13, 2008 2:58 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
warini taruna
eRTe


Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 10.11.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 2:54 pm

parikanmu jan apik mas.... dingehke pak mantos wae ben dadi lagu... nek rak men dinyanyekne Sony Joss.. rak mengko entuk royalti
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 3:14 pm

putro nuswantoro

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
yen Wis biso nyambut gawe
kudhu mlaku sak mesthine

Cup menengo ngger anakku
ojo pinter nangis wae

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
cup menengo ngger anakku
sing tansah tak domo-domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Reff:
Enggal menengo anakku
welaso marang ibumu
didawuhi kudu nggugu
biso gawe mareming atiku

Adoh dununge bapakmu
ngayahi kewajiban luhur
yen wis rampung mesti kondur
nuswantoro subur makmur


ki tak tambahi mas
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 3:16 pm

Kok dho pinter nembang to,... ajib
Ning siip...nguri uri kabudayan jawi,...

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 3:44 pm

k_lop wrote:
putro nuswantoro

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
yen Wis biso nyambut gawe
kudhu mlaku sak mesthine

Cup menengo ngger anakku
ojo pinter nangis wae

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
cup menengo ngger anakku
sing tansah tak domo-domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Reff:
Enggal menengo anakku
welaso marang ibumu
didawuhi kudu nggugu
biso gawe mareming atiku

Adoh dununge bapakmu
ngayahi kewajiban luhur
yen wis rampung mesti kondur
nuswantoro subur makmur


ki tak tambahi mas

Nek iki wes tahu krunggu
Kembali Ke Atas Go down
pHa_epHa
Koordinator


Lokasi : harmoni
Reputation : 3
Join date : 15.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 3:53 pm

aku urung jeng

_________________
meleleeeehhhh..........
semangat semangat...demi vanya ma junior
lop pyu vem
Kembali Ke Atas Go down
http://www.bnpb.go.id
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 4:22 pm

nak aku jan koyo kui dino iki...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 5:16 pm

Pardjimin wrote:
nak aku jan koyo kui dino iki...
sing di getuni ki opo jane mas...?
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 5:51 pm

ho'o kui ngetuni opo mas..??
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 5:52 pm

wis ben... tak rasakne dewe wae. !!

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Thu Nov 13, 2008 6:06 pm

Pardjimin wrote:
wis ben... tak rasakne dewe wae. !!

Barang ki nek wis kebacut, yo wis wae.......Getun ki mesthi tundone keri....ra ono getun kidisik.....

Wis mas, nek Ali2 kembang kuningan ki malah ra karu2an mengko.
Sing penting kan ono tembung sing sampun nggih sampun, ra sah di eling2 maneh....

Gek ayo sesuk ning angkringan wong loro, nek perlu karo golek tempe goreng lan sego kucing sing anget2.......

Yoh....... dance dance dance dance
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Prexndes
Koordinator


Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 12:06 am

Kang Jimin ki poyo iso Campur sarinan po?

meragukan aku.............

( iki aku ora ngece lho, mung takon).
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium


Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 9:55 am

Prexndes wrote:
Kang Jimin ki poyo iso Campur sarinan po?

meragukan aku.............

( iki aku ora ngece lho, mung takon).

nak iso kih yo ora mas.....

mung seneng ngrungokne karo nglaras + ngrasak2ne isine mas...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 10:20 am

Wes kang ra sah dipikir bngt2 gek ngopi meneh wae
Kembali Ke Atas Go down
pipit
Presidium


Lokasi : Jogja-Bantul-Wonosari
Reputation : 6
Join date : 15.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 11:06 am

getun kok nganti setahun mas..

po ra kesuen. ngakakk

aku kie wis rasah to pikir.. po meneh to getuni.. ngakakk (opo meneeh iki :scratch: )

Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 11:38 am

Mbok yo wes to mas...ora sah kedlarung dlarung anggone nduweni guneman kui, sak iki
di sumelehake sik penggalihe supoyo antut anggone noto ati..
Kembali Ke Atas Go down
SAPTO SARDIYANTO
Camat


Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 2:03 pm

Ipung Purwanto wrote:
Pardjimin wrote:
nak aku jan koyo kui dino iki...
sing di getuni ki opo jane mas...?

paling2 kok umure wis nambah terus ora kroso ngerti2 wis tuo(dibaca lebih matang)

wah iso diundang iki go ngisi campur sarinan

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
agil
KorLap


Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 3:40 pm

Pardjimin wrote:
Getunku setahun

ning ati gelo, rasane kuciwo

Sithik-sithik mung ngalamun

anelongso rino awan wengi

Gumunku setahun yeng lagi bingung

soyo tambah bengong

Iwak gerameh pangan welut

piye maneh wis barang kebacut

Pripun kepriben…
Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung

Jarene wong gethun

yen digeged mboten mantun mantun

(karo di nyanyekne)


Berat iki......
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Fri Nov 14, 2008 6:07 pm

agil wrote:
Pardjimin wrote:
Getunku setahun

ning ati gelo, rasane kuciwo

Sithik-sithik mung ngalamun

anelongso rino awan wengi

Gumunku setahun yeng lagi bingung

soyo tambah bengong

Iwak gerameh pangan welut

piye maneh wis barang kebacut

Pripun kepriben…
Minta ampun ketiban amben
Mboten purun lha nggih kajenge

Nambahi bingung

Jarene wong gethun

yen digeged mboten mantun mantun

(karo di nyanyekne)


Berat iki......

iyo kie berat banget ngasi ra kuat aku ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sat Nov 15, 2008 2:19 am

ckckckckckckckck

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
t374bwn
Koordinator


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sat Nov 15, 2008 10:50 am

wis ketemu rrong....?

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
dwikoe
Camat


Lokasi : cedak kebun Raya Bogor
Reputation : 1
Join date : 19.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Sun Nov 16, 2008 11:43 pm

nyuwun pangapunten . .

getun niku sedherek kalih gethuk mboten....???

niko lho, panganan sing didamel saking telo...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.elsppat.or.id
4lief4
Koordinator


Lokasi : njakarta
Reputation : 0
Join date : 03.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 10:13 am

Adike gethok mbak gur tekne bedo bapak lain ibu
Kembali Ke Atas Go down
wawan
Koordinator


Reputation : 0
Join date : 31.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 12:24 pm

iki do mbahas opo toooo?
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 12:38 pm

gimbik wrote:
ckckckckckckckck


ojo di dramatisir mBik.............

ndak marai ngombro-ombro..............

wong wis rakalap sak nyamplung-nyamplungo.

mengko yen wis keno kopi ro rokok rak ndang mari.

(ndelik' ahhhhh..........)
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 12:54 pm

mas gimbik gor nyekikik tho ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator


Reputation : 4
Join date : 25.04.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 1:50 pm

Pardjimin wrote:
Prexndes wrote:
Kang Jimin ki poyo iso Campur sarinan po?

meragukan aku.............

( iki aku ora ngece lho, mung takon).

nak iso kih yo ora mas.....

mung seneng ngrungokne karo nglaras + ngrasak2ne isine mas...

nanggonku kang Jimin, mumpung cah-cah campur sari isih nanggonku.....

dek malem minggu wingi Gayeng je................

tapi alate gk komplit........

ning yo lumayan..........
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 2:09 pm

wah kulo mbenjang mampir mriko taksih mboten mas Pri??

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
agil
KorLap


Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 2:59 pm

dwikoe wrote:
nyuwun pangapunten . .

getun niku sedherek kalih gethuk mboten....???

niko lho, panganan sing didamel saking telo...





Hik...hik....hik...... ngakakk
Apik iki.....
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
gimbik
Pengawas


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: G E T U N .....   Mon Nov 17, 2008 3:08 pm

agil wrote:
dwikoe wrote:
nyuwun pangapunten . .

getun niku sedherek kalih gethuk mboten....???

niko lho, panganan sing didamel saking telo...





Hik...hik....hik...... ngakakk
Apik iki.....

kok apik mas??

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Sponsored content




PostSubyek: Re: G E T U N .....   Today at 9:00 am

Kembali Ke Atas Go down
 
G E T U N .....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 5Pilih halaman : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: